dvd 1: Open, Fascination street, From the edge..., alt.end, The end of the world, Inbetween days, Us or them, A night like this, Friday i'm in Love
dvd2: Just like heaven, A letter to elise, Lullaby, Signal to noise, the baby screams, 100 yrs, shiver and shake, end, play for today, a forest, boys dont cry
Mert akkor jelzem a srác a Te felvételedet árulja az elöbb leírt dvd-el együtt mint teljes verzió ...
dvd: Shake Dog Shake (részlet) Signal To Noise (részlet) The Baby Screams (teljes) One Hundred Years (teljes) Shiver And Shake (teljes) End (részlet) At Night (teljes) M (teljes) Play For Today (teljes) A Forest (teljes) The Drowning Man (teljes) Faith (teljes) Three Imaginary Boys (teljes) Grinding Halt (teljes) Boys Don't Cry (teljes) 10:15 Saturday Night (teljes) Kissing An Arab (teljes)
Leszedtem néhány érdekes, ámde roppant gatya minőségű koncertfelvételt, nem tudom hallottátok e már őket.
1. Smashing Pumpkins - Boys don't cry
2. No doubt - Jumping someone else's train
3. Robert Plant & Jimmy Page - Lullaby
4. Dinosaur Jr. - Just like heaven
5. Red Martian - The figurehead / live 2001 Kuala Lumpur /
6. The last thing you should do / live with David Bowie in New York 1997 /
Ez hihetetlen!!!Egy hete jelent meg a Cure honlapján és semmi!!!Alternatív lehetöség?Valahol a neten nem lehetne venni(ha drágább az sem probléma 2jegy érdekelne)biztos van megoldás?!!HELP ME....
Látom, elindult újra a szegedi feldolgozások sora. Szóval ha lehetséges lenne és össze tudnánk, hozni én még mindig vállalnám, hogy egy normális minőséget varázsolnék össze a kedves fórumozók nagy örömére.
Gyalogos: Komoly. Ma vettem DVD-ket, másolok 1 példányt neked, csak küldj címet, és, ha gondolod, küldesz vmit cserbe, ami nem üres lemez, ha nem, akkor nem.
Lovecat: Sajna nem egy fullos verzió, de szerintem olyan nincs is.
lehet hogy igazad van, en nem jarok oda, csak ezt a par cuccot szedtem le aztan addig osztottam vissza mig a feltoltesi ratam nem lett 1-nel nagyobb.
vannak kevesbe felkapott torrent oldalak oda esetleg ujra fel lehetne rakni es akkor minden magyarnak akit erdekel elobb utobb meg lennének ezek az anyagok.
Csak azt felejted el, hogy regisztrálni kell az oldalra a letöltés miatt, és per pillanat nem fogadnak újakat ha jól tudom, illetve a régi jelszók sem működnek mindenkinek. Értsd akinek kicsi volt a rátája, mert csak töltött, de nem osztott, az a torrent listát nem is láthatja, és nem is tölthet le...
Doncer emlékszem az üzenetedte és jelzem nekem is megvan eleje-vége, csak kíváncsi letttem volna egy fullos egy kameraállásból felvett koncert dvdre is :-)
Ha kell, küldök másolatot bárkinek (csak kell szereznem DVD-t ).
Ez komoly? Mert akkor én máris jelentkeznék. Küldök én neked DVD-t többet is a nyersanyagon felül. ;) Vagy mondjad milyen zenék kellenek cserébe! Van nekem minden... Üdv.
Jól vette észre, hogy ennek nem szabad (lehet) gátat szabni! Én különösebben nem kedvelem, de a rajongótábor és az eladott lemezek valahol őt igazolják. Rögzítsék a koncerteket, "terjesszék az igét" és hamár valaki rajongó, akkor az összes hivatalos cuccot megveszi.....jól gondolkodott, gondolkodik.
Üdv :)
Ui.: Mondjuk a rajongók a szávan is fogták, a 2005. évi turnén 15 kamerás közönség által rögzített DVD -ről is tudok. Asszem ez rekord....ennél többről még nem hallottam.
Eltudom képelni mit mondhatott az aki megvette és amikor kézhez kapta, akkor jött rá, hogy nem teljes, nem egy kameraállásból felvett szuper minőségű dvd-t kapott... Vagy azt aki a 20 perces próbáért 2000 Ft-ot fizetett... És a többi cuccáról ne is bezséljünk, mert azok után nem is érdeklődtem...
F@sz .............legalább ne mentegetné saját magát. Ezt utálom a legjobban.
Magán a jelenségen egyébként nem kell meglepődni......sajnos ez van. Ugyanakkor a közönség által rögzített és terjesztett cuccok tekintetében nagyon megosztott a zenei társadalom, van aki engedi és van aki minden eszközzel fellép ellene.
Bono hozzáállása nekem nagyon szimpi, ez ügyben így nyilatkozott:
"The Edge is very pro-Napster, actually," Bono says. "He thinks that as long as people are using their computers for music, and not playing mindless games, that's good. My feeling," he adds, "is that it's cool for people to share our music -- as long as no one is making money from the process. We tell people who come to our concerts that they can tape the shows if they want. I think it's cool that people are so passionate about our music -- especially about this new album, quite honestly."
- Bono in Billboard 9/30/2000
A the cure álláspontját nem ismerem, de lehet hogy bosszankodnak miatta, nemtom. Szóval ténylegesen a szerzők lázadhatnának, más nemigen. Mi maximum erkölcsileg elítélhetjük.
Visszaírt a "teljes dvd" verziós srác, aki pénzért árulja a szegedi koncertet.
Idézek a leveléből:
"... Most néztem újra és tényleg nem teljes...Van ami kétszer rajta van és nem a helyén...Egyébként nem a meggazdagodás vezérel(ebből nem is lehet)de nagyon sok pénzembe van és szeretném,ha valamennyi visszajönne.Igaz,hogy neked más a véleményed,de vannak akik velem értenek egyet és örülnek,hogy legalább így hozzá jutnak a cucchoz és még mindig olcsóbban adom mint a solaris,vagy a metronóm,vagy akár az akitől vettem.A külföldiekről nem is beszélve..."