Keresés

Részletes keresés

Deibler úr Creative Commons License 2005.05.03 0 0 42
teljesenmindegy75, moderátori intézkedést ebben a topikban kell nehezményezni.
optikus Creative Commons License 2005.05.02 0 0 40
Sorry, most nezegetem, hogy mi az a sos. Azt hittem valami altalanos s.o.s. forum de latom, hogy nem teljesen, azert koszi, bocsesz.
Deibler úr Creative Commons License 2005.05.02 0 0 39
Megtettem.
Előzmény: optikus (38)
optikus Creative Commons License 2005.05.02 0 0 38
Megkoszonnem.
Előzmény: Deibler úr (37)
Deibler úr Creative Commons License 2005.05.02 0 0 37
Továbbítani tudom.
Előzmény: optikus (36)
optikus Creative Commons License 2005.05.02 0 0 36

Hi!

Tudnatok segiteni a technika moderacios topicban (>1hete) feltett keresemre?

Ott semmi reakcio nincs...

http://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9111587  #174

Deibler úr Creative Commons License 2005.05.02 0 0 35
dr poljakovot további intézkedésig, a fórumban levő figyelmeztetéssel konform módon kitiltottam az Egészségügyi és a Jogi fórumokból.
Deibler úr Creative Commons License 2005.05.01 0 0 34
drbrekit további intézkedésig, a fórumban levő figyelmeztetéssel konform módon kitiltottam az Egészségügyi és a Jogi fórumokból.
Deibler úr Creative Commons License 2005.04.29 0 0 33
drMed-et további intézkedésig, a fórumban levő figyelmeztetéssel konform módon kitiltottam az Egészségügyi fórumokból.
Deibler úr Creative Commons License 2005.04.28 0 0 32
Munkaterület. A többi majd később kerül sorra. Mi a problémád?
Előzmény: bes (31)
bes Creative Commons License 2005.04.28 0 0 31
Sziasztok!
SOS!!!
kaotikussá vált az egészségügyi topikcsoport!!!!
ez most a végleges állapot vagy még "munkaterületnek" számít??
Deibler úr Creative Commons License 2005.04.28 0 0 30
Orlanda, köszönöm. Igen észrevettem volna és foglalkoztam vele.
Előzmény: orlanda (29)
orlanda Creative Commons License 2005.04.28 0 0 29

Deibler úr, ajánlom figyelmedbe az emotions nevű nicket.

Orlanda

ps. tudom, hogy kiszúrtad volna, de ma rosszul ébredtem és alacsony az ingerküszöböm.

Deibler úr Creative Commons License 2005.04.27 0 0 28
pikpik olvassa el az Egészésgügyi fórumok címszó alatti figyelmeztetést. A nickjét a további intézkedésig felfüggesztettem. Amennyiben megfelel a figyelmeztetésben leírt kívánalmaknak és ezt a Megkérdeztük az SOS moderátort topikban jelentkezve számomra hitelt érdemló módon igazolni tudja, akkor kezdeményezem a nickje megváltoztatását és identesítését.
Deibler úr Creative Commons License 2005.04.27 0 0 27
matrix01, Ne floodolj. Ez nem a politika, hanem az SOS. Ha kérdezni akarsz, akkor kérdezz. Következő bemosláskor már tiltanom kell.
Deibler úr Creative Commons License 2005.04.24 0 0 26
katie1 - a topikban nekem teljesen közömbös, hogy a moderátort ki milyen szemmel nézi, ha oda nem írja be, mert e célokra ez a topik szolgál. A következő fokozatban, ha a topikba megy a beírás, akkor tiltanom kell. El kéne végre olvasni azt a szabályzatot.
Deibler úr Creative Commons License 2005.04.23 0 0 25
nofair alkalmi áron egy hónap. A tények makacs dolgok.
Deibler úr Creative Commons License 2005.04.23 0 0 24
dangerous1 elhagyta az Orvosi problémák fórumot. Örökre.
Deibler úr Creative Commons License 2005.04.23 0 0 23

Elolvastam az egész hozzászólásodat. A link nem tilos. A moderáció az esemény utáni tablettához hasonlít, nem előzetesen alkalmazzák. Talán a meggyőzési (valójában: érvelési) technikád lehetett a ludas. Erről most ne nyissunk vitát, fórumozz békében.

Előzmény: TaKy99 (21)
TaKy99 Creative Commons License 2005.04.23 0 0 22
Ja, és egyben az is a kérdésem, hogy ilyen esetben linkeljek, vagy inkább ismételjek? Melyiket fogadod el?
Előzmény: TaKy99 (21)
TaKy99 Creative Commons License 2005.04.23 0 0 21

Kedves modi :))) !

"Egyetlen állításod lépte át a megfogalmazásában a kritikus határt, mert pontatlan volt, illetve hiányzott mellőle valami, ami pontosította volna azt."

Amit írtam korrekt, és meg is mondom, hogy miért, mert direkt, hogy ne lehessen félreértelmezni, beszúrtam 2 linket is, ami pont azt írja le, hogy ezért a pénzért, mennyit, és mit is kell dolgozni! És erre fel is hívtam a figyelmet!

Ugyhogy kérlek szépen, hogy mielött ilyen elhamarkodottan ítélsz, értelmezd az EGÉSZ hozzászólást.

Én úgy érzem, hogy korrekt dolgot írtam!

Másrészt, ha leírtam volna mégegyszer, hogy ezért a pénzért mit kell csinálni, akkor pont sértettem volna a modi elveket, hiszen ott le vagyon írva, hogy nem szabad ismételni!

Vagy ez a 22-es csapdája?

Köszönettel megértésed!

Takács Roland

Előzmény: Deibler úr (17)
Deibler úr Creative Commons License 2005.04.22 0 0 20
bleroy most 1 nap. Moderátori intézkedés miatt ebben a topikban kellett volna anyázni. Itt nem érdekel, amíg szét offoljátok a topikot.
Deibler úr Creative Commons License 2005.04.22 0 0 19
Nem, nem értem félre és én köszönöm. Meglátjuk, hogy hova fog fejlődni ez az egész, mik a kifutási lehetőségei.
Előzmény: orlanda (18)
orlanda Creative Commons License 2005.04.22 0 0 18

Én a magam részéről örülnék neki, mert elég kevés hiteles hozzászólást találok egyes topikokban. Sőt vannak olyan topikok, amelyek annyira magukra lettek hagyva, hogy nem teljesítik be a címükben ígértet. Hamarosan tovább struktúrálom az egész SOS-t abból a célból, hogy a segítség kérőknek és a tanácsot adúknak könnyebb legyen eligazodni. Lesznek olyan topikok, amelyet egy majdani új részlegbe teszek át, a betegcsevegőbe, ezzel is orientálni akarom az idetévedőt, hogy mit reméljen az adott topiktól.

Kérlek ne értsd félre, nem benyalásosdiból írom: nagyon örülök ennek az egésznek.

Orlanda

Előzmény: Deibler úr (13)
Deibler úr Creative Commons License 2005.04.21 0 0 17
Egyetlen állításod lépte át a megfogalmazásában a kritikus határt, mert pontatlan volt, illetve hiányzott mellőle valami, ami pontosította volna azt. Írtál egy összeget, hogy mennyit lehet keresni. Az embereket a törölt megfogalmazásod megtévesztheti. Vannak ellenpéldák is, akiknek nem megy. Tudom, hogy milyen nehéz kizökkenu, ha az ember beállt és beállítódott egy ilyen munkára, de ez most nem okvetlenül az a közeg, akit meg kell győzni. Azt is mondhatnám persze, hogy ebből a pozícióból szép nyerni.
Előzmény: TaKy99 (16)
TaKy99 Creative Commons License 2005.04.21 0 0 16

Ja, nem kötekedni akarok, csak próbálok rájönni, hogy vajon milyen hibát követtem el! Hogy ugye ez máskor ne forduljon elő. :)))

Azért tényleg megírhatnád. Ha nem publikus, jöhet a e-mailemre is.

Előzmény: TaKy99 (15)
TaKy99 Creative Commons License 2005.04.21 0 0 15

Ha nem válaszolsz, megpróbálom kitalálni!

Utolsó elötti hozzászólásomban:

beszéltem pénzről, illetve munkáról, tehát nem volt OFF a téma, sőt válaszoltam, tehát biztosan nem.

Linkeltem korábbi hozzászólásomat, tehát nem ismételtem.

A linkelést, meg korábban többször mások is csinálták, tehát ha az akkor nem volt gond, akkor szerintem ez sem lehet, bnár ezt nem tudom.

Normális kultúrált volt a hangnem.

Ja és nem reklámoztam semmit!

Akkor miért is?

Utolsó hozzászólásom:

Megköszöntem a válaszod, egy kéthetes kérdésemre!

Ezzel mi a gond?

Vagy csak egyszerűen önkényesen pikkelsz rám?

Üdv TaKy

Előzmény: TaKy99 (14)
TaKy99 Creative Commons License 2005.04.21 0 0 14

Kitiltottál az Amway topikból?

Miért is?

Deibler úr Creative Commons License 2005.04.21 0 0 13
Azért nem minden:) Sem a drake, sem a drog, sem a druida, sem pedig semmi ehhez hasonló nick nem kerül ebbe a szórásba. Nekem a policy betartatása a dolgom: "Egészségügyi probléma van? Kérdezzen! Amennyiben szakember válaszol, akkor a nickje "dr..." a státusza pedig Ident. Egyéb indexdoktoros nickkel nem tanácsos ide írni. Én szóltam..." Ennek az oka a fórumokban a titulussal való többszöri visszaélés jövőbeni kiküszöbölése.

Eközben nem vizsgálhatom a hozzászóló nick szakértelmét a hozzászólásai alapján, sőt kétségbe sem vontam a nick használatának jogosságát. Kevesen szoktak a nick adataira rábökni. Abban lenne célszerű feltüntetni a hivatást, illetve amennyiben vállalod, hogy osztod a pacientúrának az észt, akkor javaslom megfontolásra az idézőjeles szöveget. Ez magyarra lefordítva annyit jelent, hogy a saját nevedre kellene egy nicket regisztrálni, és akkor én gondoskodom arról, hogy a nicked státusza ident legyen. Az indexmail-en éppen rendszerhiba van, egy kicsit később megírom, hogy hogyan tudjuk ezt megbeszélni. Ha nem vállalod a saját neveden a fórumozást, akkor azt javaslom, hogy a bemutatkozásba írjad, hogy orvos vagy, illetve valamit a szakterületedről, ez már nem ütközik a fenti szabályba.

Én a magam részéről örülnék neki, mert elég kevés hiteles hozzászólást találok egyes topikokban. Sőt vannak olyan topikok, amelyek annyira magukra lettek hagyva, hogy nem teljesítik be a címükben ígértet. Hamarosan tovább struktúrálom az egész SOS-t abból a célból, hogy a segítség kérőknek és a tanácsot adúknak könnyebb legyen eligazodni. Lesznek olyan topikok, amelyet egy majdani új részlegbe teszek át, a betegcsevegőbe, ezzel is orientálni akarom az idetévedőt, hogy mit reméljen az adott topiktól.
Előzmény: drake2 (12)
drake2 Creative Commons License 2005.04.21 0 0 12

Tudomásul vettem és tisztelettel kérdezem minden dr kezdetű nick letiltasra kerül?

drake2 használható?

nem kötekedésnek szánom de drdrake sem adott orvosi tanacsot jogtalanul.

Kicsit olyan ez mint a mórickás vicc.

Mórickáék házában elromlik a lift. Anyukájával gyalogolnak a tizedikre.

Móricka: Anyu a ku...

Anyuka: Jajj kisfiam nem szabad csúnyán beszélni főleg nem a lépcsőházban. Móricka: De anyu a ku..

Anyuka: Nem nem kisfiam csönd legyen.

Felérnek az utolsó emeletre. Móricka már majdnem sír.

Anyukája: Jól van kisfiam bár nem szabad csúnyán beszélni mondjad

Móricka: Anyu a kulcs a postaládában maradt a földszinten:)

Előzmény: Deibler úr (11)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!