Nem vagyok se szép, se fiatal, de gyors, fiatalos, agilis .6 éve járok lakások-házak takarítására.Nagy tapasztalatom van.Munkám precíz, alapos..Ennél a fajta munkánál, alapszabály a becsületes hozzáállás, diszkréció, alázat.Ezt én egész életemre vetitve , bátran merem mondani.Keresek heti rendszerességgel, hosszútávú bejárást, /vasalással is/ komlett, vagy részleges nagytakarítást, mindent vállalok, és bírok.Értek a kerthez, állatokhoz, szeretem a gyerekeket, tisztelem az időseket, mindenben segítséget nyújtok. A XV-kerületben lakom, környező kerületek előnyösebbek, de elmegyek bárhova természetesen. Köszönettel wg48@freemail.hu
TAKARITÁST VÁLALLOK,CSALÁDOKNÁL.AKÁR BEJÁRO NŐ TENDÖKET IS! GYEREKFELÜGYELETET IS SZIVESEN VÁLALOK. MEGBIZHATO ,RUGALMAS CSALODÁST NEM OKOZO 37 ÉV ES BUDAPESTI NŐ VAGYOK. EGYEDÜL ÉLEK. IGY MINDEN TOVÁBBI MEGBESZÉLHETÖ A MUNKÁVAL KAPCSOLATOSAN. LE IRNI MINDENT LE LEHET.IGY NEM ÍROK TÖBBET,GYÖZÖDJÖN MEG INKÁBB! HIVJON BIZALOMAL!
Zuglóban, a 14.kerületben lévő 95 m2-es lakásunkba takarítónőt keresünk egy 100%-ig megbízható, nem dohányzó, munkáját becsülettel, tisztességesen ellátó hölgy személyében 3 hetente egyszeri, de hosszú távra szóló takarításra (amely - tapasztalataink alapján kb. 6-7 óra/alkalom). Válaszokat emailben kérnénk szépen, lehetőleg fényképpel és önéletrajzzal, vagy bemutatkozással, óradíj igény megjelöléssel. Előre is köszönöm. E-mail: komlosi01@gmail.com
Tímea vagyok,6 éve rendelkezem bejárónői tapasztalatokkal,mely idő alatt egy családnál be is jelentettek.Szeretnék időszakosan további takarítást is elvállalni.Munkadíjam 1000Ft/óra.Gyors és precíz munkámat referenciákkal tudom alátámasztani.Szívesen vállalok a ház körüli teendőkben bármit,amire szükségük van.
A vasalás különösképpen a kedvemre való munka,természetesen a többi ellátnivalóval együtt!Amennyiben napi 4 vagy 6 órát kell takarítani,megállás nélkül dolgozom!
Kérdés esetén személyesen állok rendelkezésükre:06702723634.
TAKARITÁST VÁLLALOK!!! Hetente egy-két alkalommal vállalom az Ön felségterületének takaritását. Bérezés megeggyezés szerint. Ha érdekli fiatal nyugdijas vagyok , tisztán és precizen takaritok.
DUNAKESZIN - GÖDÖN - FÓTON Várom hivását egész nap TEL.062o5683362
57 nm-es lakás takarításához és vasaláshoz (ágynemű, férfiing, néhány gyerekpóló) keresek rendszeres, megbízható segítséget, heti kb. 6 órában. Alkalmanként nagytakarítási (pl. ablak és függönymosás) és egyéb feladatok (pl. hűtő kitakarítása) is.
4 fős család vagyunk, két kisgyerekkel, heti 1-szeri alkalomról van szó, péntekenkét reggel 9-től, Budapesten a 13. kerületben.
Gyakorlott, alapos jelentkezőt keresek, jelentkezéseket, esetleges kérdéseket bérigénnyel a rozi134@citromail.hu címre várom.
Átlagos méretű családi házunk takarításához keresek segítséget.
Rendszeres feladat lenne a teraszok felmosása, a ház környékének összesöprése, vasalás és takarítás (kiemelten a konyha, a konyhai gépek).
Alkalmanként nagytakarítás (ablakmosással), illetve egyéb feladatok (pince, padlás takarítása).
Családunk öt tagú, három kisgyermekünk van, így a vasalás mennyisége sem kevés. Olyan munkatársat keresek, aki szereti a kicsiket, nem zavarja, ha olykor (óvodai szünetben például) ők is otthon vannak.
A rendszeres takarítás és vasalás kb. heti kétszer 6-7 órát vesz igénybe. Elsősorban kedden és pénteken délelőtt szeretném a munka elvégzését (munkahelyi elfoglaltságaim miatt).
A munkavégzés helye: IV. kerület.
Jelentkezéseket (bérigénnyel!!!) a következő e-mail címre várok: kehiki@citromail.hu
Szigethalmon és környékén, rendszeres vagy alkalmi takaritást, gyermekfelügyeletet, bevásárlást, ügyintézést vállalok. Nem dohányzó, gépkocsival rendelkező, nyugdíjas nő vagyok. Telefonszámom 06209918049.
Olyan munkaerőt keresek a családunkba, aki egyszerre több kihívásnak is képes megfelelni, rugalmasak, és lojálisak a megbízójukhoz.
Az elsődleges feladat a két szintes (viszonylag nagy) családi házunk, és a hozzá tartozó télikert illetve garázs takarítása, hetente 2-szer. Kiemelten a konyha takarítása. Ehhez tartozik a ruhák vasalása.
Ez általában heti 2*6-7 óra elfoglaltságot jelent, Érd és Törökbálint határán lakunk (heti 2 nap).
A másodlagos feladat - alkalmanként - gyermekfelügyelet, végszükség esetén a gyermekek elhozása az oviból, ősztől az iskolából (XXII. kerület), ezért mindenképpen szükséges vezetői rutin, saját autó.
Akarjon felelősséget vállalni a gyermekekért (3,5 éves kisfiú és 6 éves kislány), és legyen rutinja a gyermekekre való vigyázásban is.
A gyermekfelügyelet nem rendszeres kérés, de mivel a szülők vezető - olykor kiszámíthatatlan - beosztásban dolgoznak, szinte heti gyakorisággal előfordul ez is.
Csakis olyan munkaerőt keresek, aki nem retten vissza az esetleges dupla terheléstől, és ha úgy alakul, egyik napról a másikra be tud ugrani segíteni, azaz kellően rugalmas!
A munkakört májustól lehet betölteni. Jelentkezéseket a következő e-mail címre várom: norka33@citromail.hu
40 éves megbízható háziasszony vagyok. Megbízható, munkámra igényes.Rugalmas időbeosztásom lehetővé teszi a nap bármely szakában dolgozhassak. Takarítást gyermekfelügyeletet válalnék heti- napi rendszerességgel Csömör környékén, illetve Budapest XVI kerületében. Elérhetőségem: fantomlany@tvn.hu illetve telefonon 06-70/323-5595
XVI. kerületben lévő társasházi lakásom, mindenre kiterjedő, húsvéti nagytakarításához keresek megbízható, gyors és precíz segítséget a jövő hét elejére. Kölcsönös szimpátia esetén, hosszabb távon is igényt tartanék a munkájára, kb. kétheti rendszerességgel. A bemutatkozó jelentkezéseket a queeni.andrea@gmail.com email címre kérem. Köszönöm!
Üdvözlök Mindenkit! Takarítok!! . Sokat TAKARÍTANÉK!! KI-FEL-LE-ÁT- amit csak kell!Évek óta a magas mérce gyakorlója vagyok! Vasalok.Mosok-teregetek-pakolok-rámolok, bármit. -Keresek-Keresek,HETI, vagy NAGY, vagy bármilyen alkalmi jellegű TAKARÍTÁST családoknál, házban-lakásban.Dolgozom úgy mint bármelyik fiatal, csak a személyimben számít a születési év.53 éves, fürge-agilis-sokrétű segítség vagyok! Úgyanúgy anyagilag, és a mélyben vagyok, mint sok más,sőt-több ezer ember.A Fórumnak köszönhetően, több mint 2 évig tartalmas munkáim voltak! Most van egy kis hullámvölgy!Épiteni szeretném a hetemet ,hogy újra ezerrel dolgozhassak!! Korrekt, munkát végzek.Köszönöm: wg48@freemail.hu