jó látni, hogy ennyire összetartó Triumphos csapat jött itt össze. Remélem még néhány hét és jómagam is csatlakozhatok hozzátok a rommá felújított Daytonával. Addig is jó gurulást.
Próbáld a full-gas-t, szerintem Bogláron van tesztgépük, ráadásul egyből próbálhatsz KTM-eket, Duci-kat, és akár ökörködhetsz egyet a Piaggio féle háromkerekűvel.
milyen típusokat nézel: GS vs Tiger, K vs Street/Speed, GT vs Sprint vagy?
ma 11 napja küldtem egy e-mailt a BMW-nek, hogy kipróbálnám a K1300R-t, egyből jött egy üzenet, hogy a lehető legrövidebb időn belül megkeresnek. Na azóta is hívnak. remélem nálatok jobb a képviselet.
elég jól megéri, főleg ha ember még tudna is svk rendszámot intézni, alig drágább mint az angol motor ára nem értem nálunk miért nem lehet ilyen tisztességesen csinálni az árképzést, node nem fontos motort eladni (sem)
a kereskedö oldala www.klasikmoto.sk az utak minösége változatos szerintem a mellékutak jobbak mint magyarban ,dee ne várjatok csodákat. nyugaton és északon simábban lehet gurulni mint délen és keleten. az idén még bizti nem fogok csatlakozni a csapathoz és az az igazság hogy picikét ingadozok a bmw és a triumph közt.
még így is több eszük maradt mint nekünk.... érdekes módon se a regadó, se a jövedéki adó nem mérséklődik, és jövőre sem várható a sok szép ígéret már megint, de a sarc az kell azonnal
mennyi most az R-es vajon? hat ezt a GBP dolgot részben én is megszívtam... bár máshol visszahoztam de azert.... na de most talán egyenesbe kerülnek a dolgok
Akkor nosza csatlakozz hozzánk (Triumph tulajok), gondolom az EUR hitel picsa olcsó, árfolyamkockázat meg zéró. Ha meg megvan a cash, akkor mégjobb. Aztán majd jól meglátogatunk, "állítólag" nagyon szép útjaitok vannak. Most hogy a nyomorult Fico és Slota kikerülnek a kormányzásból szívesebben megyek, akár beljebb is. Mert voltak ellenérzéseim rendesen. Persze a válság alatt nálunk is szépen teret nyert a radikalizmus, de legalább a szomszédainakat nem piszkálják. Nálunk töbnyire cigányozás, meg némi zsidózás megy. Legalábbis nyiltan.
na mi van? nem bírsz magaddal? mindenképp venni kell valamit? :) itt van pár kép inspirációnak:http://www.forumtriumphchepassione.com/forum/speed-triple/49888-dossier-fotografico-le-immagini-piu-belle-della-speed-triple.html
:) azért ment el az alapjárat, mert teljesen behígult a benya. De legalább kitisztítja az egész rendszert, olyan tiszta lesz a tankod, injektorod, szelepeid mint a Salamon töke! :)
Tényleg nagyon rossz:D, nekem kétrészes van, és eléggé nagy rám, a felső részét elősször betűrtem a nadrágba, aztán úgy 160 körül kiszabadult, alákapott a szél becibálta a motort, jobbra balra...hihetetlen. azóta szigetelőszallaggal megerősítem:D