Keresés

Részletes keresés

Bizalom1 Creative Commons License 2012.04.23 0 0 856

Tisztelt takarítónő keresők!

Nem vagyok se szép, se fiatal, de gyors, fiatalos, agilis .6 éve járok lakások-házak takarítására.Nagy tapasztalatom van.Munkám precíz, alapos..Ennél a fajta munkánál, alapszabály a becsületes hozzáállás, diszkréció, alázat.Ezt én egész életemre vetitve , bátran merem mondani.Keresek heti rendszerességgel, hosszútávú bejárást, /vasalással is/ komlett, vagy részleges nagytakarítást, mindent vállalok, és bírok.Értek a kerthez, állatokhoz, szeretem a gyerekeket, tisztelem az időseket, mindenben segítséget nyújtok. A XV-kerületben lakom, környező kerületek előnyösebbek, de elmegyek bárhova természetesen. Köszönettel wg48@freemail.hu

Bodikaa Creative Commons License 2012.04.20 0 0 855

Vállalom családi házak, lakások, irodák rendszeres vagy alkalmankénti takarítását.

Munkámra igényes,  megbizható, preciz vagyok, nagy gyakorlattal rendelkezem.

Budapesten vállalok takarításokat.

Elérhetőségem: bodaerikaa@gmail.hu, a továbbiakban telefonszámot is adok szükség szerint.

eszter_sz Creative Commons License 2012.04.16 0 0 854

Kedves Háziasszonyok! 

Precíz, megbízható, munkájára és önmagára igényes lány takarítást vállal Budapest egész területén!

Vállalok: 

-takarítást

-mosást

-vasalást

-ablakpucolást

-bevásárlást

-főzést

-gyerekfelügyeletet

-állatgondozást

Kérem írjanak bizalommal!

takaritobudapest@gmail.com

Telefonszámot valamint igény szerint önéletrajzot, fényképet e-mailben küldök!

Erzso (zso) Creative Commons License 2012.04.16 0 0 853

KEDVES OLVASOK!!!

TAKARITÁST VÁLALLOK,CSALÁDOKNÁL.AKÁR BEJÁRO NŐ TENDÖKET IS! GYEREKFELÜGYELETET IS SZIVESEN VÁLALOK. MEGBIZHATO ,RUGALMAS CSALODÁST NEM OKOZO 37 ÉV ES BUDAPESTI NŐ VAGYOK. EGYEDÜL ÉLEK. IGY MINDEN TOVÁBBI MEGBESZÉLHETÖ A MUNKÁVAL KAPCSOLATOSAN. LE IRNI MINDENT LE LEHET.IGY NEM ÍROK TÖBBET,GYÖZÖDJÖN MEG INKÁBB! HIVJON BIZALOMAL!

06-706345842.ELÖRE IS KÖSZÖNÖM!!!

Előzmény: Erzso (zso) (812)
Simin Creative Commons License 2012.04.16 0 0 852

Üdvözlöm!

Olvastam az állásajánlatát, miszerint takarítónőt keres a XIV. ker.be

Amennyiben még aktuális az állás, akkor küldenék Önnek fényképes önéletrajzot.

Egyébként én már 2007. év óta foglalkozom bejárónői munkával.

Maximálisan megbízható és leinformálható vagyok.

Már második éve járok két családhoz, jelenleg is.

Várom mielőbbi válaszát.

Előre is köszönöm.

Üdvözlettel:

Bana Erika

E-mail cimem:sokoldalubejarono@gmail.hu

Előzmény: eszter_sz (851)
eszter_sz Creative Commons License 2012.04.16 0 0 851

Kedves Háziasszonyok! 

Precíz, megbízható, munkájára és önmagára igényes lány takarítást vállal Budapest egész területén!

Vállalok: 

-takarítást

-mosást

-vasalást

-ablakpucolást

-bevásárlást

-főzést

-gyerekfelügyeletet

-állatgondozást

Kérem írjanak bizalommal.

takaritobudapest@gmail.com

Telefonszámot valamint igény szerint önéletrajzot, fényképet e-mailben küldök!

komlosi01 Creative Commons License 2012.04.14 0 0 850

Tisztelt Hölgyek!

Zuglóban, a 14.kerületben lévő 95 m2-es lakásunkba  takarítónőt keresünk egy 100%-ig megbízható, nem dohányzó, munkáját becsülettel, tisztességesen ellátó hölgy személyében 3 hetente egyszeri, de hosszú távra szóló  takarításra (amely - tapasztalataink alapján kb. 6-7 óra/alkalom). Válaszokat emailben kérnénk szépen, lehetőleg fényképpel és önéletrajzzal, vagy bemutatkozással, óradíj igény megjelöléssel. Előre is köszönöm. E-mail:   komlosi01@gmail.com

/julcsi Creative Commons License 2012.04.13 0 0 849

Budapesten idősgondozást: takarítás, bevásárlás, kisebb főzés,  gyermekfelügyeletet, takarítást, nagytakarítást vállalok. julcsi@gigalan.hu

/julcsi Creative Commons License 2012.04.13 0 0 848

Idősgondozást: takarítás, bevásárlás, kisebb főzés,  gyermekfelügyeletet, takarítást, nagytakarítást vállalok. julcsi@gigalan.hu

zzzxz Creative Commons License 2012.04.13 0 0 847

Kedves segítség keresők!

Lakások, házak alkalmi és rendszeres takarítását, nagytakarítását vállalom.

Az elvégzendő munka és az ár megbeszélés szerint. Elsősorban Érden, Törökbálinton, Diósdon, Budaörsön, Budapesten.

Elérhetőségeim: szepenjol@gmail.com 70/397-5027

rozi134 Creative Commons License 2012.04.12 0 0 846

Kedves Ági!

Köszönöm, de már többen is jelentkeztek, és sikerült valakivel megállapodni.

Üdvözlettel,

Ildikó

Előzmény: csapó ági (845)
csapó ági Creative Commons License 2012.04.11 0 0 845

Kedves Hölgyem!

Érdeklődnék, hogy aktuális e még a munka, elküldeném az önéletrajzomat Önnek!?

Köszönettel:  Ági

Előzmény: rozi134 (842)
Timike27 Creative Commons License 2012.04.10 0 0 844

Üdvözlök mindenkit!

Tímea vagyok,6 éve rendelkezem bejárónői tapasztalatokkal,mely idő alatt egy családnál be is jelentettek.Szeretnék időszakosan további takarítást is elvállalni.Munkadíjam 1000Ft/óra.Gyors és precíz munkámat referenciákkal tudom alátámasztani.Szívesen vállalok a ház körüli teendőkben bármit,amire szükségük van.

A vasalás különösképpen a kedvemre való munka,természetesen a többi ellátnivalóval együtt!Amennyiben napi 4 vagy 6 órát kell takarítani,megállás nélkül dolgozom!

Kérdés esetén személyesen állok rendelkezésükre:06702723634.

nyikos12 Creative Commons License 2012.04.10 0 0 843

TAKARITÁST VÁLLALOK!!!     Hetente egy-két alkalommal vállalom az Ön felségterületének takaritását.                                                                                                                     Bérezés megeggyezés szerint. Ha érdekli fiatal nyugdijas vagyok , tisztán és precizen takaritok.

DUNAKESZIN - GÖDÖN - FÓTON    Várom hivását egész nap TEL.062o5683362

rozi134 Creative Commons License 2012.04.09 0 0 842

57 nm-es lakás takarításához és vasaláshoz (ágynemű, férfiing, néhány gyerekpóló) keresek rendszeres, megbízható segítséget, heti kb. 6 órában. Alkalmanként nagytakarítási (pl. ablak és függönymosás) és egyéb feladatok (pl. hűtő kitakarítása) is.

4 fős család vagyunk, két kisgyerekkel, heti 1-szeri alkalomról van szó, péntekenkét reggel 9-től, Budapesten a 13. kerületben.

Gyakorlott, alapos jelentkezőt keresek, jelentkezéseket, esetleges kérdéseket bérigénnyel a rozi134@citromail.hu címre várom.

Köszönöm!

Bodikaa Creative Commons License 2012.04.03 0 0 841

És ami fontos hétfőn és szerdán érek rá.

Bodikaa Creative Commons License 2012.04.03 0 0 840

Kedves Keresgélők!

Tudatom veletek, hogy megérkeztem.

25 éves vagyok, 5 év gyakorlattal rendelkezem és vállalom, hogy megszabadítalak titeket a porcicáktól, szennyestől, takarítástól.

Itt  a húsvét ki ne szeretne tiszta lakásban ünnepelni? -mert szerintem mindenki. :)

Vállalok családi házakat, nagytakarításokat, irodaépületeket  alkalmanként illetve rendszeresen amire épp szükség van. 

Megbizható, preciz, munkámra igényes vagyok, nem dohányzom.

Ha felkeltettem az érdeklődésedet nyugodtam írj a bodaerikaa@gmail.hu  email címre.

Félixné Creative Commons License 2012.04.02 0 0 839

Átlagos méretű családi házunk takarításához keresek segítséget.

Rendszeres feladat lenne a teraszok felmosása, a ház környékének összesöprése, vasalás és takarítás (kiemelten a konyha, a konyhai gépek).

Alkalmanként nagytakarítás (ablakmosással), illetve egyéb feladatok (pince, padlás takarítása).

Családunk öt tagú, három kisgyermekünk van, így a vasalás mennyisége sem kevés. Olyan munkatársat keresek, aki szereti a kicsiket, nem zavarja, ha olykor (óvodai szünetben például) ők is otthon vannak.

A rendszeres takarítás és vasalás kb. heti kétszer 6-7 órát vesz igénybe. Elsősorban kedden és pénteken délelőtt szeretném a munka elvégzését (munkahelyi elfoglaltságaim miatt).

A munkavégzés helye: IV. kerület.

Jelentkezéseket (bérigénnyel!!!) a következő e-mail címre várok: kehiki@citromail.hu

morgó5 Creative Commons License 2012.04.01 0 0 838

Szigethalmon és környékén, rendszeres vagy alkalmi takaritást, gyermekfelügyeletet, bevásárlást, ügyintézést vállalok. Nem dohányzó, gépkocsival rendelkező, nyugdíjas nő vagyok. Telefonszámom 06209918049.

andusz4 Creative Commons License 2012.04.01 0 0 837

Fiatal 32 éves nő takarítást vállalna, hosszú távra.

Munkahelyem van leinformálható és megbízható vagyok!

andrea.4@freemail.hu

andusz4 Creative Commons License 2012.04.01 0 0 836

Fiatal 32 éves nő, takarítást vállalna heti 1-2 alkalomra.

Hosszútávra,több éves gyakorlattal, munkahelyem van, leinformálható vagyok!

Norka30 Creative Commons License 2012.03.31 0 0 835

Olyan munkaerőt keresek a családunkba, aki egyszerre több kihívásnak is képes megfelelni, rugalmasak, és lojálisak a megbízójukhoz. 

Az elsődleges feladat a két szintes (viszonylag nagy) családi házunk, és a hozzá tartozó télikert illetve garázs takarítása, hetente 2-szer. Kiemelten a konyha takarítása. Ehhez tartozik a ruhák vasalása. 

Ez általában heti 2*6-7 óra elfoglaltságot jelent, Érd és Törökbálint határán lakunk (heti 2 nap). 

A másodlagos feladat  - alkalmanként - gyermekfelügyelet, végszükség esetén a gyermekek elhozása az oviból, ősztől az iskolából (XXII. kerület), ezért mindenképpen szükséges vezetői rutin, saját autó. 

Akarjon felelősséget vállalni a gyermekekért (3,5 éves kisfiú és 6 éves kislány), és legyen rutinja a gyermekekre való vigyázásban is. 

A gyermekfelügyelet nem rendszeres kérés, de mivel a szülők vezető - olykor kiszámíthatatlan - beosztásban dolgoznak, szinte heti gyakorisággal előfordul ez is. 

Csakis olyan munkaerőt keresek, aki nem retten vissza az esetleges dupla terheléstől, és ha úgy alakul, egyik napról a másikra be tud ugrani segíteni, azaz kellően rugalmas! 

A munkakört májustól lehet betölteni. Jelentkezéseket  a következő e-mail címre várom: norka33@citromail.hu 

Bleeding heart Creative Commons License 2012.03.30 0 0 834

Üdvözlök mindenkit!

40 éves megbízható háziasszony vagyok. Megbízható, munkámra igényes.Rugalmas időbeosztásom lehetővé teszi a nap bármely szakában dolgozhassak. Takarítást gyermekfelügyeletet válalnék heti- napi rendszerességgel Csömör környékén, illetve Budapest XVI kerületében. Elérhetőségem: fantomlany@tvn.hu illetve telefonon 06-70/323-5595

Rea61 Creative Commons License 2012.03.29 0 0 833

Kedves Munkát keresők!

XVI. kerületben lévő társasházi lakásom, mindenre kiterjedő, húsvéti nagytakarításához keresek megbízható, gyors és precíz segítséget a jövő hét elejére. Kölcsönös szimpátia esetén, hosszabb távon is igényt tartanék a munkájára, kb. kétheti rendszerességgel. A bemutatkozó jelentkezéseket a queeni.andrea@gmail.com email címre kérem. Köszönöm!

Simin Creative Commons License 2012.03.28 0 0 832

Üdvözlöm!

JÓ REFERENCIÁKKAL TÖBB ÉVES TAPASZTALATTAL, ÖNNÁLLÓAN DOLGOZNI TUDÓ,

MEGBÍZHATÓ nő vagyok.

Munkámat precízen szervezetten látom el.

Sokoldalú tevékenységemet eddig kis és nagy családi házaknál, kamatoztattam.

Dolgoztam többek között amerikai üzletembernél és luxus villában.

Jelenleg két családhoz járok, már második.

A többi napokra is szeretnék bejárói munkát vállalni.

Maximálisan megbízható és leinformálható vagyok.

Előre is köszönöm.

Szép napot kíván, Jázmin.

Bizalom1 Creative Commons License 2012.03.27 0 0 831

Üdvözlök Mindenkit!       Takarítok!!   . Sokat TAKARÍTANÉK!! KI-FEL-LE-ÁT- amit csak kell!Évek óta a magas mérce gyakorlója vagyok! Vasalok.Mosok-teregetek-pakolok-rámolok, bármit.   -Keresek-Keresek,HETI, vagy NAGY, vagy bármilyen alkalmi jellegű TAKARÍTÁST családoknál, házban-lakásban.Dolgozom úgy mint bármelyik fiatal, csak a  személyimben számít a születési év.53 éves, fürge-agilis-sokrétű segítség vagyok! Úgyanúgy anyagilag, és a mélyben vagyok, mint sok más,sőt-több ezer ember.A Fórumnak köszönhetően, több mint 2 évig tartalmas munkáim voltak! Most van egy kis hullámvölgy!Épiteni szeretném a hetemet ,hogy újra ezerrel dolgozhassak!! Korrekt,  munkát végzek.Köszönöm: wg48@freemail.hu

Pedantéria Creative Commons License 2012.03.26 0 0 830

Érdekelne az ajánlat.

Felsőfokú végzettséggel rendelkező, intelligens, nem dohányzó nő vagyok.

Precíz, igényes vagyok úgy önmagamra, mint a munkámra.

Gyermekszerető ( három nagykorú gyermekem van) empatikus típus vagyok.

Sütésben, főzésben szerzett több éves tapasztalat, önálló munkavégzés jellemez.

Szombat, vasárnap, lehetőleg Budán keresek munkalehetőséget.

Elérhetőségem: burgix@freemail.hu

Előzmény: ezusthold (828)
Bodikaa Creative Commons License 2012.03.25 0 0 829

Kedves Keresgélők!

Tudatom veletek, hogy megérkeztem.

25 éves vagyok, 5 év gyakorlattal rendelkezem és vállalom, hogy megszabadítalak titeket a porcicáktól, szennyestől, takarítástól.

Itt  a húsvét ki ne szeretne tiszta lakásban ünnepelni? -mert szerintem mindenki. :)

Vállalok családi házakat, nagytakarításokat, irodaépületeket  alkalmanként illetve rendszeresen amire épp szükség van. 

Megbizható, preciz, munkámra igényes vagyok, nem dohányzom.

Ha felkeltettem az érdeklődésedet nyugodtam írj a bodaerikaa@gmail.hu  email címre.

ezusthold Creative Commons License 2012.03.24 0 0 828

Sziasztok, 9. kerületbe keresek heti 2-3 alkalomra (főleg szombat, vasárnap, hétfői napokra - délelőttre) segítséget lakástakarításhoz.

ezusthold@freemail.hu Köszönöm.

rencccsi Creative Commons License 2012.03.24 0 0 827

Leinformálható referenciákkal, sok éves tapasztalattal, takarítást vállalok Dunakeszi, Szentendre, Zugló, Vác és környékén!

- saját gépkocsi

- gyerekszerető (4 kistestvérrel nagy gyakorlatom van!)

- állatszerető 

45nm-től 500nm-es házig gyakorlattal rendelkezem!

Érdeklődni: rencccsi@gmail.com

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!