Te meg nyisd ki a szemed... Termeszetesen nem idezojelben utottem be a gugliba hogy Griffin british, csak a kommentemben hasznaltam idezojelet. De meg idezojelben is 12.200. Te milyen guglit nezel? Ami az alsogatyadban van? Okostojas...
Elvárják tőle a topicnyitást, különben nem fér bele a kávéházi brancsba, akarom mondani a sörházi brancsba. Nekem tolobáról a sörgyári capricció című csehszlovák film jut eszembe.
Eléggé nehéz természetűnek tűnik Szegedi Csanád. Mindhármuk olyannak tűnik, hogy keresik, és a maguk hasznára remekül aknázzák ki a konfliktusokat, jól jönnek ki belőle. Én érdeklődve várom mi fog ebből kisülni.
Toloba, nyomatekosan fel kivanom hivni a figyelmedet arra, hogy az utobbi 15-20 hsz-ed egyike sem tartalmaz Jobbikos felszolalast az EP-ben. Ebbol meg baj is lehet, mert rad fog szolni a topikindito...
Nem próbálni kell tenni. Hanem tenni kell. Ha valaki nem tud tenni semmit, akkor legalább ne ártson! Magyarország nem világhatalom. Nem teheti ugyanazt amit mondjuk az USA, vagy az oroszok. Még az oroszok is képtelenek tenni az oroszokért más országokban. Mondjuk a balti országokban. Gondolkodjunk! Mit tehet egy eröfitogtató Gárda vagy akár mondjuk egy más befelé forduló párt? Semmit. Elöbb utóbb tönkreteszi teljesen az országot, mert szövetségest a politikája miatt nem is találhat. Tehát lehet csörtetni, nagy szavakat használni, de a végeredmény csak egy nagy bukás lesz. Szerintem Gyurcsány politikája többet ártott Magyarországnak, mint bárki gondolná. Megalapozta a további populista, nacionalista erök elöretörését, amit meg fog szenvedni nagyon a magyar nép. Határon belul és kívul is! A közeli jövöröl beszélek. Persze nemzetpusztulás nem lesz, de a legkozellebbi 30 évben nem sok jó vár az átlagmagyarra.
Ekkora marhaságot! Hihetetlen! Tudod kik asszimilálják a magyartokat? Ők maguk! Szándékosan szlovák nyelvű iskolába iratják a gyerekeiket, mert így majd jobban tudnak érvenyesülni. És nem is lehet hibáztatni őket....
Te írsz baromságot ember, az okozatot nézed és nem az okot! Mit csináljon a szerencsétlen, ha kirúgják a munkahelyéről a származása miatt, ha bevernek a pofádba mert megszólalsz az anyanyelveden vagy épp egy 5000 Eurós csekket kapsz mert megszólaltál? Ha érvényesülnének a Nagy Úniós emberi jogi normák, nem kéne erről beszélni, meg állandóan kardozni ezekkel a szomszédos népekkel, akik kissebbrendűségi érzésükből és frusztrációjukból fakadóan, majd' egy évszázada a mumusnak kikiáltott magyar emberek elnyomásával, ellehetetlenítésével fáradoznak. Nekik mindig ez a legnagyobb problémájuk, a bitorolt földön élő őslakók! És nehéz csodálkozni ha belefáradtak a reménytelen harcba, különösen ha ideát egy patkány liberálbolsevik kormány még a megtagadásukra is buzdít, szavazz NEM-mel a honfitársaidra! Te hogy éreznél a helyükben, csodálkozol ha már szlovák nyelvű iskolába járatják a gyerekeiket? Mit tett a védelmükben az anyaország? Ez a barom nép amelyik itt tenyészik a saját fajtáját megtagadta Júdás pénzért, hazugságokkal megetették a hazaáruló kommunisták és liberálisok (etnikai hovatartozásukat nem részletezem)!
csurka, győri, kondor, kiszeli biztos lehetne még folytatni. és ebből kiszeli, aki ugye a népfőiskola rektora lett, afféle mániákus jelentgető volt. minden kényszer nélkül.
Rávilágítottam arra, hogy több napja büszkén mondják a Gárda egyenruhában bevonulást az EP-be, és a mai hírre miszerint valaki felhívta a figyelmet arra, hogy ez esetleg házszabályt sért rögvest mellény meg fekete nadrág lett belőle???????
És még az én komolyságom vitatod?
Tudod eddig nem személyeskedtél vagdalkoztál ész nélkül most viszont nincs más fegyvered, mint a mondanivalómat csűrni csavarni ferdítgetni. Nem jön be, egyértelműen írtam le mindent, de ez a szint amit most elővettél nem nekem való:-(((
"mindig csak azzal vannak elfoglalva, hogy asszimilálják az őslakos magyarságot, mindent megtesznek azért hogy egy magyar ne érezze jól magát a szülőföldjén! "
Ekkora marhaságot! Hihetetlen! Tudod kik asszimilálják a magyartokat? Ők maguk! Szándékosan szlovák nyelvű iskolába iratják a gyerekeiket, mert így majd jobban tudnak érvenyesülni. És nem is lehet hibáztatni őket....
azért az több volt, mint esetleg. megjegyzem, ha egy széljobbos vezetők közé bedobok egy kavicsot, akkor jó eséllyel ügynökre esik. legfeljebb még nem derült ki róla.
Provokálta? Furcsa szó ebben a helyzetben. Mégis a Jobbikot tudták a szlovákok felhasználni a magyarok ellen. Tudod miért? Mert Magyarországot és a magyarokat képviseli a Jobbik is. Az egyenruha kiváló támadási felulet! A bolond szlovákok pedig szépen kihasználják. Teljesen mindegy ki miröl beszél. Akár egy gyermekdalt is énekelhettek volna, akkor is támadhatók.
Felvidéki magyar vagy, de lehetnél erdélyi vagy délvidéki is. Az hogy létezik-e a Jobbik vagy sem irreleváns abból a szempontból, hogy a szlovákok - románok primitívek-e vagy sem, ők 89 évvel Trianon után még mindig csak azzal vannak elfoglalva, hogy asszimilálják az őslakos magyarságot, mindent megtesznek azért hogy egy magyar ne érezze jól magát a szülőföldjén! Ez nem pártpolitikai, hanem össznemezeti kérdés, kár kevetni Gizikét a gőzekével. Fel kell tenni a kérdést, megpróbáljuk-e védeni a nemzeti érdekeket - határon innen és túl - tegyünk-e magyarság megmaradásáért vagy egész egyszerűen dugjuk a fejünket a homokba és asszimilálódtok! Mi a jobb ha valaki megpróbál tenni értetek valamit vagy ha nem? Ettől függetlenül minket itt ugyanúgy likvidálni szeretnének bizonyos erők.