Ez Tata, Tatabánya, Oroszlány és vonzáskörzete vasútmodellezőinek topicja. Itt lehet megbeszélni a klubhoz tartozó dolgokat, segíteni egymásnak. Lehet csereberélni. infót közölni kiállításokról, börzékről. A haragszom rád tipusú üzeneteket , azt kéretik nem itt nyilvánosságra hozni.
http://gvk-egyesulet.hu/
Kérdés, hogy hogyan fognak a helységben elférni a modulok. Még az is lehet, hogy közben kell íve(ke)t tennünk. (Már volt ötlet, hogy Környét is tegyük hozzá. De ez majd a jövő.) A Laci általi építésű modulok is benne lesznek a rendszerben. A csatlakoztatást már kitaláltuk pénteken, és a majdani drapéria takarás miatt nem fog látszani a különbség.
Tehát a teljes modul hogyan fog kinézni? Gondolok itt arra, hogy középen lesz a Bánhida vasútállomás+füszért rendező pu., két szélén a hurokmodulok, így az egész modul vizszintes lesz vagy pedig ívekkel megtoldva U alak lábain fognak elhelyezkedni a hurokmodulok? Másik így most a Csonka féle modulokkal mit is akarunk csinálni? Azokat is beilleszteni a dobozmodulok közé, mert szerintem elég olyan "vegyes felvágott" lesz a modulrendszerünk:P
Köszi. A múltkor felmerült, hogy a moduloknak egységes képet kellene alkotniuk a nézők felől. Ezt a Modelbau-n a bejáratnál lévő modulokon jól megoldották egy -egy posztóval.
Én is megkaptam, személyesen csanakról is. Szerintem természetes hogy elmegyünk. Legalábbis aki tud jönni. Már csak az lesz kérdés, melyik napon menjünk. És ki jön autóval, és ki nem. Ahogy a veszprémi látogatásunk is megtörtént. Kérném a jelentkezéseket, hogy jegyzetelhessem.