Tarlós István főpolgármester Dörner György színművészt nevezte ki az Új Színház új igazgatójának a teátrumot eddig vezető Márta István helyett. A szinhaz.hu értesülései szerint a szakmai bizottság többsége Márta újbóli kinevezését javasolta, és két minisztériumi delegált voksolt Dörner Györgyre. A színész pályázatában intendánsának Csurka Istvánt nevezte meg.
Onnan tudom, hogy nem alkalmasabb, mint Márta, hogy a pályázata, az életrajza stb. alapján nem alkalmas egyáltalán, Márta pedig a pályázata, az életrajza alapján nagyon is az.
A következő kérdés az lesz, honnan tudom, hogy az alkalmatlan alkalmatlanabb a nagyon alkalmasnál?
Igen, hát jó lenne, ha a baloldal tudomásul venné, hogy nem ő mindig mondja meg, ki a jó, és ki a rossz.
Dörner kitünő színész, Csurka kitünő író. Majd meglátjuk, hogy miként muzsikálnak a színházi vezetőként. Elképzelhető, hogy nagyon jól, akkor mi is a baj?
Azt hittem, kínos a Rákosi-párhuzam, de ezek szerint nem. :)
És igen, csak azért ugatnak egy alkalmatlan pártember ellen, mert 'rátukmálják az ízlésüket'. Néha nem hiszem el, hogy az ilyen buta paneleket van, aki elhiszi. Aztán elhiszem.
Bizony, bizony, de ez minden párt esetében igaz. Senki, semmit nem vethet a másik szemére. Mosz olyan időket élünk, amikor a baloldal csahosai mennek a levesbe. Ja, hogy ők a leg,leglegtehetségesebbek? Mert azt hiszik?
Szamomra azert megdobbento,hogy emberek ilyen modon szembesulhetnek sajat szinevaltozasaikkal, bar nem mintha oket ez zavarba hozna.Talan azert mert felenk ez nem volt szokas ,nem valtogattuk a politikai nezeteinket megha ez nem is jart a legtobb esetben ez az elvhuseg massal,mint par valagbarugassal, de makacsok voltunk.