A DM topicból egy meglepetés-link (remélem nem volt még): http://www.goth-city-radio.com/the_cure_party/index.php?option=com_content&task=view&id=28&Itemid=52
A mai napon The Cure Top Ten az MTV-n: 10. Cut here 09. Pictures of you 08. Close to me ( mix ) 07. Charlotte sometimes 06. Lovesong 05. Lovecats 04. End of the world 03. Friday I'm in love 02. Boys don't cry 01. Lullaby
a "This Top 10 was choosen..." nevek közt fellelhető voltam én is, habár messze nem is hasonlított az én általam összeállított setlist-re...
Ezt nem akartam, hogy magadra vedd azt, ami nem neked szól.
Én meg azt feltételeztem, hogy nem is fogod,meg azt, hogy ismersz már annyira, hogy nem akarok senkit megbántani.
Csak gondoltam tudod mi a gond.Egyébként nem tudtam, hogy itthon van Attila (üdv. neki is )és nem is várom el hogy ezzel foglalkozzál.Részemről lezártam.
Az igaz, hogy azt tanácsoltam, hogy ennyi is elég a heti postra, de valószínüleg elfelejtettem közölni, hogy egy idő után megfogják unni, hogy csak azt írod be: de jó borító, tényleg klassz borító, szép munka... Azt feltételeztem, hogy bizonyos idő után betudsz kapcsolódni az ottani fórumba... Sajálom, hogy rossz ötletet adtam kb 5 hónappal ezelött... Ezzel a problémával nem kívánok többet fogalkozni, mert ma hajnalban értünk haza BP-ről Attilával és az elkövetkező 9 napot kízárólag Vele és a fiammal akarom tölteni...
Azthiszem pont te mondtad anno, ennyi is elég a heti post-ra, ha nincs mit mondanom.Úgy látszik mégsem.Megjegyzést sem én tettem, csak annyit kérdeztem, mit is szeretne a jövő héten, (ha már az sem mindegy mit ír be az ember hetente.)De mindegy, nem ér annyit, hogy felhúzzam magam rajta.
Charlotte: Jim jófej, én kedvelem, esetleg nem kellett volna megjegyzést tenned az oldalon, hanem elfogadni a szabályokat és tényleges mondanivalót, infót beírni...
zsotyohun: Köszi :) én is üdvözöllek, fogunk mi még találkozni a bárka fedélzetén újra :)
Lovecat: Jim-ünk megint letiltott, nem tetszett hogy visszaírtam neki a hülye megjegyzésére.Ez egy nagyon kedves fiú lehet élőben is.Csak nem annyira demokratikus...
Sziasztok! Láttam egy The Prids klippet (Contacts c. szám) és abban a videó közepe felé muatatják a csajt amint gitározik. A gitárján Robert Smith látható. Ha érdekel, nézzétek meg.
A minap szóba kerültek a feldolgozások. Azok közül, amiket én ismerek, ez nagyon bejön: Floodland - A Forest. Az eredetit is csípem, de ezt naon eltalálták...
Van egy tuti képünk de sajnos CENZÚRA alatt áll.Ezt tiszteletben kell tartanom sajnos!!!!Egyébként soha nem tudnék haragudni :-))))))Hogy tetszetek a képek??Tudom nem a legjobbak de sajna a gép nem volt az igazi.Még válogatok...