Példátlan intézkedések, feketeruhás kommandósok detektoros ellenőrzés és megfélemlítés, a múzeumkertbe csak előre szelektált csoportok! A háztetőkön, ablakokban távcsövezők, mesterkövészek!
MIEZ???
kispofa, családtörténetemre nem térnék k részletesen. elég legyen annyi, hogy szűkebb familiában többen is ültek hosszú éveket 56 után. az ő irántuk való tiszteletből nem szeretném nevüket e vita színvonalára lerángatni. köszönöm.
Szerintem arra a balosok sem büszkék, hogy csak előre leellenőrzött nyugdíjasok, Gyurcsány-rajongó nénikék juthattak be a Múzeumkertbe. Ha ilyesmi a rettedve gyűlölt Orbán miniszterelnöksége során alatt történt volna, már gyaláznák is érte a független 168 órában.
Tudjátok, amelyiknek a mestere épp most kapott Táncsics-díjat, a, izé, ööö, szabad sajtóért való elévülhetetlen küzdelmeiért.
nézd, egy honvédtiszt esetében igazad van. még egy SWAT-os esetében is esetleg. de a "terrorelhárító" meg a tömegoszlatásra kiképzetteket hadd ne kelljen már szeretni. elismerem, szükség van rájuk, de ettől még sezememben nem lezs dicsőség, ha valaki ott szolgál
Hígagyú masszák, semmi nemzettudatuk. Bezzeg a szlovák ősőkkel felvonuló Csirke Pistának és a román nevű Patrubánynak mekkora van:-))) Amekkorát fizet nekik a titkosszolgálat:-)))
engem egy rohamosztagos hátbavert gumibottal a Batthyány -örökmécsesnél 2002 nyarán (nem a lánchidas balhá volt, egy békés, nem forgalomzavaró megmozdulás). pedig csak fényképeztem. azóta nem nagyon csípem az ilyen legényeket én sem. azt elismerem, hogy minden hatalomban van szerepük, és nélkülözhetetlenek, de a kormány feladata, hogy megfelelő helyen és időben vesse be őket, amúgy meg húzza be őket a kaszárnyákba, és kusshadjanak ott
Ez nem a "baloldali vitakultúra" barátom. Remélem olvastad azt is amire válaszul született. Az, ha politikusokat szidtok valahol rendben van. azok ugyanis közszereplők, és válallták ezt. De hogy a munkájukat végző tisztességes embereket sértegessen egy agymosott hülyegyerek, az megérdemli hogy a saját szintjén kapja vissza mindezt!
Tévedsz. Szoktam nézni, mert veletek ellentétben szeretek megalapozott véleményt mondani valamiről. Sőt: kifejezetten szeretem pl. az olyan műsorokat, ahol tradíciókkal bíró családokat mutatnak be, vagyis ahol tényleges emberi értékeket mutatnak be.
A híreket is szoktam hallgatni, hogy összevethessem,mit tartottak fontosnak kiemelni ők, miről nem ejtettek egy szót se....nem sok meglepetésszokottérni ezen a téren.
Amikor sürgősen el kell kapcsolnom, az a zsírpacni sándor, hát az máá megülné a gyomromat, elismerem. Meg a ssiknaH Ágnes, apja helyében jól megtépném, hogy a tisztességes nevét így lejáratja. A társaságában ülő eszementek meg nem érdemlik meg a név szerinti említést...
Ismersz közülük egyet is? Tudod, hogy mit gondolnak? És ugye tudod, ezek az emberek az Orbán kormány idején is éppenúgy vigyáztak arra, hogy ne legyen sehol olyan rendbontás, amiből baj lehet!?
Még egyszer kérdem, csináltak valamit ezek a "patkányok"? Hallottál te valaha is arról, hogy állampolgárokat bántottak volna?
ízelítő a baloldali vitakultúrából: "Ezek az emberek ha kell meghalnak egy feladat során, ott ahol te a gatyádba sz@rnál az első pillanatban. Mi az istent képzelsz te magadról füttyöstorkú paraszt?"
Anyád az kisfiam, hogy egy ilyen primitív barmot hozott a világra, mint te.
Ezek az emberek ha kell meghalnak egy feladat során, ott ahol te a gatyádba sz@rnál az első pillanatban. Mi az istent képzelsz te magadról füttyöstorkú paraszt?
Anyukád nem tanított jó modorra?
Az, hogy a politikusokat szidod, szíved joga. De ha a hivatásukat teljesítő embereket kimosott agyú torzulványoknak nevezz, az csupán a te primitív szürkeállományodat minősíti.
Szaladj haza gyorsan fogat mosni, te büdösszájú patkány.
Hi, Bayer Zsoca közvetített hót részegen tett ámokfutásai, dühöngései, fröcsögései, gyalázkodásai szerintem kicsit mást mutatnak. De a Stefka mama hisztizései is. De azt elismerem, hogy igény van erre a kultúrhára is bizonyos körökben, tahóéknál a pógári ökörkörben:-)))