Keresés

Részletes keresés

Törölt nick Creative Commons License 2006.07.24 0 0 1109
A vámon úgyis felbontanak gyakorlatilag minden csomagot, bármi van ráírva... iPodot rendeltem eBay-en, a csomagra $50 volt ráírva, felbontották, fizethettem áfát a teljes vételár után.
Előzmény: vsiivz (1107)
Tyler Creative Commons License 2006.07.24 0 0 1108
én úgy emlékszem, abban az interjúban említette a scorpionsos Rudolf Schenkert is
Előzmény: Csabaking (1106)
vsiivz Creative Commons License 2006.07.24 0 0 1107
aki japanbol szeretne rendelni cd-t, annak javaslom a cd-japan nevu csomagkuldo szolgaltatast
jok, es a lehetosegekhez kepest olcsok is
tobb fele modon is elkuldik a csomagot (izles szerint normal postai kuldemenyben; regisztralva vagy ems-el)
max 3 lemezt erdemes egyszerre venni toluk, mert a nagyobb csomagok fennakadhatnak a vamon, mivel a csomag teljes erteket feltuntetik
Csabaking Creative Commons License 2006.07.24 0 0 1106

Igazad van, a Countdown lemez megjelenése után az egyik Metal Hammerben volt vele interjú, és ott mondta, hogy ebben a műfajban Hetfield meg Young mellett ő a legjobb...

Azért van még pár jó gityós, pl. Jeff Waters (hogy csak az én egyik kedvencemet említsem)...

Viszont nem értem, miért helyezte előrébb a Metallicát? Megint a Metallica szindróma. El kéne már felejtenie őket, nélkülük is befutott... Mikor fogja már fel végre, hogy minimum olyan jó a bandája, mint a Metallica, ha nem jobb...

Előzmény: Santoro (1102)
mvyky Creative Commons License 2006.07.24 0 0 1105

és milyen "plusz szolgáltatással" bír a japán verzió?

Előzmény: neal and jack and me (1100)
neal and jack and me Creative Commons License 2006.07.24 0 0 1104

tizedik volt, tuti.

asszem, valami régi hammerban olvastam.

Előzmény: Santoro (1102)
Levike Creative Commons License 2006.07.24 0 0 1103
Ha tulkepp nem jatszik rosszul... :)
Amugy meg birom a burajat, ugyhogy nekem bejonnek a listai.
Santoro Creative Commons License 2006.07.24 0 0 1102
Én úgy tudom hogy az első 3ba tette magát, Hetfield, Malcom Young és Ő, sorrendre nem emléxem :)
Előzmény: neal and jack and me (1101)
neal and jack and me Creative Commons License 2006.07.24 0 0 1101

a listáról annyit, hogy egyszer a világ 10 legjobb ritmusgitárosai közé sorolta magát.

tizediknek.

neal and jack and me Creative Commons License 2006.07.24 0 0 1100

a cdpince honlapján meg lehet nézni, hogy mikortól lehet rendelni japán verzét.

pontosabban még nem lehet, ezért minden nap rá kell keresni, és, ha ottan van, akkortól lehet.

ööö... világos voltam? (az új lemezről ugattam)

egyébként a the world needs a hero japánt is onnan szereztem, de nem rendelés útján, hanem.

kint volt a "kirakatban", valami 7 - 8E Ft-ért, de a srác ideadta iszonyatosan potom pénzért, mert a "kutyának se kell..."

lehet, hogy nem pont ezt mondta, de a lényege ez volt.

Levike Creative Commons License 2006.07.24 0 0 1099
Egyebkent egeszen jo kis lista.
Levike Creative Commons License 2006.07.24 0 0 1098
Hat nemtom azert bele szoktak tenni magukat is egy ilyen kerdesre...en is azt tennem. Sot meg szereny is volt, ha nem magat irta elsonek, trefasan megemlitve.. :)
Előzmény: mvyky (1097)
mvyky Creative Commons License 2006.07.24 0 0 1097

mr. mustaine jelenleg nagyon a gigantour2006-al van elfoglalva. az egyik szaklapban viszont közzétette az általa kedvelt top 10 metál zenekart:

1. Led Zeppelin
2. AC/DC
3. Judas Priest
4. Iron Maiden
5. Black Sabbath
6. Metallica
7. Megadeth
8. Anthrax
9. Slayer
10. Pantera

lehet véleményezni! hehe!

nekem kicsit furcsa, hogy saját zenekarát is a listába tette. /mondjuk az nem hátrány, ha valaki szereti is azt a zenét, amit csinál és nem csak 100%-ig a pénz a lényeg! :D/

a JAPÁN verzió meg totál érdekel, úgyhogy ha ezt lehet jelentkezésnek venni, akkor már 2-en biztos leszünk rá!

Előzmény: Törölt nick (1096)
Törölt nick Creative Commons License 2006.07.24 0 0 1096
Hááát, nem nagyon halmoznak el minket hírekkel. Szabin van a csapat, vagy csak nem szednek béres cseppet?

Na sebaj, van még hátra 3 kemény hónap, valahogy csak kihúzzuk addig. Azért jó lenne, ha most is elérhetővé tennének 1 számot a hivatalos oldalon, mint anno a "Kick the Chair"-t. Én javaslom a Japán bonus track-et. Amúgy én is beszéltem a cd-pincés skacokkal. Azt javasolták, hogy okt közepén érdeklődjek, mert nagy valószínúséggel lesz náluk japán kiadás. Össze kéne inkább szedni itt a fórumon, hogy kiknek kell, és szólni, hogy mennyit szerezzenek be!

(2-3 évvel ezelőtt emlegettem a nejemnek, hogy ha megnézem az utolsó StarWars filmet, akkor már nyugodtan halok meg. Most ugyanezt kezdem el érezni az UA új albummal kapcsolatban is. Remélem, hogy ezt már nem hiába várom....)
neal and jack and me Creative Commons License 2006.07.19 0 0 1095

a cdpincében biztos meg tudod majd rendelni.

a japán verzét.

Előzmény: mvyky (1091)
Törölt nick Creative Commons License 2006.07.19 0 0 1094
Na, szóval valami olyasmit jelent, hogy: "egyesült gyűlöletek, utálatok, v. undorok...stb." Ez valóban bombasztikus!!!

Most nem csalódtam Mustaine-ben! Ez a cím szerintem rá is nagyon jól illik:))))))
Előzmény: Törölt nick (1093)
Törölt nick Creative Commons License 2006.07.18 0 0 1093
Elég érdekes: "United Abominations" Mi a francot jelent ez?

Egyébként én úgy tudtam, hogy a kiadó ragaszkodott ahhoz, hogy minden országban 12 számmal jelenjen meg az album, ne csak a japcsiknál. Ezek szerint Dave győzött...
Előzmény: mvyky (1092)
mvyky Creative Commons License 2006.07.18 0 0 1092
az album címe már megint bombasztikus, akárcsak a korábbiak.
mvyky Creative Commons License 2006.07.18 0 0 1091

legújabb részletek az új lemezről: http://www.mtv.com/news/articles/1536407/20060714/megadeth.jhtml?headlines=true

a kurva japcsik a szokásnak megfelelően már megint többet kapnak...brrrrrrr!!!

neal and jack and me Creative Commons License 2006.07.03 0 0 1090
Előzmény: neal and jack and me (1089)
neal and jack and me Creative Commons License 2006.07.03 0 0 1089

Megadeth - folyik a munka
[2006. június 30.]

A Megadeth gitárosa, Glen Drover a következő üzenetet írta a csapat fórumára: „Szeretném tudatni veletek, hogy hazaértem Los Angelesből a felvételről és minden nagyon nagyon jól ment. Jeff Balding-gal és Dave Mustaine-nel remekül tudtunk együtt dolgozni. Shawn (Drover, dobos) is ott volt, ami nagyon jó, mivel szeretem ha leellenőrzik a szólóötleteimet. Már évek óta így dolgozunk. És természetesen James (Lomenzo basszusgitáros) is ott volt, hogy feljátsszon néhány részletet, ez szintén remek volt. Dave-ről szólva, várjatok, amíg meghalljátok a szólóit, félelmetesek. Egyébként most ének üzemmódban van és nemsokára fellebben a fátyol a dolgokról. Mindezek mellett természetesen nagyon várjuk a nyári spanyol fesztiválokat.” A csapat egyelőre még cím nélküli albuma a Roadrunnernél jelenik meg. A stúdiófelvételekről pedig egy film érhető el a megadeth.com-on a fan klub tagoknak.

vsiivz Creative Commons License 2006.07.03 0 0 1088
bassza meg, tenyleg?
nem orulok
en meg nem tudtam meghallgatni, de ezutan nem is nagyon fogok igyekezni :o)
pedig meg valaszoltak is a szemetek
megnyugtattak, hogy ez bizony az eredeti lesz, es csak a bonuszok szarmaznak a remaszterrol
mindegy
legalabb szep :o)
Előzmény: mvyky (1087)
mvyky Creative Commons License 2006.07.03 0 0 1087

vsiivz: meghallgattam a cd-t, hát sajnos ez a remaster, a klaffogó dobokkal. de sebaj, úgyis szokták azt mondani, hogy minden jó valamire, ha másra nem hát elrettentő példának. :-)

de legalább megvan a crown of worms eredetiben, meg a végén a demók. és mindez arany cd-n, ami már esztétikumnak sem utolsó!

mvyky Creative Commons License 2006.06.30 0 0 1086
totál egyetértek veled, sztem jól látod Mustaine helyzetét. az örökös második helyet, meg igazából ő említette a SKOM-ban, amivel egyébként én sem értek egyet, mert szerintem igazán nincs mit szégyelnie, gyönyörű karrier futott be egyedül, önerőből, többször felállva a 0 pontról. (újraélesztés, kézsérülés)
Előzmény: Csabaking (1085)
Csabaking Creative Commons License 2006.06.29 0 0 1085

Az, hogy kidobták a Metallicából, nem biztos, hogy csak Mustaine-nek köszönhető.

Szerintem szakmai szempont volt a legfőbb ok: 2 dudás is nehezen fér meg 1 csárdában, hátmég 3! Egyszerűen féltek Hetfieldék, hogy ő lesz az elsőszámú frontember, meg a főnök. Ezt nagyon nem akarták, ezért kirúgták. Féltékenyek voltak, mert Mustaine jó számokat tudott írni, és szerintem a dalszerzésnél is voltak emiatt problémák... 

Bár az is elég nyomós ok, hogy bedrogozva erőszakos lett Dave, de ez csak egy kifogás. Hetfield meg részeges, őt is ki kellett volna tenni? :-)

Mustaine meg megcsinált egy óriási zenekart, és én nem érzem, hogy örök második lenne a teljesítmény alapján. A Metallicának 1 albuma nagyot robbantott (a Black album, ami mellesleg szerintem a legszarabb albumuk a Load/Reload után), ezért cseng még mindig nagyonjól a Metallica név. De semennyivel sem rosszabb a Megadeth, mint Hetfieldék. Amiben jobb volt a Metallica, az a kezdeti albumok hangzása, de a Rust in Peace óta már abban sem jobbak.

Mondjuk emlékszem, amikor kijött a Countdown lemez, a csapból is a Megadeth folyt. Mindenütt Megadethes pólók, az MTV-n rengeteg Megadeth klipp volt látható főműsoridőben is. Akkor még adtak metalt akár délelőtt is.

Tehát már rég túl kéne lépjen a Metallicán. Van egy nagy bandája, a régi Metallica albumok eladásából is részesedik, tele van pénzzel, ráadásul saját erőből!

Családja van, (talán) letette a drogokat is, az élete gyakorlatilag tökéletes.

Mint ember, elég nehéz eset, de hatalmas zenész.

Előzmény: mvyky (1084)
mvyky Creative Commons License 2006.06.29 0 0 1084

való igaz, hogy óriási belső konfliktusa van, de ezt nem is leplezi abban az elhíresült SKOM DVD-s Lars Ulrich-al való beszélgetése során. sztem ott egyértelműen kiderül, hogy mi az ami bántotta és bántja mind a mai napig. (feldolgozni azt, hogy kibaszták abból a zenekarból ami már-már élő legendává fejlődött és sikert sikerre halmozott, és a mai napig egy nagyon jó üzleti vállalkozás is egyben, amiből csak dől a pénz... neki meg csak az örökös második hely szerepe jutott... gondolj bele, biztos nem könnyű.)

Előzmény: D H (1083)
D H Creative Commons License 2006.06.29 0 0 1083
ha nem éppen nem ő maga kérdezte meg fake-nicken...

szerintem jó nagy hülye, óriási feldolgozatlan belső konfliktussal, ha ebben reménykedik...
(még mindig...)
Előzmény: mvyky (1078)
vsiivz Creative Commons License 2006.06.27 0 0 1082
mvyky: keress legyszi, mert en nem tudlak utolerni a freemaileden!
BlackMailer Creative Commons License 2006.06.24 0 0 1081

Az új Megadeth albumot 2006 október 31-re várják a metalstorm.ee-n...

http://www.metalstorm.ee/events/new_releases.php?upcoming=1#5265

mvyky Creative Commons License 2006.06.23 0 0 1080

jaja, jól látod, nagyon jó örökös sajtótéma, főleg ha hallatni akarja a hangját!

és azzal is totál egyet értek, hogy ekkora karrier után már nagyon nehéz magára vonni a figyelmet!

Előzmény: Törölt nick (1079)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!