Keresés

Részletes keresés

marani Creative Commons License 2000.10.25 0 0 4506
Bocsika, hogy nem adtam választ a kérdésre, de paulina fotójának pontos elérhetőségét az engedélye nélkül nem adhatom ki. Még a végén engem is a megölendők listájára tesz, mint szegény buchoShalinát (a helyet is csak azért mertem közölni, mert azt már más is megtette ezeken a lapokon). De nem túl bonyolult megtalálni, hisz' nekem is sikerült kb. 1 perc alatt. :)

Szintén bocs mindenkitől, hogy nem köszöntem el tegnap, de nem vettem észre, hogy kezdenem kellene a könnyes búcsújelenetet, mert lassan elüti az óra a 17-et. A melóhelyen sajnos nagyon "korlátoltak" vagyunk, csak 7-9 és 15-17 (pénteken 14-16) között van net. :( Az otthoni előfizetés még meglévő 15 percéből akartam áldozni az elköszönés oltárán, de odaültem az asztalhoz, nyúltam a gép bekapcsológombja felé, oszt' észrevettem jól, hogy nincs meg a gomb. Aztán rögtön szembetűnt, hogy a gép sincs meg. Mint kiderült, az öcsém elvitte alaplapot cserélni, úgyhogy semmi vidámkodás nem eshetett meg tegnap gépileg.

Pedig azt is be akartam jelenteni, hogy getomot le stipi-stopiztam. Kislány korom óta őt áhítozom. Rögtön beleszerettem, amikor megláttam a Csillagok Háborújában. A kisiskolás osztálytársnőim mind Mark Hamiltonba (vagy hogy hívják) voltak szerelmesek, csak én rajongtam getomért (a filmek stáblistáján érthetetlen módon Harrison Ford néven szerepel, talán ez a művészneve?), és ez azóta is tart.

Szóval getom, egyetlen helyes út áll előtted. A mostani barátnőt a Two szekcióból átcsoportosítani a one kategóriába, mert egyértelmű, hogy nem lehet más vágyad, mint beteljesíteni egy gyermekkori álmot. :)

Előzmény: getom (4490)
mud Creative Commons License 2000.10.25 0 0 4505
getom, megin' kikurnak floodolásér', ha nem vigyázol...
Előzmény: getom (4504)
getom Creative Commons License 2000.10.25 0 0 4504
Tadadadammmmm!

JÖN! JÖN JÖN!

Coming Soon!

Október 29-én este 8 órai kezdettel a TV2

Milla Jovánovics főszereplésével

bemutatja:

A The Fifth Element - Az ötödik elem című filmet.

Tadadadamm!

JÖN! JÖN! JÖN!

Coming Soon!

mud Creative Commons License 2000.10.25 0 0 4503
kréta?
tenger, napfény, fehér lepedők meg ouzo.
qrvajó volt, ráadásul a gyermek eloszor volt tengernel(!!!)
szal' csimáltam egy csomo fotot telével, amikor a hullamok hatulrol fejbebasszák. Nagyon impresszív... Maj' megkerdem a getomot, hogy kell kepet feltenni, mer' a számítogepes grafika mega html az 2 kulon betegség...
Előzmény: paulinamartinez (4496)
marani Creative Commons License 2000.10.25 0 0 4502
A ping-pong tudásom biztos nem zavarná, de ha megcsillantanám az intellektuális mélységgel átszőtt lágy humoromat és pókháló-finomságú iróniámat, akkor lehet, hogy szerezne nekem egy beutalót az elmeosztályra. :)
Előzmény: ZedIzDead (4492)
ZedIzDead Creative Commons License 2000.10.25 0 0 4501
Nahát, hogy milyen késő van ilyenkor...:-)

[ZedIzDead]

ZedIzDead Creative Commons License 2000.10.24 0 0 4500
Hát nem pont az enyém lett a 4500-as?!

[ZedIzDead]

paulinamartinez Creative Commons License 2000.10.24 0 0 4499
sziasztok szerelmeim!
holnap jövök majd, és nem megyek bulizni, ígérem :)))

csók,
linuska

paulinamartinez Creative Commons License 2000.10.24 0 0 4498
zed babám, nagyon nagyon szeretlek, és már alig várom, hogy végre egybekeljünk, de főleg, hogy megtartsuk a nászéjszakát...ugye te is alig várod? csókollak kicsi tökfejem - a te nyuszimuszikád
paulinamartinez Creative Commons License 2000.10.24 0 0 4497
Zed drágám!

a fénykép dolog visszaszívva ;-)))))))

Előzmény: paulinamartinez (4496)
paulinamartinez Creative Commons License 2000.10.24 0 0 4496
drágáim!

le vagyok nyűgözve. amíg én egész nap a várost róttam ti igen szépen idetermeltetek.
ennek örömére megyek is egy jót bulizni - mily meglepő :)))

nademost télleg.

örülök, hogy marani itt erősíti a női vonalat, meg ilyenek.

meg hogy a libi is beletörődött a házasságba :)))

ZED, téged még mindig imádlak! (de el ne pirulj! :) )
de a getomnak meg ne küldözgesd a képem, mert félek tőle. hogy az multkor mit művelt velem! főleg ne azokat, amin buta fejem van (nincs is másmilyen), meg asse amin a dekoltázsom van, mert még a végén mégiscsak beleszeret a barackjaimba :)))

mud, örülök hogy hazatértél. milyen volt a kréta? (ez egy hüje kérdés volt)

na most elbúcsúzom, mert vár a buli.
hiába, fiatal vagyok én még, ki kell használni :)))

csókolózok mindenkit!
linus

ZedIzDead Creative Commons License 2000.10.24 0 0 4495
Ejnye, ez a rengeteg hozzászólás meg letolta Daryl Hannah popsiját az első ötvenből...mostmáraztán jókat írjatok, mert ezért kárpótolni kell.

[ZedIzDead]

ZedIzDead Creative Commons License 2000.10.24 0 0 4494
Látod, gróf úr, mi igazi sportemberek vagyunk...az első háromban kell benne lenni :-)

[ZedIzDead]

Előzmény: Libertine (4493)
Libertine Creative Commons License 2000.10.24 0 0 4493
Már megint megcsalsz, Paulina ? Helyes...;-) Jut is, marad is :-)))!

gróf libertine

Előzmény: paulinamartinez (4459)
ZedIzDead Creative Commons License 2000.10.24 0 0 4492
Ki vagy hívva pingpongban. Porrá zúzlak, Waldner a másik becenevem.
Önkifejezés? Főnök? Hát miért, neked otthon nem lehet számítógéped meg interneted? Kell-e a főnöknek tudnia erről? És akkor ugye máris nem a munkaidőből nyúlod le a szerkesztési időt. Legalábbis nem bizonyíthatóan.
Vagy az a gond, hogy a főnököd nem ismer eléggé, például nem tudja, mennyire pingpongozol jól?

[ZedIzDead]

Előzmény: marani (4491)
marani Creative Commons License 2000.10.24 0 0 4491
Ebben tökéletesen igazad van. Amikor próbálkoztam a honlapszerkesztéssel, csak a technika izgatott. Aztán elfeledkeztem az egészről, tartalmat nem igazán raktam bele.
Épp most fedeztem fel, hogy 2. helyezettként tüntetem fel magam a ping-pong bajnokságon, holott az több, mint 2 éve volt. Azóta már hozzám métóan az 1. helyre jutottam. :) (Gyorsan ki is javítom, ha még emlékszem a jelszavamra.)
A másik gondom a honlapkészítéssel az, hogy én elég rejtőzködő típus vagyok, tehát mindig gondban vagyok, hogy meddig mehetek el az önkifejezésben. Elvégre a főnököm is rábukkanhat a lapomra. :)
Előzmény: ZedIzDead (4489)
getom Creative Commons License 2000.10.24 0 0 4490
Igen, mondjuk, ezt saját magam se mondhattam volna szebben.

Te marani, hon van ennek a nőnek a képe az uhrine benedek oldalon, nem mintha olyan nagyon kiváncsi lennék, persze, éppen csak meg akarom nézni.

Előzmény: ZedIzDead (4489)
ZedIzDead Creative Commons License 2000.10.24 0 0 4489
Sajnálom hogy ezt kell mondanom, de tényleg, nekem a getomé még mindig favorit...a tied dizájnban biztos veri, de valahogy, hogy is mondjam, olyan nehéz ezt megfogalmazni, szóval nélkülözi azt az intellektuális mélységgel átszőtt lágy humort és pókháló-finomságú iróniát, ami a getom barátomra mindig is jellemző volt.
A jelszó tehát mostantól: Kattincs arra, ami alá van húzva!

[ZedIzDead]

Előzmény: marani (4487)
mud Creative Commons License 2000.10.24 0 0 4488
Á, dehogy, ez valodi...
Előzmény: ZedIzDead (4486)
marani Creative Commons License 2000.10.24 0 0 4487
Nem akarom getom lapját fikázni, de akkor már inkább engem kellene irigyelned. :)))
Előzmény: ZedIzDead (4480)
ZedIzDead Creative Commons License 2000.10.24 0 0 4486
Na mi? www.fakecelebs.com ?

[ZedIzDead]

Előzmény: mud (4482)
Libertine Creative Commons License 2000.10.24 0 0 4485
Ja, illetve utána is, mer' a Béla mindig elájul, ha izgalomba jön...

a libertine

Előzmény: marani (4478)
marani Creative Commons License 2000.10.24 0 0 4484
Nem akarom reklámozni (inkább magamat kellene :)), de paulina nőnemú az uhrin honlapon található fényképek tanúsága szerint is.
Előzmény: mud (4470)
ZedIzDead Creative Commons License 2000.10.24 0 0 4483
Hát ezt a meccset asszem velem kell lejátszanod :-)

[ZedIzDead]

Előzmény: Libertine (4479)
mud Creative Commons License 2000.10.24 0 0 4482
Vigyazz, Zedl, mer' ez is egy csapda!
En mar kuldtem a getomnak egy kepet a linarol, ugy harom hete kb., ne tudd meg, mi lett vele...
Előzmény: ZedIzDead (4475)
Libertine Creative Commons License 2000.10.24 0 0 4481
Paulina NŐ, ehhez kétség sem férhet. Tapasztalati úton jutottam el ennek az axiómának a kinyilatkoztatásához.

gróf libertine

Előzmény: mud (4470)
ZedIzDead Creative Commons License 2000.10.24 0 0 4480
Ottan van a getom adataiban...de megspórolok neked egy kattintást:
http://www.nexus.hu/getom

[ZedIzDead]

Előzmény: marani (4477)
Libertine Creative Commons License 2000.10.24 0 0 4479
Béla, asszem most lebuktál. Mi az, hogy a lub hangulata kellemesen _meleg_??? Én maradok drága szexybaby Paulinámnál, ha meég maradt egy-két üres estéje a héten (elkészítjük az új órarendet...;-))

a libertine

Előzmény: különböző béla (4436)
marani Creative Commons License 2000.10.24 0 0 4478
De a satus módszer hátránya az ájulás, ha a szervet alkalmazni akarjuk a kezelés után. :)
Előzmény: Libertine (4476)
marani Creative Commons License 2000.10.24 0 0 4477
En is irigykedni akarok! Kerem a cimet!
:)
Előzmény: ZedIzDead (4475)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!