heves megyében eddig 9-et láttam töbsége fekete /közöttük az enyém is/ a dinamicot jobban keresik mert a fulosban a plüs kárpit nem előny a gyerekeknek
Megmondom én,hogy miért nem kapkodják a Lineákat........sokan úgy vélik,hogy az 1.3-as 90 lovas moci gyengécske hozzá,pedig,ha tudnák és,ha próbáltak volna vele többet menni,mint egy teszt kört,akkor rájönnének,hogy pont elég bele 2200-2300 bekapcsol a túrbócska és tényleg HÚZ!!!!!Egyébként a Linea ezen motortípusával ellátott teljesen szokatlan és nem olyan,mint más autójé,de megkell szokni és rá kell jönni az összes ,,fifikájára":)
Ma láttam esztergom környékén egy gyönyörű bordó Lineát, dynamic volt, mert nem volt krómos, de szinrefújt volt a kilincs és az oldalcsík... Szvsz a bordó, a fekete és az elefántcsonszín a legjobb neki :-) Amúgy errefele nagy ritkaság, összesen ez a második Linea, amit itt a környéken (szalonon kívül) látok, beszélgettük is a kereskedővel, hogy valamiért nem nagyon kapkodják, pedig gyönyörű. :-(
Jééé, érdekes, nekem még nem tűnt fel. vagy csak annyira megszoktam a GP-ét, és úgy rémlett hogy Lineában is GP kijelző van. De most hogy visszagondolok, tényleg mintha más lenne, de gondolom ez is felszereltségfüggő.
Meri, ez nem lehet azzal összefüggésben, hogy t-jet-hez lehet rendelni turbo-kijelzős MULTIFUNKCIÓS kijelzőt? Szerintem az a turbómérő van igy megoldva, szóval valószinőleg az a fajta kijelző, amelyikben ez benne van, az már ilyen pontos.
Uh, eddig voltam gépközeében kb., illetve majd még meglátom. Te mindig éjjeli baglyot játszol? :) BTW? akkor ez ezek szerint a Blue&Me-hez van. De akkor a GP-ben is, nem csak a Linea-ban?