Hűtlen kezelés gyanújával, ismeretlen tettes ellen rendelt el nyomozást a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda az Ökotárs Alapítvány által koordinált Norvég Civil Támogatási Alap gyakorlatával kapcsolatban – írta a Magyar Hírlap az Országos Rendőr-főkapitányság tájékoztatása alapján.
Értem. Szóval, amikor a Fidesz ötven kommandóst küld egy alapítványra, akkor az amerikai nagyköveti akármi, mindegy a titulusa, jelentse haza azt, hogy minden a legnagyobb rendben van, a Fidesz a világon szokatlan módon támogatja és babusgatja a civil társadalmat, mert a magyar néplélek.
Kösz a magyarázatot. Azért erre még én sem gondolhattam.
Mindazonáltal az USA követségen is tudnak számolni, és a két "kétharmados" nyerés dacára a fidesz tábor szavazóinak drasztikus csökkenése nyilván mérlegelésre került.
A fidesz a világban egyre jobban elszigetelődik és a világ véleménye többet ér Obamának és Clintonnénak, mint tizennyolc "jajjdecivil" békamenet.
Mellesleg szerintem (sajnos) az USÁt a legkevésbé sem érdekli a magyar ballib meg jobbillib - nem tétel a világban.
Azt kimondani meg a mustároskelkáposztára, hogy "Fújj de utálom!", semmiféle durva támadást nem jelent.
Tényleg pocsék.
Magyarországon már jó ideje meg nem állomásozik amerikai nagykövet - ez is jelent valamit.
Talán a senátorasszony bedobhatná az összeköttetéseit!
A nagykövetségnek az a munkája, hogy segítse saját kormányát.
A két választás tanulságai, a magyar néplélek ismerete azt diktálná, hogy a nagykövet munkatársa óvná kormányát a magyar kormány durva támadásaitól, mert az a Fideszt fogja megint segíteni.
A ballib csapat tehetetlenségéről a nyüszítésének teljes hatástalanságáról informálhatná a kormányát!
A liberálkomcsiknak is tetszett ez a cselekedet, csak valahogy mióta az ő zsebükbe csorog a harminc ezüst, elfelejtik az általuk kitalált terminusz technikuszokat, lásd ötvenes évek szlogenjei.
Amúgy meg az, hogy a magyarországi amerikai nagykövetség gyűjti az információkat, és amikor az amerikai kormányzat véleményt mond, akkor alapvetően az adott országban levő saját nagykövetségére hagyatkozik, az láthatóan egyeseknek egészen furcsa és megemészthetetlen ötlet. :-))