Keresés

Részletes keresés

Igor Castillo de Muerte Creative Commons License 2020.04.13 0 0 792

Nem akarom saccolgatni az életkorod, nem is ildomos. De mikor 18 éves voltál, akkor is így gondoltad? Világ életedben az idősebb emberek jöttek be?

Előzmény: S.Adry (788)
alaptalan Creative Commons License 2020.04.13 0 0 791

érvelési hiba:

Anekdotikus érvelés

Saját példádon vagy mások, de elszigetelt - esetleg csak hallomásból, sokadkézből ismert - beszámolóin keresztül próbáltad meg igazolni egy általános érvényűnek szánt állításod igazságát, vagy kikezdeni egy nem általános érvényűnek szánt állítás helyességét.

Előzmény: endrebá (790)
endrebá Creative Commons License 2020.04.13 0 0 790

S.Adry nem fogja védeni az aranyásókat, alaptalan pedig el fogja fogadni hogy Adry -nak nem átlagos az ízlése - már csak az a kérdés hogy harc helyett vagy ~után-e.

Hm.

alaptalan Creative Commons License 2020.04.13 0 1 789

no persze, van nő akinek a BELSŐ értékek számítanak.

Pl. Kovács Fanni, Palácsik Tímea, Gaál Cecilike...

Előzmény: S.Adry (788)
S.Adry Creative Commons License 2020.04.13 0 0 788

Akkor én vagyok a hülye, akinek nem.

Nekem a kicsi, pocakos, öregedő

Előzmény: alaptalan (787)
alaptalan Creative Commons License 2020.04.13 0 0 787

...mert a nőknek nem...

(no mennyé' mán!)

Előzmény: S.Adry (775)
endrebá Creative Commons License 2020.04.13 0 0 786

Jó neked, mert elvhű tudsz lenni - de hidd el hogy nekem (a szemem rabszolgájának) is jó amikor gyönyörködhetem

Előzmény: alaptalan (785)
alaptalan Creative Commons License 2020.04.13 0 1 785

felmelegítve CSAK A KÁPOSZTA (és az is milyen szar tud lenni)!

Visszaengedni az életedbe azt, aki egyszer már tökönszúrt (ráadásul hátulról mellbe) az egzisztenciális és intellektuális szuterén szint!

Előzmény: endrebá (764)
endrebá Creative Commons License 2020.04.12 0 1 784

Szia Igor, az erősebbek észérveit a gyengébbek érzelmei.. hm.. nem hallják..

(vagy nem értik, vagy nem érzik hihetőnek)

Előzmény: Igor Castillo de Muerte (782)
Igor Castillo de Muerte Creative Commons License 2020.04.11 0 2 783

Egy olyan topikba írogatok tizenikszéve, amely szerint nektek nőknek meg csak a férfi pénze, hatalma, testmagassága, társadalmoi státusza, illetve jóképűsége. Aki ilyeneken rágódik, amellet elmegy az élet. Aki meg laza, és örül a szépnek, illetve jó szeme van azt a másikban fellelni, az meg vidám, és kalandos életet él:)))

Igor Castillo de Muerte Creative Commons License 2020.04.11 0 0 782

Nem, ez jó gondolat, amit leírsz. Ostobaság ilyennel kísérletezni, egy nő tudja, ha kell még az urának:)

Viszont ha sokat nyaggatja a férjét, az akár kontraproduktív is lehet.

Előzmény: Anyóca99 (772)
endrebá Creative Commons License 2020.03.23 0 0 781

..mindnek..

endrebá Creative Commons License 2020.03.23 0 0 780

Igazmondó tabletta..

Előzmény: Törölt nick (774)
endrebá Creative Commons License 2020.03.23 0 0 779

Mert dícsértetni akarja magát.   Ha lehet akkor a férjével, ha nem - akkor mindenki másssal.

endrebá Creative Commons License 2020.03.23 0 0 778

Úgy tudom hogy egy kapcsolatban az játszmázik aki a gyengébb.

Ha te nem érted hogy minekaz - és a férjed kezdett játszmázni.. az azt jelenti hogy te voltál az erősebb

Előzmény: Anyóca99 (769)
endrebá Creative Commons License 2020.03.23 0 0 777

El fogom olvasni

Előzmény: Törölt nick (768)
Törölt nick Creative Commons License 2020.03.21 0 0 776

Jó, akkor azok azt válaszolnák az igazmondó tablettától: "Bizony, babám, felszedtél öt kilót, Malvinka a könyvelésről formásabb nálad. Kapsz két hónapot, hogy leadd, különben megcsallak vele." :D

De akkor legalább a csaj mindjárt elválhatna, nem szülne két gyereket neki, és kapná rajta az irodájában Malvinka 10. klónjával. Fel kéne találni ezt a tablettát.

S.Adry Creative Commons License 2020.03.21 0 0 775

Ha ez így lenne...

De bizony a férfiak egy részének a külső számít :-(

Előzmény: Törölt nick (774)
Törölt nick Creative Commons License 2020.03.21 0 0 774

Ha igazmondó tablettát szednének az emberek, a nő azt kérdezné: "Tudom, hogy kicsit megasszonyosodtam, látom a tükörben, hogy már nem vagyok olyan karcsú, és bizonytalan vagyok abban, hogy te elfogadod ezt a változást és még mindig szeretsz." A férfi meg azt válaszolná: "Hülyőkém, nem a csípőkörfogatodért vettelek el, hanem mert veled vagyok csak boldog." :D

Törölt nick Creative Commons License 2020.03.21 0 0 773

Mitől, mitől? Kisebb-nagyobb gyerekkori traumák, iskolai szerelmek, előző partnerkapcsolatok. Meg a saját testének hibáit jobban ismeri valaki, mint a másikét, és a gyengébb önbizalommal rendelkező mindig szebbnek látja az összes többi nőt. :D Erős személyiség kell, hogy mások véleménye ne számítson és a saját bizonytalanságainkon túllendüljünk. Szerintem neked is ilyen erős személyiséged van. :)

Anyóca99 Creative Commons License 2020.03.21 0 0 772

De mitől lesz egy nő ennyire hülye ? Van tükre/szeme/mérlege .... látnia kell , hogy nőtt a segge/hasa , vagy nem nőtt . Ha inciskedik apunak , akkor kisebb lesz ? Önbecsapás .

(áááá ... asszem' én nem e világra való vagyok)

Előzmény: Törölt nick (771)
Törölt nick Creative Commons License 2020.03.21 0 0 771

Vagy ott a "kövér vagyok"-játszmája. Asszony illegeti magát a tükör előtt: jaj, olyan nagy a fenekem ebben a ruhában. Férj nyugtatja: te vagy nekem a legszebb, nem is igaz, nem vagy kövér. De amikor huszadjára próbál ezen a módon a párja szerelméről meggyőződni az asszony, akkor már a férj is kételkedni kezd abban, hogy tényleg nem nagy-e a az asszony feneke. Elsőre még egy kikényszerített bók volt, huszadjára bogár a fülben, és eljön az az alkalom, amikor a válasz már nem lesz kedvező. És ha nem kapja meg az asszony a "simogatást" a férjétől, akkor másokkal bókoltat majd magának, hogy nem is nagy a feneke.

Előzmény: Törölt nick (770)
Törölt nick Creative Commons License 2020.03.21 0 1 770

Nem csak a titkolózás meg a sunnyogás játszma, olyan hülyeségeken is ki tud alakulni, mint hogy ki viszi ki a szemetet. Az nyer, akire kevesebbszer kerül sor. És még veszekedni se kell miatta, az egyik nem akarja kivinni, ezért mindig "elfelejti", a másik lamentál kicsit, hogy ennyit se lehet rádbízni. És igazából mindkét fél "nyer" valamit: aki lamentál, az érzékelteti, hogy ő a felnőttebb, ő a felelősebb és megbízhatóbb, aki meg nem vitte ki, leszarja a másik véleményét és plusz ki se kellett vigye, zavartalanul bambulhatta a tévét vagy bütykölhetett a műhelyben. A haverok meg sajnálják is a "sárkány" neje miatt. És persze igazából mindkét fél veszít, csak nem tudják.

Előzmény: Anyóca99 (769)
Anyóca99 Creative Commons License 2020.03.21 0 0 769

Megettem a kenyerem javát (má' csak a csücske van , ha van ...) , és még mindig el tudok képedni ezeken a játszmázásokon . Rohadt fárasztó lehet ...annak is aki csinálja , annak is akivel szemben csinálják .

Hogy lehet így együtt élni ? Vagy nem veszi észre a másik fél ?

Amikor az én drágajó férjem elkezdett játszmázni (úgy kb. 19 év után ) , nem túl sok idő kellett (de azért 1-2 hónap mégis) , hogy észre vegyem valahogy más lett , mint előtte . Kikényszerítettem az igazságot . Félig belehaltam , de jobb volt , mint magamban őrlődni , hogy tényleg .... vagy csak én hülyültem meg .

Előzmény: Törölt nick (767)
Törölt nick Creative Commons License 2020.03.21 0 0 768

Itt egy jó kis kivonat a könyvből: http://mipszi.hu/cikk/130606-emberi-jatszmak

Törölt nick Creative Commons License 2020.03.21 0 1 767

Pedig minden játszmának megvan az ellenkező nemű kiegészítője. Az alkoholistának a "megmentője", a gyámoltalannak a szülőtípus, aki nevelgesse és így tovább. Pontosan nem olvastam még vissza hogy a te házasságodnak milyen játszmák vetettek véget, és biztos vagyok benne, hogy nagy fájdalmat okozott, de most ahogy leírod: "udvariasnak nevelt férfipalánta feltétlenül figyelembe veszi". Hát, akkor megvan a játszmát illetően a te oldalad: szeretsz úriember maradni. Csak hát nyilván az úriemberségnek is megvannak a hátulütői. Hidd el, hogy bár más játszmáit talán könnyebben felismerjük, a sajátunkkal szemben legtöbbször vakok vagyunk, és csak nagyon kevés ember jut el az önismeret olyan szintjére, amikor hirtelen ráébred, hogy a múltja egy adott pontján ő milyen játszmát játszott a másik féllel szemben, hogy megerősíthesse az önmagáról alkotott képét. És persze a legtöbb ember rögtön támadásnak veszi, ha a másik kritizálja, és minél közelebbi személy, annál érzékenyebben érinti a kritika.

A férjem pl. szereti, hogy mi mindent meg tudunk beszélni és ha olykor veszekszünk, én is kiabálok. :D Az exe ugyanis sose szólt, ha valami baja volt, csak épp folyamat félrekefélt és a végén ki is rakta a szűrét. Persze utálja azóta is, nem hiszem, hogy valaha megbocsát neki, de amikor épp nem a zsigeri ribancozást tolja, akkor néha kimondja, hogy a kettejük kapcsolatának megromlásában neki is volt szerepe, nem az volt a baj, hogy az exe maga a sátán. :)

Előzmény: endrebá (761)
endrebá Creative Commons License 2020.03.20 0 0 766

jav : majd megmondom neki hogy juszt is nézzen be

Előzmény: endrebá (765)
endrebá Creative Commons License 2020.03.20 0 0 765

Majd reklámozom.

(bebebeee)

Előzmény: Neingang (763)
endrebá Creative Commons License 2020.03.20 0 0 764

Minden lehetséges.  :-)

Még az is hogy az idő múlásával újra rám lesz utalva az aki félredobott. 

Előzmény: Neingang (762)
Neingang Creative Commons License 2020.03.20 0 0 763

Ahhoz szerintem jó alaposan el van rejtve a topicod, ezen sztem nem kell aggódnod. :P

Előzmény: endrebá (759)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!