A hírekben meg nem nevezett tettestársa is kapott jogerősen egy 800 ezres büntetést. Ebből is látszik, hogy a választás elvesztésével kegyvesztetté vált. Gondolom az érdi fidesz éléről is azért kelett sietve távoznia, hogy ezzel az ítélettel már ne rontsa az imidzsüket.
De abba se jó belegondolni, hány jogerős büntetést maszatolnak el a hatalom bennfentes gazemberei. Amikor már a rendőri szakban elsumákolják a rendes felderítést. Az ügyészségről nem beszélve.
Hm, nyomtatott négyzetméteres újság, rég nem láttam ilyet. Régi szép idők, lol :D
Amúgy 25 év után is érvényes (lenne) az erkölcsi tanulság a cikkből: ha valakit jogerősen elítélnek, semmi keresnivalója nincs a politikában és úgy általában a közéletben. Névtől, színtől, poszttól függetlenül. Rossz belegondolni, hova jutottunk a 'rendszerváltás' óta.
Az eset alatt hol volt a tornatanár és az iskolaőr? A BM-nek nem a tanárokat és a tanulókat kéne vegzálnia és megtiltani, hogy egy rohadt tekercs vécépapírt bevigyenek, ha már az állam képtelen rá, hogy a feladatát ellássa. Ez van, ezt akarta a nép. Avagy 'Önök kérték' különkiadás. Majd legközelebb máshova teszik az ikszet. :(
Erre mondják, hogy könnyen(?) jött, könnyen megy. Érdekes, hogy nem tengeri yachtra, vagy ménesbirtokra költi, mint más, hasonlóan szerény és önerőből tudományos munkájuk által meggazdagodott hazánkfiai.
Nekem sem a teljesítményével van problémám, hanem a kivételezéssel. Ha bárhol díszpolgárságot kap (pl. Felcsúton), ám legyen. De gyanítom, az állampolgárság mögött valami gazdasági/politikai érdek áll, adóelkerülés vagy formális előírásoknak való megfelelés. A profi sport már rég nem a sportról, hanem a pénzről szól, különösen a focinál.
Erre mondják azt, hogy 'tepernek a svédek a NATO tagságért' xD Aztán nehogy a békedíjas is magyar legyen. Márminthogy Ő.
Én láttam már Rossit magyarul nyilatkozni, pontosabban bepróbálkoztak nála magyarul is, de aztán rövid úton váltottak angolra. Az állampolgárságot nem értem, persze a teljesítmény alapján megérdemli, de ez nem erről szól v. fog szólni szvsz, hanem a propagandáról.
De elkaszálták azt a javaslatot, hogy a magyar sportban legyen egy 50%-os kötelező magyar részarány. Egyes kiemelt egyesületeknél is előfordul, hogy a 11 játékosból 1 a magyar. A többi gazdasági bevándorló. A foci lett az igazi internacionalista sport.
És ez mit von le az elismeréséből? Elég baj az, hogy itthon jó eséllyel pályaelhagyó fizikatanárig juthatott volna. Ha jól tudom a magyar állampolgárságát is megtartotta.
Apropó. Érdemei elismeréseként az olasz fociguru is megkapta a magyar állampolgárságot. Érdekes, hogy eddig egyszer sem hallottam magyarul megszólalni. Pedig az is feltétel lenne ha jól tudom. Vagy focistáknál nem elvárható?
Krausz Ferenc (Mór, 1962. május 17. –) Németországban élő magyar, de ez sem itthon él, itthon csak megszületni lehet, valamire vinni, arra ott van a külföld.
Már csak az hiányzik, hogy csüngőhasú a saját sikerének mondja ki ezt a két díjat.
SENKI ne nyisson meg SMS-ben érkezett üzenetre, amiben valamelyik csomagküldőre hivatkoznak. DHL, UPS vagy GLS nevében küldik és egy link megnyitására akarják rávenni a lúzer felhasználót.
Amivel egy kis app települ és minden adata gazemberek prédája lesz!
Ráadásul ezek a pénzek az országot gazdagítják, itt költötték el. Nem magyar adófizetői pénzek. Utóbbiak csak számolatlanul folynak ki pont propaganda és kampány célokra a környező országokba. De még az USA-ba is, fizetett lobbistáknak, beavatkozni az ottani közéletbe.
Csesztetik a K.Gergelyt, hogy elfogadott valahonnan jövő pénzeket, de ezek a szemetek arról nem beszélnek, hogy a kormány média hány milliárd forint közpénzt használ fel arra, hogy ajnározza a fityisz által teremtett helyzetet.
Nálam a sufniban a lábam előtt mászkált egy jókora patkány.
Irány a gazdabolt, adtak patiírtót, olyan, mint egy filteres tea zacskója, le kell szögezni, hogy ne cipelje sehova, valamilyen bróm alapú a méreg, azóta a kihelyezett cucc ott van hetek óta, mert ezek szerint kipusztultak. Vagy 5-6 zacsit kellett kitenni, mind megették a finom mérget.