A 20. Férf Kézilabda VB Németországban kerül megrendezésre, 2007. Január 19. és Február 4. között. A magyar válogatott Dániával, Norvégiával és Angolával került egy csoportba.
A 2006-os németországi foci vb után ismét egy teltházas, magas színvonalú rendezésben bízhatunk, ahol a több tízezres csarnokok is bevetésre állnak, Kölnön át Hamburgig!
a fordulópont puljezevics nagy indítása volt lábmagasságban - hogy azt meg merte húzni. ha nem jön be, akkor hiába minden. (nagy l. labdalopása is kellett, ofkoz)
a végére pedig a 10/10-es christiansen 13/10-es lett és még a hetest sem merte elvállalni... nem semmi.
Kár, hogy ez minden világversenyen eljátssza a Veszprém az utóbbi időben... De ez most nem számít. Gyönyörű győzelem volt! Szép volt srácok! Nagy Laci, ébresztő!!!
akkor sorry, bár idézőjelet nem láttam....bár akkor sem értem minek kell ilyeneket beidézgetni, vagy most 2 hétig üljenek otthon, mert nem utazhattak a VB-re :(((
Nagy Lacit lehet szidni, meg lehet hogy alabizik, de ő a cspaatkapitány nélküle tized ilyen lenne a csapategység jelenléte megnyutatja a többieket tökmindegy hogy játszik pont
jah és a végén dobott egy gólt (tökmind1 hogy hogy a seggéről ment volna az sem számit), kiharcolt egy hetest és szerzett egy labdát amiből egyből gól lett . győztünk.
Hát ez a Méhes ezek szerint nagyon profi! Nem is azt akarom, hogy végleg menjen vissza mtv-hez, hanem hogy kézimeccsekre béreljék ki őt a két barom helyett! :)
Képzeljétek el Iváncsik Apukát ! Hihetetlen büszkeség!
CSászsár lesz jobb, lámpalázas volt, Nagy Laci (kis laci) a végére bemelegedett, csak nem 1.50-en kéne játszania. Ferikéről megvan a véleményem........
Ez OK, de akkor is baromira slamposan jön le a sztori - excuse mois, Fejvadász:) Hajrá Magyarok, Nagy Laci kapd össze magad! Csak fele olyan jól játssz, mint a Barca-ban.
Méhes Gábor az MTV-től ment át, emlékezz, közvetített ausztráliából is, perfekt megtanulta a nulláról a tornát, "cserébe" közvetíthetett egy Csollány aranyat
. Kajak-kenuban is ő közvetített mindent már abban az időben, viszont az olimpiát Vitray csinálta...gondolom tele lett a töke és inkább elment a Sport1-hez studióból olasz meccset közvetíteni...viszont örülök, hogy kézilabda világversenyt a helyszínről nyomnak az utóbbi időben.
ON
Minusz 4 vagy 5-nél kapcsolódtam be a közvetítésebe, legyinttem, de épp Csaszi lőtt egy gól, Puki fogott egy szélső ziccert...nem is értettem miért itt tartunk. A végjáték viszont magyarhoz "méltatlan" volt, végre nem mi sírtunk. Gratula mindenkinek, aki megérdemli, ha jól vettem ki a véleményekből: Puljezevics-Iváncsik-Iváncsik a királyok, Nagy meg Ilyés alibiző szarok, mint, ahogy megszoktuk...