Tényleg ilyet nyilatkozott??? És nem verték agyon érte? Én úgy emlékszem, hogy anno még Jason mondott olyasmit, hogy a Megadeth a kedvenc csapata. Mindenesetre bátor kijelentésnek tartottam.
nem hiszem, h szüksége lenne rá, h nyaljon, főleg az ős riválisnak... de még ez sem kizárt persze. de ha már itt tartunk, akkor azt is érdemes megjegyezni, h lars ulrich is simán nyilatkozott korábban olyanokat, h neki a peace sells az egyik kedvenc lemeze... szóval nehéz itt már tisztán látni. :D
Nem értek egyet. Szerintem arról van szó, hogy jobban szereti a Metallicát, mint a Megadethet. Ilyen egyszerű. Lehet, hogy te nem, de ő igen. Ebben semmi paranoia nincs, az összes interjúja is erre utal, hogy nagyon szereti a zenéjüket. Én be sem tenném - nem is tettem - a saját zenekaromat a tízes listámba, bár abban játszani a legjobban szeretek, de hallgatni másokat szeretek jobban. (Pl. Jeff Waters-t, ha már itt tartunk:)
nem bontanak fel minden csomagot ugyesen kell rairatni a kiserolevelre a dolgokat - csak sajnos a cd-japan nem hajlando ilyenre tobb szaz csomagot kaptam mar, es csak egy akadt fent a vamon, de azert is csak kezelesi koltseget kellett fizetnem :o) de ne terjunk el ennyire a topik temajatol ha erdekel, szivesen elmondom mit kell tenni publikus az email cimem
Értem én; az utolsó félmondatodra reagáltam csak (miszerint halál mindegy, mit írnak a csomagra, úgyis bontanak a vámon). Amúgy 45€ a vámmentes értékhatár, annál többet nem kell egy pakliban rendelni, kivéve, ha az ember vállalja a vámot.
A vámon úgyis felbontanak gyakorlatilag minden csomagot, bármi van ráírva... iPodot rendeltem eBay-en, a csomagra $50 volt ráírva, felbontották, fizethettem áfát a teljes vételár után.
aki japanbol szeretne rendelni cd-t, annak javaslom a cd-japan nevu csomagkuldo szolgaltatast jok, es a lehetosegekhez kepest olcsok is tobb fele modon is elkuldik a csomagot (izles szerint normal postai kuldemenyben; regisztralva vagy ems-el) max 3 lemezt erdemes egyszerre venni toluk, mert a nagyobb csomagok fennakadhatnak a vamon, mivel a csomag teljes erteket feltuntetik
Igazad van, a Countdown lemez megjelenése után az egyik Metal Hammerben volt vele interjú, és ott mondta, hogy ebben a műfajban Hetfield meg Young mellett ő a legjobb...
Azért van még pár jó gityós, pl. Jeff Waters (hogy csak az én egyik kedvencemet említsem)...
Viszont nem értem, miért helyezte előrébb a Metallicát? Megint a Metallica szindróma. El kéne már felejtenie őket, nélkülük is befutott... Mikor fogja már fel végre, hogy minimum olyan jó a bandája, mint a Metallica, ha nem jobb...
Hat nemtom azert bele szoktak tenni magukat is egy ilyen kerdesre...en is azt tennem. Sot meg szereny is volt, ha nem magat irta elsonek, trefasan megemlitve.. :)
mr. mustaine jelenleg nagyon a gigantour2006-al van elfoglalva. az egyik szaklapban viszont közzétette az általa kedvelt top 10 metál zenekart:
1. Led Zeppelin 2. AC/DC 3. Judas Priest 4. Iron Maiden 5. Black Sabbath 6. Metallica 7. Megadeth 8. Anthrax 9. Slayer 10. Pantera
lehet véleményezni! hehe!
nekem kicsit furcsa, hogy saját zenekarát is a listába tette. /mondjuk az nem hátrány, ha valaki szereti is azt a zenét, amit csinál és nem csak 100%-ig a pénz a lényeg! :D/
a JAPÁN verzió meg totál érdekel, úgyhogy ha ezt lehet jelentkezésnek venni, akkor már 2-en biztos leszünk rá!