Látod, a Bayern vereségének én is nagyon örülök. Csak kár, hogy nem Lisztes rúgta a gólt. :-))) Nem látsz összefüggést a késői ágyba kerülés és a két vereség között??? :-)))) Szerintem senki nem szereti a vereségeket, főleg, ha ugrik vele a továbbjutás is. De van ilyen.
Viszont a Fradika alázott!!! :-)))) Kispest? Ugyan már! :-))))))))
Semmi komoly,csak beneveztünk a Juventus Top 18 bajnokságra a kispályás csapattal,aztán persze 2x kikaptunk,így a továbbjutás ugrott.A vereségeket meg gyűlölöm,úgyhogy ilyenkor nehezen dolgozom fel a kudarcokat.Plusz még el is fáradtam,mert tegnap voltam egy egyébként állati jó gólabályon,emiatt aztán reggel 5 felé kerültem ágyba,és nem igazán pihentem ki magam.Ráadásul a Kispest is csak egy vézna döntetlenre volt képes,szóval ennyi.Legalább annak örülök,hogy a Bayern kikapott!Tudom,hogy van ez,legszebb öröm...
Nem kell ŐT védeni,az erdményei magukért beszélnek.Még ha ez az év nem is sikerült jól Neki,ettől még lehet utánozni,próbálkozni,erőlködni,izzadni ott a lehetőség mindenki előtt,hogy bebizonyítsa,hogy nagyobb játékos nála.
PETE SAMPRAS A TENISZVILÁG TRÓNJÁNAK ÖRÖKÖS BIRTOKOSA.AKINEK SZOBROT KÉNE EMELNI WIMBLEDONBAN!!!MINDENKI ÖSSZETEHETI A KEZÉT,AKI LÁTTA EZT A KORSZAKALKOTÓ ZSENIT VALAHA IS JÁTSZANI.PETE RULEZ!!!!!!!!!!!
PETE SAMPRAS
PETE SAMPRAS
PETE SAMPRAS
PETE SAMPRAS
PETE SAMPRAS
PETE SAMPRAS
PETE SAMPRAS
PETE SAMPRAS
PETE SAMPRAS
PETE SAMPRAS
PETE SAMPRAS
PETE SAMPRAS
PETE SAMPRAS
PETE SAMPRAS
PETE SAMPRAS
PETE SAMPRAS
PETE SAMPRAS
PETE SAMPRAS
PETE SAMPRAS
PETE SAMPRAS
PETE SAMPRAS
PETE SAMPRAS
PETE SAMPRAS
PETE SAMPRAS
PETE SAMPRAS
PETE SAMPRAS
PETE SAMPRAS
PETE SAMPRAS
PETE SAMPRAS
PETE SAMPRAS
PETE SAMPRAS
PETE SAMPRAS
PETE SAMPRAS
PETE SAMPRAS
PETE SAMPRAS
PETE SAMPRAS
PETE SAMPRAS
PETE SAMPRAS
PETE SAMPRAS
PETE SAMPRAS
PETE SAMPRAS
PETE SAMPRAS
PETE SAMPRAS
Igazad van!Abban is,hogy Pete a világ egyik legnagyobb sportolója és abban is,hogy mostanában kevés szó esett róla a topicban.Úgyhogy:
PETE SAMPRAS A VILÁG LEGNAGYOBB TENISZEZŐJE!!!!!!!!!!!!!!!LEHET HOGY NEM NYER EGYETLEN ROLAND GARROST SEM,DE AKKOR SEM LESZ NÁLA NAGYOBB JÁTÉKOS!!!!!!!!