Keresés

Részletes keresés

Anyóca99 Creative Commons License 2024.06.26 0 1 7698

Ha hátulról kezd olvasni , akkor ez logikus .

Előzmény: búvár-halász (7697)
búvár-halász Creative Commons License 2024.06.26 -1 5 7697

Én a 7576-ban ismertem el, te a 7600-ban is kijavítottál, ennek ellenére.

Ennyit erről.

Előzmény: Törölt nick (7695)
Törölt nick Creative Commons License 2024.06.26 -1 2 7696

Tabletről vagyok, korrigálok: "...itt egy, a személyisége megítélésének árnyalásához adalékot nyújtó hozzászólása."

Előzmény: Törölt nick (7695)
Törölt nick Creative Commons License 2024.06.26 -4 2 7695

Vicces, hogy ezzel jöttél, megnéztem, hogy is volt:

Amíg nem javítottalak ki, nem írtál helyesbítést. Az meg köztudott rólam, hogy a régebbiek felöl kezdem a válaszokat. ;P Plusz azzal indítottam, hogy ezek pletykák, te meg bizonyítékot kértél.

Értem én, hogy te szervilisebb jellem vagy, de szerintem meg Opinak és Reginának van ennyi humorérzéke, hogy beleférjen egy kis gúnyolódás és káröröm, miután Béla kicsapta a biztosítékot. Sőt, az egy hetes tiltás szvsz a korrektségüket mutatja. Olyan, ami ne férne bele részünkről nem volt, amúgy tőlem Béla bajerkedése is elfért, sőt, így hogy törölte Regina, gyakorlatilag megint megúszta, nem maradt itt, egy a személyisége megítélését árnyalához adalékot nyújtó hozzászólása. Mostantól még csak nem is idézhető, bármikor le is tagadhatja...

Tilos dolgok viszont senki részéről nem voltak: Moderációelemzés sem volt, senki sem követett el moderátorazonosítást se, nem volt IRL se, ráadásul aktuálpolitikát se érintett mindez, mert huszon-harmincéves pletykákon és sztorikon ment a téma.

Előzmény: búvár-halász (7694)
búvár-halász Creative Commons License 2024.06.26 -1 6 7694

Inkább te olvasol felületesen engem, már nem először. Az előző disputánál is sikerült jóval azután kijavítanod Toller balesetével kapcsolatban, miután megírtam, hogy arra rosszul emlékeztem (vagyis nem olvasod végig, amiket írok, mielőtt rámoltasz).

Itt csak annyi kerülte el a figyelmedet, hogy "egyébként egészen tehetségesnek" neveztem, illetve a" Kevesebb színpadiasság, és ugyanennyi  tényleg komoly munka" kitételem szintén.

Egyébként aki cigány prímással húzatja a nótát a saját fegyelmi tárgyalása előtt-alatt az utcán, arról nekem nem lesz sok vonatkozásban jó véleményem, mert az én ízlésvilágomba az ilyesmi nem fér bele ( megtekinthető yt-n, szerintem ez egyébként elképesztő, sőt hajmeresztő). Szóval nem a konkrét ügyekben végzett jogi munkáját kifogásoltam, mert az kiváló, hanem az egyebeket, a körítést. A barátnőd meg abba akaszkodott bele, hogy DK-snak neveztem, de az ő szemében ugye ez a vörös posztó, onnantól nem lehet érvelni, ha egy ilyen vélemény elhangzik, bármennyi igazságtartalma van vagy akár nincs az adott kitételnek, semmi más szempont nem jöhet be onnantól.

Rohadtul unom ezt az egészet.

Előzmény: Törölt nick (7690)
pákosztos cica Creative Commons License 2024.06.26 -5 2 7693

Az algoritmus egy nagy nulla. Én már nem is számítok rá. 4-5 reklám után jön egy poszt. 

Napközben jöhet az összemosott hírfolyam, de reggel és este végignézem a szelektált hírfolyamokat. 

Plusz vannak oldalak és személyek, akikre rá szoktam keresni, és ezeket a kereső megőrzi, úgy hogy csak lenyitom és már ott is vannak, nem kell még pötyögnöm se. Mondjuk ez androidon jobban működik. És érdekes, ilyenkor a név mellett azt is jelzi, ha van új poszt, vagy egy poszthoz új hozzászólás. 

Előzmény: Törölt nick (7692)
Törölt nick Creative Commons License 2024.06.26 -1 2 7692

Igen, nekem is ez volt. :) Amúgy addig még H.G-ről se sokat hallottam, az Erzsikés oldalt persze ismertem és hellyel-közzel olvastam is. Perintfalvy Ritától kerültem M.L oldalára, elvileg követem, de az algoritmus elég szabadon értelmezi, hogy mit mikor mutat meg. :D Nekem is valamiért másfél nappal később indulnak be a reakciók a posztjaimra és én is több naposakat kapok.

Előzmény: pákosztos cica (7691)
pákosztos cica Creative Commons License 2024.06.26 -5 2 7691

M.L. :) Én is Gergő halála után akadtam rá. Nagyon megrázott engem is, ami történt vele, pedig személyesen nem is ismertem. 

Barátnőm M.L.-ről csak annyit mondott, hogy egy elitista f@sz. :D Szerintem is felsejlik benne egy ilyen jellemvonás, de csípem, hogy nem kertel és kimondja, amit igaznak vél. És azért elég széles látókörűnek tűnik. És nagyon szimpi volt, hogy kiment Gergő dolgait intézni és Erzsikét hazahozta. 

Előzmény: Törölt nick (7690)
Törölt nick Creative Commons License 2024.06.26 -1 3 7690

Nagyon felületesen ítélsz, van Facebook oldala is, lehet, hogy érdemes lenne olvasnod (én H.G. halála után olvastam, mert az az ügy meglehetősen megrázott). Lehet, hogy M.G. nagyképű vagy öntörvényű fickó, nekem is lejön főleg az utóbbi, de hatalmas igazságérzete van az egója mellé, és ez szerintem szimpatikus nála. :) Azt hiszem, jó ügyvéd lehet, valószínűleg szenvedélyesen harcol az igazságért vagy amit annak vél.

Előzmény: búvár-halász (7679)
Törölt nick Creative Commons License 2024.06.26 -1 1 7689

Élet ötven felett. :D Nekem a térdem szokott már fájdogálni, amióta majdnem eltörtem egyszerre mindkettőt 2020 januárjában. (Amikor betegen beestem a peron és a vonat közé Hamburgban a nagy rohangálásban -- 6 órás késés volt akkor már.)

Előzmény: MrJones512 (7686)
Nyaky Z. Creative Commons License 2024.06.26 -2 1 7688

"A Zohár (Sláh 158a) megjegyzése szerint a kémek azért árulták el Istent, mert megértették, hogy csak ideiglenesen, a pusztában való tartózkodásuk idejére lettek kijelölve törzseik irányítására, és más vezetők veszik át helyüket, amint Izrael népe belép az Országba. A Zohár megjegyzéséből súlyos kérdés fakad: hogyan követhettek el igaznak jellemzett emberek ilyen súlyos bűnt Isten és az Ő népe ellen csak azért, hogy megtarthassák vezetői pozíciójukat?"

MrJones512 Creative Commons License 2024.06.26 0 1 7687

Mainapi intelligens humor (with bónuszmacska):

MrJones512 Creative Commons License 2024.06.26 0 1 7686

Mainapi pronyóhumor:

pákosztos cica Creative Commons License 2024.06.25 -7 1 7685

Óbazdmeg! 

Előzmény: búvár-halász (7684)
búvár-halász Creative Commons License 2024.06.25 0 9 7684

Neked az. Így működsz. Érvre agresszív érzelmi töltetet nyomsz, miközben az ügyet, amiről szó van, vagy az ügyvédet is esetleg valamelyest jobban ismerem, mint te, mert alátámasztottam bizonyítékokkal. De neked be kell szólni, bazdmeg, mert te nem maradhatsz úgy, hogy ne álld meg. Gratulálok, magas ez a szellemi nívó. Még erre írjál valami konkrétum nélküli fikázást és menjünk végre aludni. Hiába vagy érzékeny, az agresszivitás is ott figyel benned. Szevasz.

Előzmény: pákosztos cica (7683)
pákosztos cica Creative Commons License 2024.06.25 -6 2 7683

Álljon meg a nászmenet! 

Én arról írtam, hogy van egy bírósági határozat, hogy valakit lehet nácizni, de náci férgezni nem. 

Te erre azt válaszoltad, hogy ja, a DK-s ügyvéd. 

Jeleztem, hogy nem DK-s. 

Innentől minden irreleváns. :P 

Előzmény: búvár-halász (7682)
búvár-halász Creative Commons License 2024.06.25 0 2 7682

(egyébként veled ellentétben nekem be van kedvencelve az adóskamara oldala a yt-n, ha jól emlékszem a névre, tehát igen, hirtelen megfontolásból ugrottam rá, és emiatt láttam a kúriai és a kamarai videóit is hónapokkal ezelőtt, ahogy te szerintem 99%, hogy nem)

Mindegy, béke.

Előzmény: pákosztos cica (7680)
búvár-halász Creative Commons License 2024.06.25 0 3 7681

Higgadjál le. Úgy lesz a legjobb, érzékeny vagy, erre mindig oda kell figyelni. Én keresek zenét.

:)

Előzmény: pákosztos cica (7680)
pákosztos cica Creative Commons License 2024.06.25 -5 2 7680

Hagggyá' má' a DK-val! 

Menj fel az oldalára és olvasgass rajta! 

Megrögzött gyurcsányellenes.

És akkor a bíróság ítélet az smafu? Egy névre ugrottál? 

Tényleg a szájzár a legjobb. 

Előzmény: búvár-halász (7679)
búvár-halász Creative Commons License 2024.06.25 0 3 7679

Marczingós az egy DK-s ügyvéd, szerintem egyébként egészen tehetséges, csak nem tudja, mikor jobb hallgatni, a Kúriánál a nagy feszkó idején is érezhető volt kicsit ez, a túlzott öntudat,, de a saját kamarai fegyelmije ügyében meg nagyon, akkor a kamara annyira megijedt, hogy őrző-védőket hívott a fegyelmi tárgyalására- elgondolkodtató-, szerintem véleményes a pali,( ha valaki tájékoztatna a fegyelmije eredményéről, azt megköszönöm, fáradt vagyok utána nézni). Kevesebb színpadiasság, és ugyanennyi  tényleg komoly munka.*szájzár*

Előzmény: pákosztos cica (7678)
pákosztos cica Creative Commons License 2024.06.25 -5 2 7678

HG a facebook oldalán náci féregnek nevezte NK-t. Beperelték. Marczingós volt az ügyvédje. Az ítélet az volt, hogy nácinak lehet nevezni egy közszereplőt, de féregnek nem, mert az dehumanizáló. HG-t aztán hirtelen meghalt egy szilveszteri utópartiban... :(

Előzmény: Törölt nick (7677)
Törölt nick Creative Commons License 2024.06.25 0 2 7677

Ez a sztori nincs meg. :)

Nem szeretek konteózni, de ha valahol lehet találni bérgyilkost eseti alkalmakra, az pont az olaszoknál simán elképzelhető. De úgyse fog sose kiderülni semmi, (kivéve, ha vallomást tesz valahol a bérgyilkoscsávó) meg igazából mindegy is, nem fogja visszahozni az életbe H.G-t. :(

Előzmény: pákosztos cica (7674)
búvár-halász Creative Commons License 2024.06.25 0 2 7676

jav.: állásponton

Előzmény: búvár-halász (7675)
búvár-halász Creative Commons License 2024.06.25 0 4 7675

Ebben igazad van, csak nyilván van, aki jobban indulat-ember, mint most én- mivel én jelenleg semmilyen reményt nem látok semelyik politikai szereplő részéről semmire- így egyfajta reménytelen, higgadt laikus-elemzői pozícióba tudom helyezni magam. Annak nem örülök, hogy mondjuk ez a topik is időnként átfordul egy konkrét személyt cikiző topikká egy-egy napra, ennél én most kevésbé harcos álláspontot vagyok, mint említettem, egyébként hosszú távon a topik-egészségre sem lenne jó hatása, ha ebbe az irányba mennének el itt a dolgok folyamatosan, de ki hogy látja, ahány ember, annyiféle, lelke rajta mindenkinek.

Előzmény: Törölt nick (7673)
pákosztos cica Creative Commons License 2024.06.25 -7 2 7674

Homonnay Gergelytől tudjuk, hogy NK volt közt.elnöknőről, lehet mondani, hogy náci, de azt nem, hogy náci féreg. Beeezony.

Vajon miért is halt meg? :(

Előzmény: Törölt nick (7673)
Törölt nick Creative Commons License 2024.06.25 0 2 7673

Más a vélemény és más a patkányozás. ;)

Előzmény: búvár-halász (7670)
MrJones512 Creative Commons License 2024.06.25 0 1 7672

"Akarsz fogadni?"

Naná! Persze! Mi az, hogy?? Nagyon is!!!! >:-]

(Mivel kábé egyformán utálhat minket, nem fogja tudni, hogy melyik ujját harapja le. Ettől a döntésképtelenségtől viszont felmegy a fejvize és agyfaszt kap.) :)

Előzmény: Nyúlszájú (7669)
búvár-halász Creative Commons License 2024.06.25 0 2 7671

(mármint 1990-94 közti időszakra utaltam)

Előzmény: búvár-halász (7670)
búvár-halász Creative Commons License 2024.06.25 -1 3 7670

Nem leszek népszerű ezzel a poszttal, de Bélával a törölt posztjaiban írtakkal- sokkal mérsékeltebb módon-, de sok mindenben egyetértek. Tényleg ment a horthyzás, a fasisztázás, az antiszemitázás, ráadásul a törvény és alkotmánysértések a tv és rádióelnökök részéről. Utólag meg közjogi aranykornak tűnik, ugyebár. Árpi bácsiról is rossz a véleményem (sőt lesújtó), de közt. elnököt szidni nem szabad, úgyhogy erről ennyit. Szegény Antall, közjogi értelemben (és nem gazdaságilag), ő kapta a legtöbb igaztalan támadást.

Nyúlszájú Creative Commons License 2024.06.25 0 2 7669

Akarsz fogadni?

Előzmény: MrJones512 (7666)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!