Keresés

Részletes keresés

toloba Creative Commons License 2009.07.16 0 0 338
Gyere eccer te is, legalább jó társaságba keverecc...
Előzmény: Sakktábla (335)
Alvinusa Creative Commons License 2009.07.16 0 0 337
Te meg nyisd ki a szemed...
Termeszetesen nem idezojelben utottem be a gugliba hogy Griffin british, csak a kommentemben hasznaltam idezojelet.
De meg idezojelben is 12.200. Te milyen guglit nezel? Ami az alsogatyadban van?
Okostojas...
Előzmény: cren (326)
Sakktábla Creative Commons License 2009.07.16 0 0 335

Elvárják tőle a topicnyitást, különben nem fér bele a kávéházi brancsba, akarom mondani a sörházi brancsba. Nekem tolobáról a sörgyári capricció című csehszlovák film jut eszembe.

Előzmény: Alvinusa (328)
Törölt nick Creative Commons License 2009.07.16 0 0 334
Eléggé nehéz természetűnek tűnik Szegedi Csanád. Mindhármuk olyannak tűnik, hogy keresik, és a maguk hasznára remekül aknázzák ki a konfliktusokat, jól jönnek ki belőle. Én érdeklődve várom mi fog ebből kisülni.
Előzmény: Törölt nick (315)
toloba Creative Commons License 2009.07.16 0 0 333
Köszönöm szépen a figyelmeztetést!
Előzmény: Alvinusa (328)
cc Creative Commons License 2009.07.16 0 0 332
széljobbról beszéltem és széljobb ikonokról. számomra egykutya, hogy miép, magyarútkörös, vagy jobbikos. gancegal
Előzmény: Törölt nick (317)
zividivi Creative Commons License 2009.07.16 0 0 331
Ejnye! Miért rontod el az örömüket??????

Olyan jól hangzott a fideszes változatban: ŐK (mármint a Fidesz) mindenütt ott vannak, csak a bálnavadászatnál nem. Ez jutott a Jobbiknak.

És most tessék!

Rossz álmokat okoztál a barátainknak.

:-(((((
Előzmény: Törölt nick (291)
mavtelep Creative Commons License 2009.07.16 0 0 330
Dehogynem !
2010-ben Orbán győz.
Előzmény: Demokrapia (327)
Demokrapia Creative Commons License 2009.07.16 0 0 329
Tudom, hogy teszel ránk. Ez teljesen világos a számomra.
Előzmény: Törölt nick (301)
Alvinusa Creative Commons License 2009.07.16 0 0 328
Toloba, nyomatekosan fel kivanom hivni a figyelmedet arra, hogy az utobbi 15-20 hsz-ed egyike sem tartalmaz Jobbikos felszolalast az EP-ben.
Ebbol meg baj is lehet, mert rad fog szolni a topikindito...
Előzmény: toloba (323)
Demokrapia Creative Commons License 2009.07.16 0 0 327
Nem próbálni kell tenni. Hanem tenni kell. Ha valaki nem tud tenni semmit, akkor legalább ne ártson!
Magyarország nem világhatalom. Nem teheti ugyanazt amit mondjuk az USA, vagy az oroszok. Még az oroszok is képtelenek tenni az oroszokért más országokban. Mondjuk a balti országokban.
Gondolkodjunk! Mit tehet egy eröfitogtató Gárda vagy akár mondjuk egy más befelé forduló párt? Semmit. Elöbb utóbb tönkreteszi teljesen az országot, mert szövetségest a politikája miatt nem is találhat. Tehát lehet csörtetni, nagy szavakat használni, de a végeredmény csak egy nagy bukás lesz. Szerintem Gyurcsány politikája többet ártott Magyarországnak, mint bárki gondolná. Megalapozta a további populista, nacionalista erök elöretörését, amit meg fog szenvedni nagyon a magyar nép. Határon belul és kívul is! A közeli jövöröl beszélek. Persze nemzetpusztulás nem lesz, de a legkozellebbi 30 évben nem sok jó vár az átlagmagyarra.
Előzmény: Törölt nick (303)
cren Creative Commons License 2009.07.16 0 0 326
"griffin british" csak 3570 találat.

Csukd be a szád, és nézz utána, mire való az idézőjel a gugliban... és esetleg művelődj is.
Előzmény: Alvinusa (321)
Törölt nick Creative Commons License 2009.07.16 0 0 325

Ekkora marhaságot! Hihetetlen! Tudod kik asszimilálják a magyartokat? Ők maguk! Szándékosan szlovák nyelvű iskolába iratják a gyerekeiket, mert így majd jobban tudnak érvenyesülni. És nem is lehet hibáztatni őket....

Te írsz baromságot ember, az okozatot nézed és nem az okot! Mit csináljon a szerencsétlen, ha kirúgják a munkahelyéről a származása miatt, ha bevernek a pofádba mert megszólalsz az anyanyelveden vagy épp egy 5000 Eurós csekket kapsz mert megszólaltál? Ha érvényesülnének a Nagy Úniós emberi jogi normák, nem kéne erről beszélni, meg állandóan kardozni ezekkel a szomszédos népekkel, akik kissebbrendűségi érzésükből és frusztrációjukból fakadóan, majd' egy évszázada a mumusnak kikiáltott magyar emberek elnyomásával, ellehetetlenítésével fáradoznak. Nekik mindig ez a legnagyobb problémájuk, a bitorolt földön élő őslakók! És nehéz csodálkozni ha belefáradtak a reménytelen harcba, különösen ha ideát egy patkány liberálbolsevik kormány még a megtagadásukra is buzdít, szavazz NEM-mel a honfitársaidra! Te hogy éreznél a helyükben, csodálkozol ha már szlovák nyelvű iskolába járatják a gyerekeiket? Mit tett a védelmükben az anyaország? Ez a barom nép amelyik itt tenyészik a saját fajtáját megtagadta Júdás pénzért, hazugságokkal megetették a hazaáruló kommunisták és liberálisok (etnikai hovatartozásukat nem részletezem)!

Előzmény: vakondnadragja2 (309)
toloba Creative Commons License 2009.07.16 0 0 323
Úgy tűnik az EP szabályai szerint nem...
Előzmény: Törölt nick (307)
Alvinusa Creative Commons License 2009.07.16 0 0 322
Eppen beeloztel a jatekkal...:-)))

Jo ez a gugli. Barkibol lehet meg hulyebbet csinalni. Lasd cren.
Előzmény: Törölt nick (319)
Alvinusa Creative Commons License 2009.07.16 0 0 321
"Griffin british" 5.480.000 talalat.
Te nagyon hulye...:-)))
Előzmény: cren (313)
Törölt nick Creative Commons License 2009.07.16 0 0 319
fogalmam sincs, ki az a griffin, de játszottam én is:

A(z) "cren + buzi" kifejezés 1-10. találata az összes, kb. 562 találatból. (0,22 másodperc)
Előzmény: cren (313)
toloba Creative Commons License 2009.07.16 0 0 318
Pár ilyennek köll megnézni a hozzászólásait ahol egyenruháznak és idekopizni...oszt jó napot!
Előzmény: Törölt nick (311)
Törölt nick Creative Commons License 2009.07.16 0 0 316
Na és ha fasiszta vagyok akkor mi van, hova szarjak? Kommunistának, cionistának vagy deviánsnak lenni mivel jobb?
Előzmény: cren (302)
Törölt nick Creative Commons License 2009.07.16 0 0 315
még egyenlőre fel sem hozták az EP-ben!

Magyarán: még nem vette észre a rendőr, hogy áthajtott a piroson:-)

De ráérnek akkor kitalálni, hogy mit tesznek, ha aktuális lesz.
Előzmény: Törölt nick (307)
cc Creative Commons License 2009.07.16 0 0 314
csurka, győri, kondor, kiszeli
biztos lehetne még folytatni. és ebből kiszeli, aki ugye a népfőiskola rektora lett, afféle mániákus jelentgető volt. minden kényszer nélkül.
Előzmény: Törölt nick (308)
cren Creative Commons License 2009.07.16 0 0 313
+"Mr Griffin" +fascist 18300 találat.
+"Mr Griffin" +nazi 10700 találat.

Ha nem tetszik, számold meg, hogy ebből hány mondja, hogy náci vagy fasiszta, és hány, hogy nem.

Amúgy puszipajtása a magyar fasisztáknak. Nem tudtad?
Előzmény: Törölt nick (305)
Törölt nick Creative Commons License 2009.07.16 0 0 312
és vajon akkor az mi, ha csak akkor tud érvényesülni, ha nem anyanyelvi iskolába jár, te...nagyon te...
Előzmény: vakondnadragja2 (309)
Törölt nick Creative Commons License 2009.07.16 0 0 311
miben maradtam le aktualitást illetően?

Rávilágítottam arra, hogy több napja büszkén mondják a Gárda egyenruhában bevonulást az EP-be, és a mai hírre miszerint valaki felhívta a figyelmet arra, hogy ez esetleg házszabályt sért rögvest mellény meg fekete nadrág lett belőle???????

És még az én komolyságom vitatod?

Tudod eddig nem személyeskedtél vagdalkoztál ész nélkül most viszont nincs más fegyvered, mint a mondanivalómat csűrni csavarni ferdítgetni.
Nem jön be, egyértelműen írtam le mindent, de ez a szint amit most elővettél nem nekem való:-(((

Innentől hanyagolj!
Előzmény: Törölt nick (304)
cc Creative Commons License 2009.07.16 0 0 310
azért szemetet takarítani az angolok sem mennek el, arra ott vannak a bevándorlók.
és ez még a legönérzetesebb hazaffiakban sem merül fel.
Előzmény: Törölt nick (305)
vakondnadragja2 Creative Commons License 2009.07.16 0 0 309
"mindig csak azzal vannak elfoglalva, hogy asszimilálják az őslakos magyarságot, mindent megtesznek azért hogy egy magyar ne érezze jól magát a szülőföldjén! "

Ekkora marhaságot! Hihetetlen! Tudod kik asszimilálják a magyartokat? Ők maguk! Szándékosan szlovák nyelvű iskolába iratják a gyerekeiket, mert így majd jobban tudnak érvenyesülni. És nem is lehet hibáztatni őket....

Előzmény: Törölt nick (303)
Törölt nick Creative Commons License 2009.07.16 0 0 307
Mi a problémád, megteheti vagy sem?
Előzmény: Törölt nick (254)
cc Creative Commons License 2009.07.16 0 0 306
azért az több volt, mint esetleg.
megjegyzem, ha egy széljobbos vezetők közé bedobok egy kavicsot, akkor jó eséllyel ügynökre esik.
legfeljebb még nem derült ki róla.
Előzmény: Törölt nick (276)
Törölt nick Creative Commons License 2009.07.16 0 0 303

Provokálta? Furcsa szó ebben a helyzetben. Mégis a Jobbikot tudták a szlovákok felhasználni a magyarok ellen. Tudod miért? Mert Magyarországot és a magyarokat képviseli a Jobbik is. Az egyenruha kiváló támadási felulet! A bolond szlovákok pedig szépen kihasználják. Teljesen mindegy ki miröl beszél. Akár egy gyermekdalt is énekelhettek volna, akkor is támadhatók.

Felvidéki magyar vagy, de lehetnél erdélyi vagy délvidéki is. Az hogy létezik-e a Jobbik vagy sem irreleváns abból a szempontból, hogy a szlovákok - románok primitívek-e vagy sem, ők 89 évvel Trianon után még mindig csak azzal vannak elfoglalva, hogy asszimilálják az őslakos magyarságot, mindent megtesznek azért hogy egy magyar ne érezze jól magát a szülőföldjén! Ez nem pártpolitikai, hanem össznemezeti kérdés, kár kevetni Gizikét a gőzekével. Fel kell tenni a kérdést, megpróbáljuk-e védeni a nemzeti érdekeket - határon innen és túl - tegyünk-e magyarság megmaradásáért vagy egész egyszerűen dugjuk a fejünket a homokba és asszimilálódtok! Mi a jobb ha valaki megpróbál tenni értetek valamit vagy ha nem? Ettől függetlenül minket itt ugyanúgy likvidálni szeretnének bizonyos erők.

Előzmény: Demokrapia (275)
cren Creative Commons License 2009.07.16 0 0 302
Ha esetleg valaki még nem szólt volna neked, Mr. Griffin egy brit fasiszta. Méltó partnere a magyar fasisztáknak.
Előzmény: Törölt nick (50)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!