Keresés

Részletes keresés

dobákpeti Creative Commons License 2005.01.29 0 0 2986
A Central Park honlapon megjelent az első hír... Eszerint elkezdték az F épület építését és értékesítését. Mondjuk a lakások között még nem jelent meg...

Persze részemről mind1, hétfőn megyek a kulcsaimért, kedden államvizsga, aztán akár költözhetek is! :)
Nőgyógyász Creative Commons License 2005.01.24 0 0 2985
Egyszerűbb, ha bemész az átadó irodába, és kérsz egyet, mivel holnap indul a C átadása, szóval kéne legyen nekik. Kölcsönadnám én is egy másolás erejéig, de úgy nehéz összefutni, hogy mindketten titkoljuk a pontos koordinátáinkat ;)
Előzmény: BC22 (2984)
BC22 Creative Commons License 2005.01.19 0 0 2984

Így már értem! Megkaptad az összes maradék kulcsot, ami még volt nekik! :-))

Lehet, hogy majd kölcsön kérek tőled egyet és lemásoltatom... így két legyet ütök egy csapásra, lesz belső ajtóba való kulcsom, valamint felismerlek majd téged, ha legközelebb összefutunk a liftben. :-)

Előzmény: Nőgyógyász (2983)

Nőgyógyász Creative Commons License 2005.01.19 0 0 2983
Belső ajtó kulcsokra nekem azt mondták, hogy az "eltűnés" megelőzése miatt nem rakták bele az ajtókba, de az átadó irodában átvehető. És tényleg, első szóra a kezembe nyomták :) A sütőcsere viszont azóta húzódik ...
Előzmény: BC22 (2982)
BC22 Creative Commons License 2005.01.19 0 0 2982

Igazán senkit nem szeretnék elkeseríteni, de az elején mi is adtunk le olyan hibákat, miszerint mozog a laminált padló, meg van sérülve az egyik ablakpárkány, a belső ajtókból hiányzik a kulcs stb... Először én is bizakodtam, hogy ezek hamar meglesznek, de egy hónapja nem történt semmi az ügyben. Nekem szélmalom harcnak tűnik. :-/

Talán ti szerencsésebbek lesztek.

Előzmény: erba09 (2981)
erba09 Creative Commons License 2005.01.19 0 0 2981

Csak kisebbek, úgy gondolom nem lehet nagyobb gond a kijavításuk egy-két nap alatt. Pl. a fürdőszoba ajtaja alul szorul, egy helyen( a konyha és az előszoba határán) mozog a laminált padló és a szegélyléc, az egyik ablakpárkány meg van karcolva, a konyhabútornál hiányzik az egyik szegélylécről a véglezáró műanyag stb.

A hibalistát az Épkernek adtam le. Ezt mondta a bejárásnál az az úr, aki az elején mondott pár szót, nem?

Előzmény: dobákpeti (2980)
dobákpeti Creative Commons License 2005.01.18 0 0 2980
Nálatok milyen hibák voltak? (ja és hova adtátok le a listát?)
Előzmény: erba09 (2974)
dobákpeti Creative Commons License 2005.01.18 0 0 2979
Direkt ott mértem, az itt olvasottak miatt... :)
Előzmény: Ctrl+Alt+Del Pierro (2975)
Ctrl+Alt+Del Pierro Creative Commons License 2005.01.18 0 0 2978
Mi végül nem is odatettük, mert nem volt szívünk leverni a falat, inkább csinált apám oda egy amolyan spejz-szekrényt.
Előzmény: Nőgyógyász (2976)
Arnyeklovas Creative Commons License 2005.01.18 0 0 2977
Dráva utcában a Dózsa gy. úti metrómegállónál van egy kiadó 28 nm-es, világos, utcai III. em-i. kiadó lakás. Konvektoros, bútorozatlan, de ha kell némi bútort tudunk szerezni. 38 ezer Ft + rezsi. De csak ha legalább 1 évre kell, mert folyton újoncok jönnek és már unjuk... :-)
ha érdekelj írj: arnyeklovas@freemailXXX.hu-ra XXX-et szedd ki.!
Előzmény: agihuszar (2963)
Nőgyógyász Creative Commons License 2005.01.18 0 0 2976
Látszik, hogy a tapasztalat beszél belőled ... :)
Előzmény: Ctrl+Alt+Del Pierro (2975)
Ctrl+Alt+Del Pierro Creative Commons License 2005.01.18 0 0 2975
A hűtő helye ugyan 60 centi, de nézd meg majd lent, hogy a szegély nem lóg-e be. Ott le kell verned azt a pár félcsempét.
Előzmény: dobákpeti (2973)
erba09 Creative Commons License 2005.01.18 0 0 2974
Alapjában én is elégedett vagyok. Mi is csak pár kisebb hibát találtunk. Tegnap már le is adtam a hibalistát, remélem átadásig kijavítják.
Előzmény: dobákpeti (2973)
dobákpeti Creative Commons License 2005.01.18 0 0 2973
Jó reggelt!

El is felejtettem, hogy megírjam...
Egyébként nekem pozitívak a tapasztalataim. A falak festése nem volt még százas, tehát pl. az alsó takaróléc mentén sok helyen lepattogott, de azt mondták, az még egyszer át lesz festve.
A fürdőszobába olyan csempét választottunk, amiben van két oszlop díszítő "berakásokkal" (tehát a csempében van egy "kiscsempe", jobban nem tudom leírni...:)) Na ott sikerült eltéveszeteniük a színt, mert mi olyan dekor csempét kértünk, amiben különböző halványkék árnyalatú kiskockák voltak, de a kész fürdőszobába szürke dekorcsempék kerültek. Szerencsére nem zavaró, de mégsem az amit kértünk (megjegyzem, ez a szín volt kíállítva, amikor lehetett választani, de attól még nem kellett volna eltéveszteniük... mind1, végülis nem ronda, csak nem olyan, amilyet szerettem volna) mindenesetre ezért nem fogom leveretni a csempét, gondolom anélkül nem tudnák javítani... (mondjuk világítás még nem volt, lehet, hogy fényben kék lesz... :) - na jó, ennyire naív azért én se vagyok...)
Direkt lemértem, a hűtő helye 60 centi (meg egy kicsi), úgyhogy beférn egy 60as hűtő, bár még nem vettem semmilyet...

Más hibát én nem láttam, de a kilincsek pl. kifejezetten tetszettek. :)
Előzmény: erba09 (2972)
erba09 Creative Commons License 2005.01.18 0 0 2972

Jó reggelt "szomszéd"!

Voltatok szombaton bejáráson? Mik a tapasztalataid?

Előzmény: dobákpeti (2967)
tgabika11 Creative Commons License 2005.01.14 0 0 2971

Tényleg, tegnap nem működött a sorompó!

Nekem már megy a kipörgés nélküli elindulás álló helyzetből, de azt meg a kuplung bánja jobban!

De fél nyolc után megcsinálták.

Pont amikor vártam, hogy a portás kijöjjön, jött egy srác(a rendszergazda a portás szerint) és kinyitotta a fülkéből a sorompót....valószínűleg utána újraindította a windows alapú rendszert :)

agihuszar Creative Commons License 2005.01.14 0 0 2970
Garázzsal kapcsolatban csak annyit tudok mondani, hogy ,,NO COMMENT,, :( Két autó tört össze a múlt héten..... :( Remélem hamarosan megcsinálják mert nem akarok én is így járni :(
Ctrl+Alt+Del Pierro Creative Commons License 2005.01.13 0 0 2969

Ma többnyire negatív élményeket szereztünk a CP-ben. Lehajtottam, hogy becuccoljak valamit a tárolóba. A tárolók ajtajainak alig találtam kitámasztási lehetőséget, de ez mondjuk kis probléma. Utána kihajtottam (mert a parkolóhelyünkön már apám állt, én meg rendes voltam, és egy perccel sem akartam a szükségesnél többet illegálisan lent tartózkodni).

A felhajtásnál szépen gurulás közben érintettem a kártyát a leolvasóhoz, de ennek ellenére nem nyílt, úgyhogy ki kellett lépegetni a receptklubosnak, hogy kézzel felnyissa a sorompót. Persze így már csak kipörgetve tudtam elindulni, ami nekem elég rosszul esik.

Leparkoltam kívül, aztán gyalog jöttem vissza. Apám mindent megpróbált, de nem tudott a kaputelefonon beengedni. Aztán ismét a recepciós segített, és bejutottam. Aztán apám elmesélte, hogy ma ismét terméketlen és hatékonytalan napot tudhat maga mögött. Jöttek ugyanis a törött üvegtáblát kicserélni. Sajnos csak a régi ablak kiszerelése után derült ki, hogy amit hoztak, az 30 (nem 1, nem 2, nem 3, hanem 30!) centivel szélesebb, mint kéne. Régi üveg vissza, de a kiszerelésnél már még jobban összetört, úgyhogy most rosszabb mint volt. A be nem szerelt hozott üveget kifelemenet sikerült eltörniük. És elég komoly mocskot hagytak, plusz sikerült közben egy blázt is elnyomni, éppen a küszöbünk mellett.

Ennyit mára a tudomány és a technika világából.

Előzmény: szucsati (2962)
erba09 Creative Commons License 2005.01.13 0 0 2968

Meg. De valószínűleg csak másnap, mert 25-én nem leszek netközelben. Remélem tapasztalatokat már most szombaton is tudunk majd szerezni.

Előzmény: dobákpeti (2967)
dobákpeti Creative Commons License 2005.01.12 0 0 2967
Köszi! Neked is "szomszéd"!

Ha lesz egy kis időd az átvétel után, megírod a tapasztalatokat? :)
Előzmény: erba09 (2966)
erba09 Creative Commons License 2005.01.12 0 0 2966
Gratulálok! Nekünk 25-án lesz az átadás. :)
Előzmény: dobákpeti (2961)
Ctrl+Alt+Del Pierro Creative Commons License 2005.01.12 0 0 2965

Mivel tíz perc? Tahi és Göncöl sarkán, 50+rezsiset tudok. Ha nem túl messze, és/vagy nem túl drága, akkor dobj mailt.

ebsik Creative Commons License 2005.01.12 0 0 2964
Magas lett a vízdíj, Ági? ;)
agihuszar Creative Commons License 2005.01.11 0 0 2963
Kiadó garzont keresek a környéken! Elég sürgős lenne! Max 10 percre a Béke tértől!
szucsati Creative Commons License 2005.01.11 0 0 2962

Max. magasság 2,2 méter ha jól tudom. Kérdés, hogy az alsó rácson befér-e. Csak jól gondoljátok meg, hogy utána ki is tudtok-e állni, főleg, hogy most a felfelé oldal nem működik. Nem egyszerű.

Előzmény: dobákpeti (2961)
dobákpeti Creative Commons License 2005.01.10 0 0 2961
Végre a mai napon megérkezett a levél a CP-től, 26-án átvehetem a lakásomat!!

Hogy készüljek; be fognak engedni kisteherautóval a garázsba, kipakolni majd ha költözöm? Csak mert parkolóhelyet egyenlőre nem vettünk, mert nincs kocsim.

Egyébként most szombaton (15-én) lesz nyíltnap, megnézhetjük a kész pecót. Amit akkor észreveszek, hogy nem jól csináltak meg, azt tudom majd jelezni, hogy kijavítsák, vagy csak az átadáson lesznek erre kíváncsiak?
Köszi.
Nőgyógyász Creative Commons License 2005.01.10 0 0 2960
Na az szép meglepetés lehetett. Nálam legalább látszik, hogy félkész a helyzet. Ma rendeltem kábeltévét és netet, legkésőbb pénteken a bekötéssel együtt a szükséges szerelést is megejtik ... legalábbis ezt ígérték :)
Előzmény: kreko (2959)
kreko Creative Commons License 2005.01.10 0 0 2959
az aljaztok nalunk is fenn voltak, csak a szepen bevakolt eloszotodobozbol hianyzott a splitter. Uaz mint nogyogyasznal, csak nalunk meeg szepen be is volt vakolva a doboz, es a 4 madzag ott logott benn a levakolt dobozban. Comunikosok jottek es csinaltak meg. Ja mert ugye elotte megrendeltem a TV-t aztan nem jott be semmi.
Előzmény: szucsati (2958)
szucsati Creative Commons License 2005.01.07 0 0 2958

Érte. Nálunk minden aljzat fent volt.

Előzmény: Nőgyógyász (2957)
Nőgyógyász Creative Commons License 2005.01.07 0 0 2957
Négy koax kábel lóg ki a dobozból a semmibe a nappali falán ... úgy gondolom, hogy kicsit korai lenne még próbálkoznom :) Most azt mondta a Comunique üfsz, hogy a hálózatépítést a cég másik fele végzi, amelyre nincs rálátásuk ... de ha megrendelem a szolgáltatást, akkor felveszik hibának, és egy-két napon belül küldik a szerelőt.
Előzmény: szucsati (2956)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!