Az Ön által felkeresett topic fegyverek, ill. annak látszó eszközök
forgalmazásával kapcsolatos adatokat is tartalmazhat.
Felhívjuk figyelmét, hogy csak akkor lépjen be, ha Ön fegyverek forgalmazásával
vagy felhasználásával hivatásszerűen foglalkozik, és a honlap látogatása nem
eredményezi valamely Önre vonatkozó jogszabály vagy egyéb szabályozás
rendelkezéseinek megsértését.
Az Port.hu Kft. a fórum számára kizárólag tárhelyet szolgáltat, a honlapon
megjelenő információk vonatkozásában szerkesztői felelősséget nem vállal.
Amennyiben megítélése szerint a honlapon jogellenes tartalom jelenik meg, úgy
azt kérjük, jelezze az Port.hu Kft. mint tárhelyszolgáltató felé.
Itt lehet lelki életet élni, szőrmentén moderációval is foglalkozni.
"Újdonánc" nickek a troll témához és kapcsolódókhoz ne szóljanak hozzá !
A fórum mint virtuális világ.
Ez az egész fórumozás egy számítógépes játék, egy szerepjáték egy virtuális világban. Itt nem emberek vannak hanem nickek és nem emberek vitáznak egymással hanem az álarcaik. Az itteni játékszabályok is éppen ezért mások mint a valós életben. Itt a főbenjáró bűn "A király meztelen!" felkiáltás, azaz az IRL adatok kiadása és a moderátorok beazonosítása, s ennek megfelelően a virtuális bűntettre virtuális az igazságszolgáltatás is, az elkövető törlése a felgyülemlett virtuális okosságaival. Aki az IRL és az URL világot összekeveri és ebből kifolyólag problémái támadnak, az kérjen mihamarabb hozzáértő segítséget, ugyanis időben figyelmeztetve is lett
Ez is nevetséges!Egy virtuálitásban?!történt szájkarate sor végett,aminek a generálója néhány ember(ke)
mert elmondtam,amit,ahogy most is elmondom,ha valami nem kóser..
Gondolj csak arra LW-csőre-mi valójábn egy slvk vgy egy lider(rosszbb esetben)és ott árulódott v"nálatok"
A virtualitást eggyé mosni a valósággal?infantilizmus és a khmmm...izé..jele.
Közlöm veled,hogy engem soha senki nem tudott elverni,nem azért mert én vagyok Móriczka ketrecharcos a veretlen
nem azért mert hosszúk a lábim és jól tudok futni
nem azért,mert én vagyok a sötétben bűjkáló ellenforradalmár
azt a kilépő modit-2-3 évvel ezelőtt-ne emlegessük!
Megpróbálta az érdekeiteket hűen kiszolgálni(és ezt most mondhattam volna durvábban is)Ő volt ,aki egy 2bakk"-ért lesatírozott-a radirkezű..igy ment át a fórumos töri-könyvembe..
Gondolod,hogy az megoldás,h 1 valakinek nem tetszik a pofád,kkor ki kell nyirni?
Te is itt vagy még mindig,pedig Barugon nagyon szépen l"lekottázott!!!"( a szakadt távcsőszálkeresztes..stb.stb..)
Rád 1 valaki már mondta,hogy át akartad verni!
Rám -még ezt se,azt meg pláne nem,hogy át is vertem!!!!
Részemről,köszönöm az élesszemű,előrelátó figyelmeztetésedet!
De!Figyelj rám "titkos nyugger"!Nem először játszod el,hogy itt olvasgatsz,élvezkedsz,majd felsikítasz,hogy "én ezt nem akarom látni!!!"
Egyszerű:ne lásd!;-)M.I.elintézte,hogy nem KELL látnod!Ha viszont nézegeted(belépőjegy nélkül) akkor,kérlek ne sikongass bele,mikor éppen nem Neked tetszőt látsz!Köszi!!
"akinek bármilyen kárt okoztm az álljon elém,konkrét példával,esettel-amit igazolni is tud(levelezéssel,tárggyal,tanúkkal..
sosem jelentkezett senki!"
MÁR megint bődületeset hazudtál!! Nem mindenki amnéziás! Csak emlékezzél, mikor személyes megkeresést, eltángálást helyeztek kilátásba ellened!! De nem jelentkeznek, mert már nincsenek itt, őket törölték, de te vagy a mindent túlélő!
Ha bajotok van egymással akkor azt négyszemközt intézzétek el. Senki nem kíváncsi az állandó napi civakodásotokra. Mint egy házaspár úgy vergődtök, de válni egyik sem akar. MI nem vagyunk kíváncsiak erre!!! Ha ilyet akarnék átélni akkor nézném a barátokközt vagy a jóbanroszbant. Viselkedjetek felnőtt emberként és oldjátok meg vagy felejtsétek el egymást.
Ez nem két emberes csoport itt rajtatok kívül is vannak még jó páran akiknek már teli van a hócipője hogy valamit valaki minden nap felbüfög. Addig fogjátok csinálni hogy a modik megnyomják azt a bizonyos gombot és utána elvész minden amit eddig ide lepötyögtetek. EZT AKARJÁTOK??? Én nem, mert szeretném hogy azok az információk amiket leraktatok ide megmaradnának. Szóval jó lenne ha felnőttként fórumoznátok tovább nem mint két taknyos aki veszekszik a homokozóban a lapáton. További szép napot.
Fordítva volt ez!Nálam addig voltál "pozitív figura",amíg meg nem ismertelek!!! ;-(
Ha esmételten velem hozol össze mindenféle nickeket,háát aranbrátom,vastagon tévedel!!!;-)A pálya széléről bekiabáló "barátainkra" nem gondoltál még?;-(((
Nem feltétlenül én csinálok itt mindent,ami cirkusz!Én az arcodba mondom!!!
Mondtam már sokszor,hogy ne logikázz,neked ahhoz hiányzik valami! ;-(
mivel itt lehet egymásal is beszélgetni,engedjétek meg,hogy hozzáfűzzem z eddig elmondottakhoz:
pont te voltál az,aki nyilvánosan ráglmztál több esetben,kárörvendtél a "a zen" légfegyveres topikon-a "bukásomat2 kívántad és a amai napig is günyolódsz ,kár tagadnod,hiszen ott a "hárfás" szösszeneted..
Elhiszem,hogy fáj,hogy vannak olyan emb erek,akiknek a velem kpcsolatos véleménye nem egyezik a 2-3ótok véleményével-akik ismernek,azoknak egyértelműen pozitiv figura vagyok(nedo nem számít,mint ismerős,az ő indokait ismerjük:3kincsesláda"-effekt..
Megértem,hogy bánt.néhány bárkás,aki z alapító "keménymag" ott jól el tud társalogni egymással,de Python is néha be-belátogat,Bando Bá és norinco is hozzánkszólnak-sokan vannk,kik csak olvasgatnak,de nem fórumoznak..Ha ti nem tudtokpéldaértékűen magatokat meghazudtolva-normális emberhez méltó módon beszélgetni-mert lételemetek a viszályszítás,a felforgatás-akkor miért nem cv ag yt o k csak szótlan olvasók?
Többször felajánlottam :akinek bármilyen kárt okoztm az álljon elém,konkrét példával,esettel-amit igazolni is tud(levelezéssel,tárggyal,tanúkkal..
sosem jelentkezett senki!
Miért?
mert nem mer?(finoman írom.rágalmazni mer?)
egy emberen kívül,akit szintén nem csaptam be-és ez fordítva sem igaz!) aki Vacillál meg uszigat..valamilyen(általam ismert és többször ismertetett )ok miatt)
"kiszökik akennelből"-mondjátok..
Ti meg "beszöktök "akennelbe..
De én ezt el is várnám,sőt.kérem..hogy gyertek be-csak viselkedni kell-nem személyeskedni,nem rágalmazni
vitázni,érvelni,okosítani..akármi.
De erre mi történ ik?
Az in dexesfórumok őskövület trollj minden nap új reg.gel belátogat,rá köszön és a topikot a xa portál "kávézgatós-vécézgetős sütanapoos"- topik szintjére akarja hozni-és ez a jobbik!
mert máskor pedig nyíltan,sisakfelcsapva nekem ront..
Én ilyeneket nem teszek...ha"kiszököm" más fórumokba-hová nem kell kiszöknöm,a bejárásom szabad-kommentelek,segítek,mint pl. a slavka görbecsavaros történetnél..vagy más eseteket is lehet említeni.Neked is segítettem sok esetben(Persze,tudom,hogy ez nem igaz..)
Laci, minden szavad igaz, annyiban korrigálnálak, hogy a szurkolók nagy többsége sem a hecc kedvéért kiabált, hanem mert valóban sértett volt a nevezett "úriembertől".
De hagy mókoljon a karámjában, és szerintem senki nem támadgatja élvezetből, hanem mert ki-ki mászkál és piszkálódik!
Értem én,hogy minden éremnek,legalább két oldala van.Értem én azt is,hogy miután,nem ugyan onnan nézzük,mást látunk!Értem én azt is,hogy "hivatalból"a Ti oldalatok az "egyetlen helyes"nézőpont.De azt azért még nem értem,hogy miért kéne nekem is látnom,amit Ti láttok?Meséld legalább el,hogy elképzelhessem!
Én úgy látom,hogy volt egy "tagja" ennek a clubnak,aki kitalálta,hogy mókából,rosszindulatból,valamiből szembe megy az egész"világgal".
Ki is lett baxva,mint TROLL!Később,még ebben a státusában kinyírta a fórumot,majd röviddel az újraindulás után az egyik választott MODINKat.Ezt a (már nem tag)
TROLLT,most egy állatkísérlet okán 3827haló porából feltámasztottátok véditek mindenkivel(saját magatokkal,adottszavával,szavatokkal,szabályzatokkal,jóérzésetekkel) szemben !
Ennek okát,csak Ti értitek(?)De kérlek,azt ne várd el,hogy még tapsikoljak,tapsikoljunk is a szitunak!Meg tán azt se hogy "apró" alattomosságait rá hagyjam,csak a béke kedvéért!Ismerem,már annyira,hogy azok az "aprók"utóbb eltakarnák az Eiffel tornyot is! ;-)A "kedves"oldalvonalról bekiabáló barátainknak,meg kell a shaw!Többségük,csak játszik!
:))) Na,-lehet,-hogy ismerjük is egymást személyesen Joe,-valamelyik lőtérről!!!...Sőt lehet,-barátok is vagyunk,-közben meg nem is tudjuk,-hogy itt a fórumon meg én vagyok a bárány,-Te meg a farkas!!!!!.............:-D