Nekem még '99-től kezdve volt otthon gofrisütőm, először egy solac, aztán most egy Silvercrest van. Elég könnyű karbantartani, csak sütés után rendesen ki kell törölni belőle a tésztamaradékot ill. olajat.
szóval egy jókora szerencsétlenke vagy az élet mindennapi dolgaiban
26 éves koromig én is megvágtam a kezem néhányszor kenyérvágás közben (annyira kemény volt a barna kenyér és annyira alkalmatlan a kés LOL), de azóta vigyázok ill. van egy sokkal jobb kenyérvágó késem
Nekem egy gyerekkori sebem van, amikről leszedtem a varrt, és megtekintettem a fasciát alatta. Persze akkor még nem tudtam, hogy ez a neve, de látszik a könyökhajlatomnál belül, egy kétforintosnyi forradás maradt emlékbe. Meg van a lábszáramon egy hasonló, azt egy nekem rúgott fémvödör pereme ütötte. :) Akkoriban évente kaptam tetanuszt, de szerencsére nem hagytak nyomot a sebek, szépen gyógyulós vagyok. Meg varrni se kellett még (kivéve a gátmetszések).
de igen, csak ritkán járok a belvárosba, kiállításokra nem fogok eljárni amíg maszkot kell viselni a belső terekben, nagyon zavar a maszk, meleg és levegőt sem kapok rendesen