RT2 az Siemens-VDO fejlesztes 4;3 keparany 2004 ig volt a rancfelvarrasig
RT3 PSA sajat fejlesztes, a menuje szep a terkep megjelenitese meg csapnivalo, velemenyem szerint raadasul az rt2 navigacio funkcioja sokkal okosabb. RT3 a rancfelvarrott 607 be kerult meg rancfelvarrott c5be 807 be phedraba ulyssesbe stb, 16;9 es keparanya van, mas terkepformatumot hasznal termeszetesen.
RT4/RT5 kb 2008 tol van, tud 3D nezetet (madartavlat, inkabb 2.5D) hdd re felmasolja a terkepeket es a zeneket, talan a C5 II az elso auto amiben volt. az RT4 es RT5 kozott elvileg csak a kepernyo felbontasaban van elteres meg a hozza tartozo merevlemez mereteben..
A legegyszerubb, hogy a gyari xenonnal nem tudsz belulrol kezzel magassagot allitani (mert azon automata).
Ha felnyitod a motorhaztetot akkor az izzo kozelebe kell lennije oldalankent 1 vagy 2 teglaltestalaku dobozkanak (utolagosnal).
Mivel az utolagossan szereltnel a normal izzo helyere teszed a xenon izzot de nem tudod csatlakoztatni az elektronikat (mivel egy trafot kozbe kell iktatnod).
Ez a trafo ami teglatest alaku ezt probalja mindenki szepen eldugni ha szerencsed van es ujabb fajta ami 1 egysegbol all azt neha sikerul a lampan belul elrejteni.
Koszi, en is igy vagyok vele inkabb csere 12 ert mint, hogy megalljon vagy elkezdjen sirni aztan megint cserelni az egeszet, csak meglepo, hogy 120e km bir.
Van e valakinek jobb első lámpa állító motorja? Honnan lehetne olcsón beszerezni? (xenon) Évj 2002. 2230 Benzin
Van egy olyan problémám, hogy ha bezárom az autót (távirányítóval) akkor kb 30-50 percen belül elkezd riasztani. Nincs mozgás az autóban, se légy se szúnyog :)
Van e ötletetek miért csinálja ezt?
kb 1 éve már csak kulccsal lehet berárni...(ilyenkor nem aktiválódik a riasztó)
Még egy érdekes problémám van a motorral kapcsolatban
Hidegen iszonyatosan kerepel...
Nem hidrotőke..nem jöttek még rá a szerelők
Az előző tulaj állítása szerint, már akkor ezt csinálta mikor ő vette (30.000km)most 100.000km van benne
Amint eléri az üzemi hőfokot és adok neki egy gázfröccsöt elhalgat...
Igen a vizpumpa is ebben a körben van cserélni kell azt is , láttam már olyat amiben mindent cseréltek de vizpumpát soha és 400e km volt benne ,hát még éppen hogy nem esett darabokra , tehát elég sokat kibir de nem érdemes kb 12e ft-on spórólni.
Sziasztok legyen valaki kedves és mondja meg nekem h. nekem melyik tipusu az a fajta navi amelyik kb 3 cm magas és kb. 10 cm hosszú ? rt2 vagy rt3 ? mert szereztem be europa térkép progit de azt irja h. nem tudja olvasni köszönöm a választ további szép napot mindenkinek