A Central Park honlapon megjelent az első hír... Eszerint elkezdték az F épület építését és értékesítését. Mondjuk a lakások között még nem jelent meg...
Persze részemről mind1, hétfőn megyek a kulcsaimért, kedden államvizsga, aztán akár költözhetek is! :)
Egyszerűbb, ha bemész az átadó irodába, és kérsz egyet, mivel holnap indul a C átadása, szóval kéne legyen nekik. Kölcsönadnám én is egy másolás erejéig, de úgy nehéz összefutni, hogy mindketten titkoljuk a pontos koordinátáinkat ;)
Így már értem! Megkaptad az összes maradék kulcsot, ami még volt nekik! :-))
Lehet, hogy majd kölcsön kérek tőled egyet és lemásoltatom... így két legyet ütök egy csapásra, lesz belső ajtóba való kulcsom, valamint felismerlek majd téged, ha legközelebb összefutunk a liftben. :-)
Belső ajtó kulcsokra nekem azt mondták, hogy az "eltűnés" megelőzése miatt nem rakták bele az ajtókba, de az átadó irodában átvehető. És tényleg, első szóra a kezembe nyomták :) A sütőcsere viszont azóta húzódik ...
Igazán senkit nem szeretnék elkeseríteni, de az elején mi is adtunk le olyan hibákat, miszerint mozog a laminált padló, meg van sérülve az egyik ablakpárkány, a belső ajtókból hiányzik a kulcs stb... Először én is bizakodtam, hogy ezek hamar meglesznek, de egy hónapja nem történt semmi az ügyben. Nekem szélmalom harcnak tűnik. :-/
Csak kisebbek, úgy gondolom nem lehet nagyobb gond a kijavításuk egy-két nap alatt. Pl. a fürdőszoba ajtaja alul szorul, egy helyen( a konyha és az előszoba határán) mozog a laminált padló és a szegélyléc, az egyik ablakpárkány meg van karcolva, a konyhabútornál hiányzik az egyik szegélylécről a véglezáró műanyag stb.
A hibalistát az Épkernek adtam le. Ezt mondta a bejárásnál az az úr, aki az elején mondott pár szót, nem?
Dráva utcában a Dózsa gy. úti metrómegállónál van egy kiadó 28 nm-es, világos, utcai III. em-i. kiadó lakás. Konvektoros, bútorozatlan, de ha kell némi bútort tudunk szerezni. 38 ezer Ft + rezsi. De csak ha legalább 1 évre kell, mert folyton újoncok jönnek és már unjuk... :-)
ha érdekelj írj: arnyeklovas@freemailXXX.hu-ra XXX-et szedd ki.!
El is felejtettem, hogy megírjam...
Egyébként nekem pozitívak a tapasztalataim. A falak festése nem volt még százas, tehát pl. az alsó takaróléc mentén sok helyen lepattogott, de azt mondták, az még egyszer át lesz festve.
A fürdőszobába olyan csempét választottunk, amiben van két oszlop díszítő "berakásokkal" (tehát a csempében van egy "kiscsempe", jobban nem tudom leírni...:)) Na ott sikerült eltéveszeteniük a színt, mert mi olyan dekor csempét kértünk, amiben különböző halványkék árnyalatú kiskockák voltak, de a kész fürdőszobába szürke dekorcsempék kerültek. Szerencsére nem zavaró, de mégsem az amit kértünk (megjegyzem, ez a szín volt kíállítva, amikor lehetett választani, de attól még nem kellett volna eltéveszteniük... mind1, végülis nem ronda, csak nem olyan, amilyet szerettem volna) mindenesetre ezért nem fogom leveretni a csempét, gondolom anélkül nem tudnák javítani... (mondjuk világítás még nem volt, lehet, hogy fényben kék lesz... :) - na jó, ennyire naív azért én se vagyok...)
Direkt lemértem, a hűtő helye 60 centi (meg egy kicsi), úgyhogy beférn egy 60as hűtő, bár még nem vettem semmilyet...
Más hibát én nem láttam, de a kilincsek pl. kifejezetten tetszettek. :)
Nekem már megy a kipörgés nélküli elindulás álló helyzetből, de azt meg a kuplung bánja jobban!
De fél nyolc után megcsinálták.
Pont amikor vártam, hogy a portás kijöjjön, jött egy srác(a rendszergazda a portás szerint) és kinyitotta a fülkéből a sorompót....valószínűleg utána újraindította a windows alapú rendszert :)
Garázzsal kapcsolatban csak annyit tudok mondani, hogy ,,NO COMMENT,, :(
Két autó tört össze a múlt héten..... :(
Remélem hamarosan megcsinálják mert nem akarok én is így járni :(
Ma többnyire negatív élményeket szereztünk a CP-ben. Lehajtottam, hogy becuccoljak valamit a tárolóba. A tárolók ajtajainak alig találtam kitámasztási lehetőséget, de ez mondjuk kis probléma. Utána kihajtottam (mert a parkolóhelyünkön már apám állt, én meg rendes voltam, és egy perccel sem akartam a szükségesnél többet illegálisan lent tartózkodni).
A felhajtásnál szépen gurulás közben érintettem a kártyát a leolvasóhoz, de ennek ellenére nem nyílt, úgyhogy ki kellett lépegetni a receptklubosnak, hogy kézzel felnyissa a sorompót. Persze így már csak kipörgetve tudtam elindulni, ami nekem elég rosszul esik.
Leparkoltam kívül, aztán gyalog jöttem vissza. Apám mindent megpróbált, de nem tudott a kaputelefonon beengedni. Aztán ismét a recepciós segített, és bejutottam. Aztán apám elmesélte, hogy ma ismét terméketlen és hatékonytalan napot tudhat maga mögött. Jöttek ugyanis a törött üvegtáblát kicserélni. Sajnos csak a régi ablak kiszerelése után derült ki, hogy amit hoztak, az 30 (nem 1, nem 2, nem 3, hanem 30!) centivel szélesebb, mint kéne. Régi üveg vissza, de a kiszerelésnél már még jobban összetört, úgyhogy most rosszabb mint volt. A be nem szerelt hozott üveget kifelemenet sikerült eltörniük. És elég komoly mocskot hagytak, plusz sikerült közben egy blázt is elnyomni, éppen a küszöbünk mellett.
Max. magasság 2,2 méter ha jól tudom. Kérdés, hogy az alsó rácson befér-e. Csak jól gondoljátok meg, hogy utána ki is tudtok-e állni, főleg, hogy most a felfelé oldal nem működik. Nem egyszerű.
Végre a mai napon megérkezett a levél a CP-től, 26-án átvehetem a lakásomat!!
Hogy készüljek; be fognak engedni kisteherautóval a garázsba, kipakolni majd ha költözöm? Csak mert parkolóhelyet egyenlőre nem vettünk, mert nincs kocsim.
Egyébként most szombaton (15-én) lesz nyíltnap, megnézhetjük a kész pecót. Amit akkor észreveszek, hogy nem jól csináltak meg, azt tudom majd jelezni, hogy kijavítsák, vagy csak az átadáson lesznek erre kíváncsiak?
Köszi.
Na az szép meglepetés lehetett. Nálam legalább látszik, hogy félkész a helyzet. Ma rendeltem kábeltévét és netet, legkésőbb pénteken a bekötéssel együtt a szükséges szerelést is megejtik ... legalábbis ezt ígérték :)
az aljaztok nalunk is fenn voltak, csak a szepen bevakolt eloszotodobozbol hianyzott a splitter. Uaz mint nogyogyasznal, csak nalunk meeg szepen be is volt vakolva a doboz, es a 4 madzag ott logott benn a levakolt dobozban. Comunikosok jottek es csinaltak meg. Ja mert ugye elotte megrendeltem a TV-t aztan nem jott be semmi.
Négy koax kábel lóg ki a dobozból a semmibe a nappali falán ... úgy gondolom, hogy kicsit korai lenne még próbálkoznom :) Most azt mondta a Comunique üfsz, hogy a hálózatépítést a cég másik fele végzi, amelyre nincs rálátásuk ... de ha megrendelem a szolgáltatást, akkor felveszik hibának, és egy-két napon belül küldik a szerelőt.