Olyan munkaerőt keresek a családunkba, aki egyszerre több kihívásnak is képes megfelelni, rugalmasak, és lojálisak a megbízójukhoz.
Az elsődleges feladat a két szintes (viszonylag nagy) családi házunk, és a hozzá tartozó télikert illetve garázs takarítása, hetente 2-szer. Kiemelten a konyha takarítása. Ehhez tartozik a ruhák vasalása.
Ez általában heti 2*6-7 óra elfoglaltságot jelent, Érd és Törökbálint határán lakunk (heti 2 nap).
A másodlagos feladat - alkalmanként - gyermekfelügyelet, végszükség esetén a gyermekek elhozása az oviból, ősztől az iskolából (XXII. kerület), ezért mindenképpen szükséges vezetői rutin, saját autó.
Akarjon felelősséget vállalni a gyermekekért (3,5 éves kisfiú és 6 éves kislány), és legyen rutinja a gyermekekre való vigyázásban is.
A gyermekfelügyelet nem rendszeres kérés, de mivel a szülők vezető - olykor kiszámíthatatlan - beosztásban dolgoznak, szinte heti gyakorisággal előfordul ez is.
Csakis olyan munkaerőt keresek, aki nem retten vissza az esetleges dupla terheléstől, és ha úgy alakul, egyik napról a másikra be tud ugrani segíteni, azaz kellően rugalmas!
A munkakört májustól lehet betölteni. Jelentkezéseket a következő e-mail címre várom: norka33@citromail.hu
40 éves megbízható háziasszony vagyok. Megbízható, munkámra igényes.Rugalmas időbeosztásom lehetővé teszi a nap bármely szakában dolgozhassak. Takarítást gyermekfelügyeletet válalnék heti- napi rendszerességgel Csömör környékén, illetve Budapest XVI kerületében. Elérhetőségem: fantomlany@tvn.hu illetve telefonon 06-70/323-5595
XVI. kerületben lévő társasházi lakásom, mindenre kiterjedő, húsvéti nagytakarításához keresek megbízható, gyors és precíz segítséget a jövő hét elejére. Kölcsönös szimpátia esetén, hosszabb távon is igényt tartanék a munkájára, kb. kétheti rendszerességgel. A bemutatkozó jelentkezéseket a queeni.andrea@gmail.com email címre kérem. Köszönöm!
Üdvözlök Mindenkit! Takarítok!! . Sokat TAKARÍTANÉK!! KI-FEL-LE-ÁT- amit csak kell!Évek óta a magas mérce gyakorlója vagyok! Vasalok.Mosok-teregetek-pakolok-rámolok, bármit. -Keresek-Keresek,HETI, vagy NAGY, vagy bármilyen alkalmi jellegű TAKARÍTÁST családoknál, házban-lakásban.Dolgozom úgy mint bármelyik fiatal, csak a személyimben számít a születési év.53 éves, fürge-agilis-sokrétű segítség vagyok! Úgyanúgy anyagilag, és a mélyben vagyok, mint sok más,sőt-több ezer ember.A Fórumnak köszönhetően, több mint 2 évig tartalmas munkáim voltak! Most van egy kis hullámvölgy!Épiteni szeretném a hetemet ,hogy újra ezerrel dolgozhassak!! Korrekt, munkát végzek.Köszönöm: wg48@freemail.hu
IX. kerület csendes részén lakom, Van egy kb 8 m2-es konyhám és 5 db ajtóm aminek nagytakarítására keresek egy megbízható hölgyet. Amit szeretnék, konyhaszekrény lemosás kívűl-belül, ablaktisztítás, csövek lemosása, asztal lemosása, gáztűzhely és egyéb háztartási gépek lemosása. Linóleumom van, így annak a tisztítása is. Bútorokat nem kell elmozdítani ( nem is lehet) viszont mivel kicsi a hely, ezért olyan embert keresek, aki ilyen pici helyen is tud hajlongani és az alsó polcokat is ki tudja mosni. A takarítás után a dolgok visszapakolása is feladat lenn. Húsvét előtt szeretnék egy ilyen takarítást. Reális ajánlatokat várok a trux77@gmail.com címre.
Megbízható, igényes, nem dohányzó, hölgy vagyok. Lakások és házak rendszeres és alkalmi takarítását, illetve komplett nagytakarítását vállalalom. Az elvégzendő munka és az ár megbeszélés szerint. / dorbinyek@gmail.com /
Láttam, hogy takarítónőt keres, ha még nem választott, szívesen vállalom a munkát. Önhöz közel, Érd és Törökbálint határán lakunk. Kérem, hívjon vagy írjon, hogy egyeztethessünk.
Üdvözlöm!
Én szívesen vállalnám a takarítást.Jelenleg is takarítok
Budapesten de Törökbálint nekem nagyon közel van.
Saját autóval rendelkezem.Referenciát tudok vinni.
Elérhetőségem:30/565-74-14
Egyik ismerősömnek keresek Kaposváron, bejelentett takarítói állást. Korábban közmunkán dolgozott mint takarító a kaposvári Liget Időskorúak Otthonában és a Kaposvári Polgármesterei Hivatalban. Jelenleg álláskereső együttműködő a Somogy Megyi Munkaügyi Központtal is. Egyenlőre nagyon nehéz körülmények között él, havi 22 ezer forintból, már az albérletét is kénytelen volt felmondani, a saját megélhetését sem tudja már megoldani. Amúgy középkorú a hölgy akiről szó van.
Kérek mindenkit, aki tudna segíteni, vagy tudna Kaposváron Takaírtási munkát az dobjon egy emailt a kozmunkaismunka@indamail.hu email címre.
nálam most úgy alakult hogy áprilistól új takarítónőt kell keresnem, mert a réginek magánügybeli problémája akadt. megköszönném ha megírnád az elérhetőségeit a tiédnek az e-mailemre (botosadry@gmail.com)
25 éves vagyok és 5 éve vállalok takarításokat , munkámra igényes és megbizható vagyok.
Magánlakások, irodák takarítását vállalom, nagytakarításokat is szükség szerint.
Jelenlegi végzettségem szerint ápolónő vagyok, voltam de inkább visszamentem még az iskolapadba más területre tanulni, ebből kifolyólag gyerekfelügyeletet is vállalok.
Órabér megbeszéléssel.
Elérhetőségem : bodaerikaa@gmail.hu
Kérem csak olyanok jelentkezzenek akik komolyan is gondolják.
KEDVES OLVASOK!! takaritást vállalok ,családoknál. akár bejáronő tehendöket is! gyerekfelügyeletet is szivesen válalok. Megbiszhato,Rugalmas csalodást nem okozo 37 év Budapesti Nő vagyok. Egyedül élek. igy minden további megbeszélhetö a munkával kapcsolatosan. le irni mindent le lehet. igy nem írok többet,gyözödjön meg inkább. hivjon bizalomal: 06-706345842. elöre is köszönöm!
Lakások és házak alkalmi és rendszeres takarítását, nagytakarítását vállalom. Az elvégzendő munka és az ár megbeszélés szerint. Elsősorban Budapest XI., XII. kerületében, illetve Budaörsön, Érden.
Lakások és házak rdszeres és alkalmi takarítását, komplett nagytakarítását vállalalom. Azelvégzendőmunkaésazármegbeszélésszerint.
Elsősorban Budapest XI., XII. kerületében, Budaörsön, Érden.
virágok ápolása (portörlés, locsolás, esetleges tápadagolás)
Igény esetén további feladatok elvégzése!
A fentieken kívül vállalok még főzést és sütést is, akár hétköznapra, akár alkalmakra is 1000 forintért, csak a hozzávalókat kell megvenni.Ezt abból a szándékból szeretném elkezdeni, mert szeretek ezzel foglalkozni, illetve azt gondolom ez is egyfajta segítség lehet, ha hétköznap sok intézni valója van és fáradt, nincs kedve ezzel foglalkozni, illetve ha összejöveteleken a konyhai teendőkre szánt időt inkább a meghívottakra fordítaná!:)
Minden érdeklődést szívesen fogadok a csapoagi24@freemail.hu címen, vagy a 0630 - 5935038 - as számon!