Ez Tata, Tatabánya, Oroszlány és vonzáskörzete vasútmodellezőinek topicja. Itt lehet megbeszélni a klubhoz tartozó dolgokat, segíteni egymásnak. Lehet csereberélni. infót közölni kiállításokról, börzékről. A haragszom rád tipusú üzeneteket , azt kéretik nem itt nyilvánosságra hozni.
http://gvk-egyesulet.hu/
Tisztelettel kérlek benneteket,aki megkapta Tóni bátyám meghívóját E - mail-ban,valamilyen egyszerű formában jelezze vissza nekem,ha nem túl nagy kérés!
Két klubtársunknak nem tudom el sem küldeni,mivel rossz a cím: Csonka Laci bátyámnak és Kovács Péternek.A Klub-listában megadott E-mail címek nem okék.
További kellemes hétvégét kíván:H0ri
Ma hajnalban óraátállítás, egy órával vissza!!!!!!!!!
Vártam a hívásodat, meg mondtad hogy írsz a topikba ezzel kapcsolatban de nem jött semmi:( Meg ahogy hsz-okból értelmezve nekem úgy tűnt, hogy nem fogunk menni tehát már magamat is eképpen készítettem fel. No de nembaj, majd jövőre:)
Gyakorlatilag betehetünk egy pl. hétfő délutánt is. Így lehet jönni hétfőn is, pénteken is. Mindenki úgy jön ahogy van szabadideje. Holnap egyeztethetünk.
Pénteki korábbi kezdés szerintem mehet, ha ráérek ott tudok lenni előbb. Az egy héten többszöri menés is mehet, mert én inkább hét elején kapok szabad napot, pont a péntek a legerősebb nap.
A pénteki korábbi kezdés mellett teszem le a voksomat. A nem helybelieknek talán nehezebb megoldani a heti 2 napot. Na, meg a sütés sem megy heti kétszer.:))