Cato-Howard-Caron Butler-Mobley-Franchise. Talán bejutnak így a rájátszásba keleten. Talán nem.
Viszont én azt nem tudom, hogy a Bulls mi a halált akar kezdeni ennyi irányítóval. Ben Gordon, Hinrich, Crawford és ott van még Chris Duhon, aki tök jó.
E kettő közül csak a hüjjje nem tud választani. Kobe helyében a Queensbe mennék, ha már minden áron el akar jönni a Lakerstől, és Californiában akar maradni.
Akkor most valaki elmagyarázhatná mi a francér kellett Giricek-et eladni valami gagyiért? Most lenne hármas. Így meg elcserélik azt a nagy embert aki ér valamit egy kisebbre, és még adnak ráadást. Nem tetszik ez a biznisz. :(((
Megmondom őszintén, én kicsit furcsállom az igazolást. A PHO tavaly titkos esélyesként volt kikáltva, és csúnyán leégett. Félidőben elküldték a liga egyik legjobb irányítóját, azt hittem, ezután PF/C poszton akarnak gyúrni inkább, és hoznak valami olcsóbbb irányítót. Erre most ugyanazzal próbálkoznak, csak Marbury helyett Nash-sel. Nem értem, mire jó ez.
Kiváncsi leszek McGrady hogy fogja bírni a Van Gundy féle kócsingot. Nem biztos, hogy neki való.
Csinált már pár high scorer-ből low szkórert. (Sztivi ahelyett, hogy hisztizett hálaimákat mormoghat.)
Nem szeretném, de félek tőle, hogy olyan lesz mint a Kobe Shaq féle együttműködés amikor nincs gyűrű. Juwan Howard-nak talán jobb lesz Houstonban, mert Védekezésben (amit nem nagyon szeret kemény ellenfelekkel szemben) Mingre hárul a fő teher.
Olvasom, hogy a Magic hármas posztra keres embert. :)))
Volt aki Cato-t keleti all star centernek jósolta jövőre. Hm no meglátjuk. Én a Magic helyében semmiképpen nem cserélném el Cato-t, és Mobley-t sem hacsak nincs valami nagy dílre lehetőség..
Nem is kell a Sunsnak Kobe, sokkal jobban kellett nekik egy irányító, hisz már csak az hiányzott a csapatból. Egy Joe Johnosn, Marion páros mellé nem illett volna Kobe, viszont így, hogy lett egy remek irányító, az egyész csapat eredményesebb lehet, mivel Nash majd jól kiszolgál mindenkit labdával, bár szvsz Nasht egy kicsit túlfizették, és én nem kötnék egy már 30-as éveibe járó irányítóval egy 6 éves szerződést, de ez legyen a Phoenix baja.