Ebben a topikban még új vagyok, mivel más "tipusban utazom", csak egyik Mazdás barátom nevében kérnék segítséget.
Nevezetesen egy váltóra lenne szüksége egy '91-es 323-as USA-modellhez, ami 1.8-as 140 LE-s, a motorkód úgy kezdődik hogy BPDOHC..., a váltó 5-gangos, hidraulikus kuplunggal szerelt.
Ha valaki tudna segíteni akár egy ilyen váltó fellelési helyében vagy néhány esélyes bontó telefonszámában (itt a keleti-blokkban, Borsod-Nógrád-Heves-Szolnok-Hajdú térségében főleg), akkor nagyon megköszönnénk.
A nevemre kattintva elvileg levél is jöhet, de visszanézek majd a topikba is, bízva hogy hátha-hátha...
Előre is köszönöm!!!
(Ha valakinek ismerős a szöveg, ... nos próbálkoztam a M323 topikban is)
A felnik és a gumik elkeltek, viszont a gumiszőnyegek megmaradtak, ezért csökkentettem az árát 3000 Ft-ra. Találtam ma egy csomagtartókárpitot, még az is lehet, hogy gyári, ára 500 Ft.
van egy jó hírem (626 2,0 DITD GF-es) meg egy rossz...
előre szólok, nem vagyok rá büszke, de
"Sikerült felevatnom" az új Mazdu-t :( nem túl veszélyes csak nekem fog fájni...
A régi honlapon voltak bontók felsorolva, de az újon nem találom, esetleg valaki lementette őket, most szükségem lenne rá, jobb első index az már biztos kelleni fog :( a többit még nem tudom hány "fülük" tört... :(
Ja, és a pécsi Mazda az gyakorlatilag egy cég a helyi BMW-vel, egy tulaj közös használtautótelep. A telepen pedíg áll 1 azaz EGY darab ASTON MARTIN - VANTAGE laza 42 000 000-ért. Na majd azzal akarok kicsit pózolni (vagy kibróbálni)...
Én is nagyon elégedett vagyok a saját ízlésemmel:) így a tiéddel is, de más hatosoknak is feltűnt az autód, mert a tali előtt azért kérdezgettük egy mást privát és publikusan is, hogy megy-e valaki tőlünk.
Sajnálom, hogy ebből kimaradtunk, de nyáron három mazdás buliban is voltunk, most meg már meló volt.
Most látom, hogy kerestetek. Megvagyok! :) Csak ritkán szólok hozzá a témákhoz de általában kétnaponta olvasom a fórumot, ezt is meg a 6-os fórumot is. Sajnálom azt a kis koccanást de tényleg jó, hogy csak lépésben mentünk és nincs látható nyoma 1gyik gépen se.
Az első tali volt amin részt vettem, szerintem nagyon jól sikerült (köszönet a szervezőknek) jövőre is ha tehetem ott leszek, leszünk.
Szia Angel DC köszöni a "madzzagom" a bókot, ha jól tudom neked is egy fekete csodád van, csak gratulálni tudok az izlésed kitünő!
áh. amikor a Dunaparti kitérő után visszatértünk a 11es utra (2sávos) és a busz a külső sávban el akart slisszolni... rendszámkeret koppant kissé (veled később találkozott a menet)
de nincs vele dicsekednivaló :) max az hogy nem hagytak nyomot egymásban (még jo hogy lassan "sétakocsikáztunk") :)