Az igaz hogy idén többször volt a top 4-ben,de a játék minőségében nagyon sokat romlott.Ne mennek neki a nagy break-ek,a biztonsági játéka se fényes,a hosszúgolyó belökése gyatra,és főleg nagyon sok könnyű lökést ront!
Lehet hogy meg vagyunk szokva tőle a régi formájára,de ez már nem fog visszajönni neki gyakorlás nélkül.
Nem hinném, hogy kellene egy olyan szezonban, aminek első felében 2 döntő és elődöntő is van.
Egyszerűen nem mai csirke, ahogy mondani szokták, s keveset gyakorolt.
El kell fogadni, hogy idei szezonban a nagy hármas az a Selby, Trump, Robertson hármas, ahogy ő is mondta.
magam részéről az fáj, hogy a mérkőzés elején rengeteget benne hagyott az összecsapásban.
Biztos vagyok benne egyfelől, hogy Trump belemászott a fejébe, s Trump is tudja, hogy utóbbi 6 mérkőzésből 5-öt nyert. Úgy látszik, ennyire fontos volt az a 2018-as Northern Ireland Open döntő.
Nem tudom mikor volt olyan utoljára, hogy 3 egymás utáni frame-ben is O'Sullivan indult meg elsőnek, s egyik frame-et se nyerte meg (amennyiben ez a 3. is elmegy).
Szóval akkor Suli Van került tovább!!!! Nem tudtam már tovább nézni, mert 10kor már aluszkálni kell mennem:)))) Ma meg kell verni Trumpot, mert már régen nyert pontszerzőt!!!!
Köszi,tegnap meg Wilson szólt neki hogy megzavarta őt lökés közben Ronnie órája ezért le is vette a kezéről.Minden meccsre jut valami konfliktus Ronnie-nak.De legalább már a dákóbőrrel nem kínlódik annyit.🙂
Az sem ért sokat,bár 3:1-es állásnál nem láttam sok esélyt Ronnie továbbjutásra.A rakéta megint sokat rontott de sikerült továbbmennie.Szerintem a fordulópont az volt amikor 3:2- nél Wilson elbénázta a rózsát.
De szerintem itt is a végállomás Ronnie-nak mert Trump minden apróbb hibát ki fog használni.Az a gond hogy a hosszúgolyó belökés és a biztonsági játéka sem jó Ronnie- nak valahogy mindig porszem kerül a gépezetbe.
Én egy 6:2 vagy 6:3-at tippeltek Trump javára estére,bár ne legyen igazam.🙂
Két hiba után O'Sullivan szólt a játékvezetőnek, hogy szerinte lát direktbe egy pirosat.
Játékvezető (Ben Williams) megnézte, igazat adott Ronnie-nak, jött is a figyelmeztetés.
Aztán O'Sullivan tanakodott, hogy most piros mindkét oldalát, vagy telibe kell látni a golyót, Ben Williams elmagyarázta igazát, maradt a figyelmeztetés. Úgy tűnt, nem ismeri a szabály ezen részét, értetlenkedett. Mókás volt, mikor megkérdezte Leo Sculliont (kinek nevét elsőre nem tudta), hogy igazat mond-e Williams.