Mi van emberek...micsoda egy punnyadt topik ez...sehol semmi kép...még nem jött meg senki...vagy nem volt senkinél gép...netán csupa rossz emlék...na elő a farbával mert szétcsapok köztetek...lusta disznó népség...:)))
ezer köszönet. a weboldalukat valóban megnéztem már, képeket is kaptam, de az, mint tudjuk, nem mindig mérvadó. a holidaycheck-et azonban nem néztem, kösz :)
Gondolom, a weblapjukat már keresztül-kasul végignézted.
Az is fontos lehet szerintem, hogy milyen (akár idei, akár régebbi) vélemények gyűltek össze a helyről. 86 db részletes vélemény, értékelés van a holidaycheck-en.
köszi, ugyanezt megkaptam én is angolul, németül és még istentudja hány nyelven, de ennél többet nem. sőt, hát ennyit eleve megtudtunk a csajtól is az utazási irodától, de mást nem.
de Psakoudia kitunő kiindulási pont lehet a Chalkidiki-félsziget felfedezéséhez is
ez érdekelne engem bővebben. mit lehet felfedezni, milyen távolságra van az a bizonyos felfedezni való, Psakoudiából mivel lehet indulni, mit lehet bérelni, stb. hihetetlen, hogy mennyire kevés infó van erről a sarokról más helyekhez viszonyítva.
Itt van lejjebb párnak az ára is. Ezek egy idei katalógusból vannak, de ez szerintem csak egy része. Ami a neten van az sokkal több program. Az árak 25-30 euró között lesznek szerintem. Annál több nem hinném.
Philoxenia Bungalows *** Fekvése: A Sithonia félsziget északi részén helyezkedik el Psakoudia. Egy fenyőerdő közepén található a bungalow komplexum. Strand: 100 méter a homokos part. Szolgáltatások: Pool bár, medence, gyerekmedence, játszótér, TV szoba, társalgó, internet, széf, légkondicionáló Szobák: Szépen berendezett 2 ágyas, pótágyazható szobák Ellátás: Félpanzió Minősítés: 3*
A Chalkidiki-félsziget kassandrai és sithoniai nyúlvány közötti részen, Thesszalonikitől kb. 80 km-re nyugodt üdülőfalu. Nyugalomra és pihenésre vágyó Vendégeinknek ajánljuk és mindazoknak, akik a tenger közelségét részesítik előnyben, de Psakoudia kitunő kiindulási pont lehet a Chalkidiki-félsziget felfedezéséhez is. Tengerpartja lassan mélyülő, homokos, finom sóderes tengerpart.
A világ 7 csodájaként emlegetett sziklára épült kolostorváros megtekintése egész napos, autóbuszos kirándulás keretében.
ATHOS
ára: kb. 22 EUR
A félsziget nyugati partja mellett haljózva gyönyörködhetünk ATHOS titokzatos, csak férfiak által lakott kolostoraiban.
WATERLAND
ára: kb. 27 EUR
Egész napos program a Thessalonikitől 8 km-re épült csúszdaparkban, ahol csúszdák, hullámmedence, hydromasszázs, különböző sportolási lehetőségek, napozóágyak, napernyők, éttermek, kávézók állnak a látogatók rendelkezésére.
BLUE LAGOON TÚRA
ára: kb. 27 EUR
Hajókirándulás fürdőzéssel, BBQ-val.
ÖSZVÉRTÚRA
ára: kb. 25 EUR
Azok az utasok, akik úgy gondolják, hogy szinte már mindent láttak görögországi nyaralásaik alatt, rádöbbenhetnek, hogy az öszvértúra során bejárt hegyek és völgyek még tartogatnak meglepetést.
sziasztok. mivel nem találtam olyan topikot, ami külön az adott témával foglalkozna, ezért ide írok: Chalkidikire utazunk szeptember végén, Sithoniára, még pontosabban Psakoudiára, a Philoxenia Bungalows-ba. volt ott valaki, valamilyen tapasztalatot meg tudtok osztani? egyáltalán: milyen az a hely, mármint Psakoudia és környéke, mit lehet ott csinálni a fürdésen kivül? van lehetőség kerékpárt vagy autót bérelni, bejárni ezt-azt? árakról tudtok némi infót? én sajnos nagyon kevés dolgot kaptam Psakoudiáról, ha jól látom, a legközelebbi város is 18 km :(