Az Ön által felkeresett topic fegyverek, ill. annak látszó eszközök
forgalmazásával kapcsolatos adatokat is tartalmazhat.
Felhívjuk figyelmét, hogy csak akkor lépjen be, ha Ön fegyverek forgalmazásával
vagy felhasználásával hivatásszerűen foglalkozik, és a honlap látogatása nem
eredményezi valamely Önre vonatkozó jogszabály vagy egyéb szabályozás
rendelkezéseinek megsértését.
Az Port.hu Kft. a fórum számára kizárólag tárhelyet szolgáltat, a honlapon
megjelenő információk vonatkozásában szerkesztői felelősséget nem vállal.
Amennyiben megítélése szerint a honlapon jogellenes tartalom jelenik meg, úgy
azt kérjük, jelezze az Port.hu Kft. mint tárhelyszolgáltató felé.
Itt lehet lelki életet élni, szőrmentén moderációval is foglalkozni.
"Újdonánc" nickek a troll témához és kapcsolódókhoz ne szóljanak hozzá !
A fórum mint virtuális világ.
Ez az egész fórumozás egy számítógépes játék, egy szerepjáték egy virtuális világban. Itt nem emberek vannak hanem nickek és nem emberek vitáznak egymással hanem az álarcaik. Az itteni játékszabályok is éppen ezért mások mint a valós életben. Itt a főbenjáró bűn "A király meztelen!" felkiáltás, azaz az IRL adatok kiadása és a moderátorok beazonosítása, s ennek megfelelően a virtuális bűntettre virtuális az igazságszolgáltatás is, az elkövető törlése a felgyülemlett virtuális okosságaival. Aki az IRL és az URL világot összekeveri és ebből kifolyólag problémái támadnak, az kérjen mihamarabb hozzáértő segítséget, ugyanis időben figyelmeztetve is lett
Ugyanott folytatod, ahol a régi Adás-vételinél abbahagytad. Előveszed a feszítővasat és hajrá. Cserénél is kell ár, hogy a leendő kuncsaft valamihez igazodni tudjon.
Biztos urak!Biztos OK,ez a csereárhoz való ragaszkodás?Egy ilyen csere,nem árról szól.
Lehet,hogy forint értékben,messze nem azonos portékák cserélnek gazdát!
Moderációs oldalról pedig,nem látok különbséget,hiszen egy ilyen "üzletet" nem lehet egyetlen levéllel intézni!Minden képen levelezgetés,képnézegetés,nyavajgás előzi meg!
Nem mondom,hogy AZT,már nem kell az ads-vételről kitakarítani.SŐT!De magát a hírdetést?!
Sok topik... megint a régi téma. Ne vedd sértésnek kérlek, de azért vannak jócskán másképpen gondolkozók is, szerencsére . Csak egy példa egy kis csoporthoz.
Te? Miért te? Egy szóval nem mondtam, nem utaltam arra, hogy rád gondolok. :-)
"Presztist és gondot az egészből csak az csinál, aki maradi, vérbeforgó szemekkel akarja bizonygatni bebetonozott igaznak vélt teóriáit." Ebben tökéletesen egyetértek veled.
Még mindig nem értem miért veszed személyes támadásnak az általam leírtakat... a gondolataimat... nem értem az ellenséges hangnemedet... Jó az új adásvételt jelző kép, kiemeli a többi közül, de remélem ezt a megjegyzésem sem veszed támadásnak.
Igen, valóban gyanús és tökéletesen összevágó! SZÁMODRA!
Valóban azt tartod rólam, hogy reggeltem ennyi emailt és direkt "bandázok"? :DDD
Mi értelme lenne? Az új Adás-vételi? Ugyan! Azután lett nyitva hogy már napok óta alig látszik egy-egy hirdetés. Bárki, akinek egy kis rendszeretete van az nyithatta volna és tuti meg is fordúlt sokak fejében. Én léptem hamarabb. Ennyi.
Ezzel az új topikkal csak a tágabb választási lehetőség nyílt meg hirdetők, keresők előtt. Kinek árt, ha tele beszélgetik a régi Adás-vételit és kinek árt, ha szépen rendben szövegelések nélkül vannak a hirdetések az újban? Senkinek!
Presztist és gondot az egészből csak az csinál, aki maradi, vérbeforgó szemekkel akarja bizonygatni bebetonozott igaznak vélt teóriáit.
Remélhetőleg a többségben megmarad a józan ész és nem fog teljes egészében eluralkodni a Légfegyveres fórumokon egyes emberek beteges tombolás és rombolás vágya.
Én meg úgy látom, hogy a furák ámokfutása igencsak tudatos, nem általános jelenség :-) A hirdetési eddig is tele volt ár nélküli hirdetésekkel, és ha annyi 500-as lenne a zsebemben, ahányszor dészáz szabálytalan hirdetés miatt szólt, akkor már meglenne a D100-am is. Ez az vicces furák viselkedés sokminden lehet, de az hogy pont karácsonykor kerülnek elő, mintha végig követték volna a történteket, mélcím nélkül... Jó ötlet az új adásvétel, kíváncsi vagyok, vajon mennyien használják majd.
Érdekes, hogy feltűntek a ködből 2008-as hirdetésre válaszoló "furák", akik mintha intésre indultak volna be, az aggodalmaskodók véleménye után...Alig fogalmazódik meg egyesekben a kétely és már bizonyítást is nyer? Ez nekem túl átlátszó :-D
Tisztelendő, hogy valaki ki áll valakiért. De ez sajnos nem fog meghonosodni, mikor régi barétok is egymásnak esnek. Visszaolvasgattam, sajnos egyre több a cívódás! Nem kéne gyerekek. Sporttárs mindenki, akár jár versenyezni, akár nem!
A Nagy mellényű ajtóberúgásra kerestem rá a moderátorok lexikonában, de ott csak azt írták erre, hogy neveltetést reménytelen megváltoztatni. Még 3/4 óráig karácsony van így megpróbálok még több könyvet megnézni, hátha találok valamit.