A 20. Férf Kézilabda VB Németországban kerül megrendezésre, 2007. Január 19. és Február 4. között. A magyar válogatott Dániával, Norvégiával és Angolával került egy csoportba.
A 2006-os németországi foci vb után ismét egy teltházas, magas színvonalú rendezésben bízhatunk, ahol a több tízezres csarnokok is bevetésre állnak, Kölnön át Hamburgig!
Méhes Gábor az MTV-től ment át, emlékezz, közvetített ausztráliából is, perfekt megtanulta a nulláról a tornát, "cserébe" közvetíthetett egy Csollány aranyat
. Kajak-kenuban is ő közvetített mindent már abban az időben, viszont az olimpiát Vitray csinálta...gondolom tele lett a töke és inkább elment a Sport1-hez studióból olasz meccset közvetíteni...viszont örülök, hogy kézilabda világversenyt a helyszínről nyomnak az utóbbi időben.
ON
Minusz 4 vagy 5-nél kapcsolódtam be a közvetítésebe, legyinttem, de épp Csaszi lőtt egy gól, Puki fogott egy szélső ziccert...nem is értettem miért itt tartunk. A végjáték viszont magyarhoz "méltatlan" volt, végre nem mi sírtunk. Gratula mindenkinek, aki megérdemli, ha jól vettem ki a véleményekből: Puljezevics-Iváncsik-Iváncsik a királyok, Nagy meg Ilyés alibiző szarok, mint, ahogy megszoktuk...
tavaly is volt ilyen szitu. Ne gondolj semmi rosszra. Egy edzőmeccs, nem ugyanaz mint egy ilyen derby! Sztem Perezt úgy lerépázták volna, talán nem is játszhatna soha többet, azt meg nem szeretnénk. Remélem hamarosan teljesen egészségesek lesznek ők is!
Mázlista hát: épp sikerült egy külföldit honosítani, 2 nappal a vb előtt.... aki kulcsember lehet az egyébként nem túl acélos csapatában....
Tudod, miért mázlista? Mert stabil kezdőember nála Nagy L., és ennek ellenére nem esnek ki az első körökben...
Most is sikerült 28-29-nél eladni a labdát a csávónak, mázli, hogy Puljezevic védett.... :)) Na, ez túlzás, azért P. riszpekt (bár, jó kapusnak van szerencséje, szokták mondani....) :)
(Megjegyzendő: miközben a válogatott a világbajnokságon küzd, addig az eseményt sérülés miatt kihagyó Pérez Carlos és Buday Dániel is pályára lépett az MKB Veszprém győri edzőmérkőzésén, s egyaránt 2-2 gólt jegyzett.) Ez tényleg így van? Az nagyon szomorú. Gratuilálok a Fiúknak, zseniálisak voltak, főleg küzdőszellemből!
Puljezevics télleg állat volt, főleg ahogy a végén demoralizálta a dánokat, meg a nagypofájú addig 10/10-es Christiansent:) a két Iváncsik is nagyon hozta magát Diaz is ált jó volt, mikor bent volt, a dánok elhúzásában azér nagyon benne volt, h ő nem játszhatott a mezmizéria miatt Császár és Mocsai még támadásban
űgy csapkodtam a levegőt, hogy meghúzódott a vállam:)
Méhes isten, bár én most Dánul hallgattam.
Olimpia előtt nem volt aki tornát közvetítsen, ő bement a TF-re és megtanulta, majd olyan színvonalú közvetítést produkált, hogy egy olimpikon tornász megirigyelte volna. s asszem kapott is vmi díjat érte! grat neki, és sok sikert a továbbiakban.
külön öröm, hogy vége érték a kézilabda a tvben. Sok meccset adnak. Eurosporton bl, stb. ma is 4 óta a meccseket lessük! királyság, és a sport1 élen jár ebben is!
Érdekes, de Diaz a csendes láncszem, amíg nem volt a pályán, addig gond volt. Amikor volt, jöttek a jó passzok. Gál Gyuszi hozta a formáját, átemelések :D:D:D. Mocsai előtt is le a kalappal, csak visszaesett a második féldőben, de Csasziról, csak jót tudok mondani. Több kurázsi van benne most, mint Nagy Lacinak. Remélem holnap látom benne újra a tűzet.
Hú ez gyilkos volt. Ha nem lenne éppen minden szétmenve a bokámban, ugráltam is volna; így csak a szívritmusom lett érdekes :-))
SZÉP VOLT FIÚK!!!
Puljezevics egy állat, remélem így folytatja :-)
Nagy Laci azért lehetne kevésbé nyámnyila, a mez-mizéria meg abszolút amatőr (ne a százmilliós szponzorált kisanyaggal menőzzünk, legyen egy rohadt tartalékmez...), de fantasztikus élmény volt :D
Mea Culpa! Bár nem írtam, de nagyon nem értettem minek kell nekünk Puljezevics a magyar válogatottba! Hát most megértettem! Ha semmi mást nem csinál, már megérte! :)
Hihetetlenül fantasztikus meccs volt, talán a 2003-as VB-n levő kétszerhosszabbításos szerbek elleni meccshez tudnám hasonlítani. Végre mi magyarok álltunk fel vert helyzetből. Holnap is egy aprócska góllal nyerjünk a norvégok ellen! Hajrá!
Hát akkor menjen vissza! (Legalább kézilabdát közvetíteni) Legalább a Gulyást lehetne nyugdíjazni, Egrit meg el lehetne küldeni Curlinget közvetíteni. :)))