rali, nem te írtál nekem SMS-t a gépemmel kapcsolatban?
Mószinak mondd meg, légy szíves, hogy kb. holnap 2-kor megyek a CD-ért, de nem 100% + a pasi a boltban szabin van, úgyhogy magam alatt vagyok.
Amúgy mindenkit megtisztelek azzal, hogy Nagybetűvel írom a nevét, még akkor is, ha eredetileg kicsivel írja. Én például azért vagyok kis sierra, mert a nagy Sierra már foglalt volt.
Miből gondolod, hogy félreértelek?
Ha te a fórumokon kívül tényleg megleled a boldogságod az jó dolog. Én csak amiatt voltam/vagyok szomorú, hogy így nekünk, akik a neten keresztül ismernek, "mindössze" Pillangó Light marad. Hiányzik a játékosságod, tudod.
Eddig azt hittem, hogy még sokkal rosszabbul megy a sorod, kedves (lásd szarkazmusról szóló soraim). Azért aggódtam a játékosságod miatt a múltkor, ha emlékszel (valszeg nem). Így azért jobb a helyzet. Ennek örvendek ezzel együtt is.
Gondolom Ralit is érdekelte.
Nem akarok erről sokat írni - itt úgyis ralit kéne dicsőíteni -, de sajnálom, hogy félreértesz:
akkor nagyon szükségem volt az indexre, azért csináltam olyat, hogy sokan odafigyeljenek és jöjjön már valaki, mert elég szarul voltam. Ez azóta elmúlt (nem magától), és most már egyáltalán nem érdekel a fórum, vagy az, hogy ki mennyire kedvel, és ez nekem nagy öröm.
És miképpen hatott rád az Index búvárharangja? Milyen vagy egy évvel ezelőtti önmagadhoz képest? Látsz változást?
Még mielőtt visszalőnéd a kérdést: én egyszerre maradtam ugyanolyan és változtam meg.
Ez szupertitkos információ, amit a fogadott apád adott ki könnyelműen. Valójában egy búvárharangban voltunk, és azt teszteltük, hogyan hat a mélytengeri nyomás az érzelmekre.
Határozottan nem az. A WC-t még csak megszerelte, de ettől eltekintve kockafejű értelmiségi, aki nem tud megkülönböztetni egy franciakulcsot egy fúrógéptől.
Szóval sehol semmi nyaralás? Mikor legutóbb bekukkantottam hozzád, akkor úgy volt, hogy fogadott apámmal belevitorláztok a lemenő napba, minek folyamán kihalt a topic.
Húst tépkedni, szívem. A végbélsár az másik sztori.
Elképzelhető, hogy ez a művésznő úgy be tudja zárni a barlangocskáját, hogy nem folyik bele az uszoda vize? Mert ezesetben határozottan előnyös a képzettség.
A szarkazmust még nem próbáltam, de úgy hangzik, mint egy aberráció. Inkább ne.
Láttál már olyan távol-keleti műsort, amiben a művésznő egy ping-pong labdát át tud dobni egy szobán, de nem a kezével csinálja?
:-)
Ja hogy úgy.
Milyen terápia a hatékony, hogy gyorsabban magamhoz térjek? Ha símogatnak, vagy ingerelnek, az felgyorsítja a vágy visszatértét, Pillangóm? Esetleg a szarkazmus segíthet?
Milyen vakáció? Csak arra válaszoltam, hogy nem volt-e rövid.
Mindegy, vegyünk egy másik tetszőlegesen kiragadott mondatot: "De aztán megint kell egy kis idő, hogy összeszedjem magam." Nos, ez egy általános jelenség, nem kell szégyellni, viszont megfelelő terápiával a színhelyen is el lehet végezni a feltöltődést. Szóval ne vonulj rögtön vissza ilyenkor.
Nem, azt hiszem, optimális volt. Inkább többször kéne elszakadni otthonról egy-egy hétre, mint hosszabban maradni. Még a legjobb barátok is az ember idegeire tudnak menni, ha túl sokat van összezárva velük. Én olyan vagyok, hogy igénylem az egyedüllétet. Olyankor feltöltődöm energiával, amit aztán lehet elhülyülni, elszórakozni jó társaságban. De aztán megint kell egy kis idő, hogy összeszedjem magam.
Rali: nagyon kellett már és ránk fért. Csodás időnk volt, csak két nap volt felhős, de abból az egyik a hazajövetel napja volt, mikor amúgy is takarítani, készülődni kellett. Óriásiakat strandoltunk, beszélgettünk, napoztunk, tollaslabdáztunk, fociztunk. Kétszer leúsztunk 1 km-t Cserivel, marhára bírja a távúszást, alig tudok vele lépést tartani.
Hatalmasakat kajáltunk, ilyenkor még az étel is sokkal jobban ízlik. Nagyon jól éreztük magunkat.