Persze az államkassza meg amit még lenyúlt a zemberektől. ( pl. magánnyugdíjpénztár, 16%-os adó, és még sok minden, amit nem tudok). Ha még tudsz valamit szólj:)) Biztos van
Nem vagyok biztos, csak gondolom. (Meg talán a hír is erre utalt.)
Szted nem az állam vette?
Netán a top 100 milliárdosaitól összekalapozta a MINISZTERELNÖK úr a vételárat? Vagy S. L. megválasztásában közreműködő fityiszes és akkori madöfös képvselők összedobták? Esetleg lenyúlták az iszapkatasztrófa áldozatainak összegyűjtött pénzből, vagy az einstandolt manyup-pénzekből?
(Csak úgy felmerült bennem a gondolat: Vajon a leköszönő elnök mekkora értékű kéglit kapna az usákoknál, ha a lakás nagysága ugyanolyan arányos lenne a a költségvetésük nagyságához, mint nálunk?)
Na ma majdnem hátast dobtam a piacon. 2 vén p....csa azt taglalta,hogy szegény OV nem tud csodát csinálni ilyen gyorsan. Sajnálták kétkapura. Gyorsan elmentem, mert ha beszólok annak biztos csúnya vége lett volna. Biztos megemlítettem volna mérgemben, hogy szavazáskor rossz urnát választottak.
Na én vonalkódos levelkét a VDSZ székházba vittem és bedobtam a többihez. Ők összegyütik és a gyerekeknek kaja lesz belőle. Na nem a papírból:)) Úgy láttam elég sok ember agya begőzölt a vonalkódtól. Mi vagyok én 1 kg liszt?
Tegnap kultúrálódtam egy kicsit a TV-ben. Herr Szijjártó ott f..sott, hogy Vezérünk arra kéri a rendvédelmiseket, hogy a tüntetésen legyenek jó fiúk. Ők ugy ne borogassanak autókat és ne gyújtsanak fel semmit. Az neki rosszul esne:))
Ez már a TV-ben is felháborított annó, amikor járta az országot, hogy hagyta, hogy idős emberek smárolgassák a kezét. Nincs benne tisztelet az idősek iránt? Persze hülye kérdés. Senki iránt nincs benne tisztelet.
"Ezt majd átadom a bohócügyi államtitkáromnak" - Árok Kornél szerint ezzel utasította vissza Orbán Viktor az invitálásukat, hogy menjen ki a Parlament elé rögtönzött szociális konzultációt folytatni.