Szia.Bocs a kései válaszért de nem voltam képbe.A helyzet nem reménytelen hétfőn este jár le a licit.Eddig 320.eu.!!!Sok de ez van.A múIlt héten voltam DM-koncerten az sem volt kevés.Ha arra elmentem akkor a CURE-ért megteszek mindent amit lehetőségeim szerint tudok.Majd látjuk....
sajnos, mindegyikben van egy-több szám, ami darab, hibás, vágott, így nem egyszerű összerakni. nem beszélve a hang összefésülésről, stb
az ilyen munka nem annyi, hogy összerakom, azt vasaltak.
csináltam már hasonlót más esetben, egy 3 órás anyag röpke 2 hét volt, mivel az összes alapanyagot többször kellett akkor is végignézni, mi hol hibás, hol vágtak bele, stb, plusz a szerkesztés, plusz a vágás utáni teljes anyag újranézése teljes koncentrációval, majd nem kalkuláltam bele a DVD-nkénti 6-8 órás kódolást a végén.
2 órányi anyag, amit DM bootlegért cserébe külföldre szántak, ha jól emlékszem, de ennél többet nem tudok. Talán azért nem találkoztunk még vele, mert tényleg nem csinálták meg dvd-nek...
A 2 dvd-s verzió nem netről letölthető verzió, ahogy Taint verziója sem :-) Erre jó a hagyományos posta alapú csere :-)
+1 - a Brandee által bejelentett Balu/Rozetti féle verzió, koncert első fele, amit asszem már nem készítettek el, mert megkapták a 2DVD-s verziót, ha jól tudom? ;(((
Egyébként ezzel a 2DVD-s verzióval még én sem rendelkezem, és nem is találkoztam még vele a neten, és szintén nem tudom, hogy ki készíthette... ;(
Dallista: Open, Fascination Street, From the Edge of the Deep Green Sea, alt.end, The Blood, The End of the World, Inbetween days, Shake Dog Shake, U sor Them, A Night Like This, Push, Friday I’m in Love, Just Like Heaven, A Letter To Elise, Lullaby, Never Enough, Signal to Noise, The Baby Screams
Második verzió: Soundcheckkel Dallista fent olvasható
Még nem tudom kinek a verziója: 2 dvd
dvd1: Open, Fascination Street, From The Edge of the Deep Green Sea, alt.end, The End of the World, Inbetween Days, U sor Them, A Night Like This, Friday I’m in Love
dvd2: Just Like Heaven, A Letter to Elise, Lullaby, Signal to noise, The Baby Screams, 100 yrs, Shiver and Shake, End, Play for Today, A Forest, Boys Don’t cry
Jakso verzió 1 dvd
Open, Fascination Street (cut at the end), From The Edge Of The Deep Green Sea, alt.end, The Blood, Shake Dog Shake, A Night Like This, Push, Friday I'm in Love, A Letter To Elise, Lullaby, Signal The Noise, Shiver and Shake, End, At Night
Fki és barátai verzió 1 dvd
Shake Dog Shake (részlet) Signal To Noise (részlet) The Baby Screams, One Hundred Years, Shiver And Shake, End (részlet) At Night , M , Play For Today , A Forest , The Drowning Man , Faith, Three Imaginary Boys ,Grinding Halt ,Boys Don't Cry ,10:15 Saturday Night ,Kissing An Arab
Amit korábban belinkeltem az a Szeged koncert eleje volt. Tehát eddig 2 féle menüt láttál 2 Szeged koncert eleje dvd verziónak. Létezik még egy verzió.
Dehogynem csak végre valakinek össze kéne szednie...... Tisztára mint a magyar társadalom, mindig csak széthúzás van. Bocsi, a kifakadásért itt azt hiszem meg is állok.
második verzió menüje lentebb, és van még egy verzió ami szntén nem teljes, netről lehetett leszedni és aki a soundchecket csinálta , annak a verziója. És van a 4.verzió ami a koncert vége :)