Keresés

Részletes keresés

eszter_sz Creative Commons License 2012.05.22 0 0 886

Kedves Háziasszonyok! 

Precíz, megbízható, munkájára és önmagára igényes lány takarítást vállal Budapest egész területén!

Vállalok: 

-takarítást

-mosást

-vasalást

-ablakpucolást

-bevásárlást

-főzést

-gyerekfelügyeletet

-állatgondozást

Kérem írjanak bizalommal!

takaritobudapest@gmail.com

Telefonszámot valamint igény szerint önéletrajzot, fényképet e-mailben küldök!

Bizalom1 Creative Commons License 2012.05.21 0 0 885

Bizalom1 válasz | vissza a topikba 2012.04.23 13:20:50 © (856)

Tisztelt takarítónő keresők!

Nem vagyok se szép, se fiatal, de gyors, fiatalos, agilis .6 éve járok lakások-házak takarítására.Nagy tapasztalatom van.Munkám precíz, alapos..Ennél a fajta munkánál, alapszabály a becsületes hozzáállás, diszkréció, alázat.Ezt én egész életemre vetitve , bátran merem mondani.Keresek heti rendszerességgel, hosszútávú bejárást, /vasalással is/ komlett, vagy részleges nagytakarítást, mindent vállalok, és bírok.Értek a kerthez, állatokhoz, szeretem a gyerekeket, tisztelem az időseket, mindenben segítséget nyújtok. A XV-kerületben lakom, környező kerületek előnyösebbek, de elmegyek bárhova természetesen. Köszönettel wg48@freemail.hu

Timike27 Creative Commons License 2012.05.21 0 0 884

Üdvözlök mindenkit!

Tímea vagyok,6 éve rendelkezem bejárónői tapasztalatokkal,mely idő alatt egy családnál be is jelentettek.Szeretnék időszakosan további takarítást is elvállalni.Munkadíjam 1000Ft/óra.Gyors,szép és precíz munkámat referenciákkal tudom alátámasztani.Szívesen vállalok a ház körüli teendőkben bármit,amire szükségük van.

A vasalás különösképpen a kedvemre való munka,természetesen a többi ellátnivalóval együtt!Amennyiben napi 4 vagy 6 órát kell takarítani,megállás nélkül dolgozom!

Jelenleg csak a hétfői napom szabad,a belvárosban és környékén szívesen vállalok munkát.

Kérdés esetén személyesen állok rendelkezésükre:06702723634.

eszter_sz Creative Commons License 2012.05.21 0 0 883

Kedves Háziasszonyok! 

Precíz, megbízható, munkájára és önmagára igényes lány takarítást vállal Budapest egész területén!

Vállalok: 

-takarítást

-mosást

-vasalást

-ablakpucolást

-bevásárlást

-főzést

-gyerekfelügyeletet

-állatgondozást

Kérem írjanak bizalommal!

takaritobudapest@gmail.com

Telefonszámot valamint igény szerint önéletrajzot, fényképet e-mailben küldök!

pompomka66 Creative Commons License 2012.05.19 0 0 882

Kedves Hirdető!

Kérédsem, hogy Szadánra is hajlandó eljönni, vagy sem, emrt ez a hirdetéséből sajnos nem derül ki.

Köszönöm!

Előzmény: bogar001 (878)
kkesi Creative Commons License 2012.05.19 0 0 881

Kedves keresgélő!
Heti egy alkalommal segítségére lennék otthonának tisztántartásában. Főállásban takarítok, ennek megfelelően egy szabad időpontom van.
Amennyiben fontos Önnek a megbízhatóság, a precizitás, a mindenre kiterjedő alaposság, és megfelel Önnek minden héten a keddi nap, 15.00-tól állok szíves rendelkezésére.
Részleteket e-mail-ben egyeztethetünk, a kkesiar@citromail.hu e-mail címen várom megkeresését.

Tisztelettel, Kriszta

cld.szp Creative Commons License 2012.05.18 0 0 880

Nagy tapasztalattal, erkölcsi bizonyítvánnyal rendelkező, megbízható, diszkrét, leinformálható, és alapos hölgyet keresek 22. kerületi (Rózsavölgy) családi házamba takarítására, rendrakásra és vasalásra heti 2 alkalomra rendszeresen.
Csak hosszú távra gondolkodunk.

Érdeklődni, jelentkezni a 06.30.954.8001-es telefonszámon lehet.
Fényképes önéletrajzot szakmai tapasztalattal megjelölve a cld.szp@gmail.com és a szeles.szegedi.g@freemail.hu e-mail címekre legyen szíves küldeni.

Erzso (zso) Creative Commons License 2012.05.16 0 0 879

KEDVES OLVASOK!!!

TAKARITÁST VÁLALLOK,CSALÁDOKNÁL,AKÁR BEJÁRO NŐ TENDÖKET IS! GYEREKFELÜGYELETET IS SZIVESEN VÁLALLOK. MEGBISZHATO,RUGALMAS CSALODÁST NEM OKOZO 37 ÉVES  BUDAPESTI NŐ VAGYOK. EGYEDÜL ÉLEK,IGY MINDEN TOVÁBBI MEGBESZÉLHETÖ A MUNKÁVAL KAPCSOLATOSAN. LEIRNI MINDENT LE LEHET,IGY NEM IROK TÖBBET. GYÖZÖDJÖN MEG INKÁBB!!!

HIVJON BIZALOMAL!! 06-706345842 SZ. ELÖRE IS KÖSZÖNÖM!!!

ÜDV: ERZSO.

bogar001 Creative Commons License 2012.05.16 0 0 878

Dinamikus, fiatal, nemdohányzó, rendmániás hölgy vagyok.  Lakások és házak rendszeres és alkalmi takarítását, illetve komplett nagytakarítását vállalalom. Rugalmas időbeosztásomnak köszönhetően lehetővé válik, hogy a hét báemly napján bármely szakában dogolgozhassam.

Órabér: 1000 Ft (illetve megegyezés alapján)

Mi foglaltatik ebbe: takarítás, mosás, vasalás, ablakpucolás, szőnyegtisztítás,

bevásárlás, főzés, gyerekfelügyelet, állatgondozás. Valmint kertgondozás: virágültetés, gyomtalanítás.

Ezen felül nagytakarítást is vállalok, melynek díja: 7000-8000 Ft (nap/ 8h)

Mi foglaltatik ebbe:

• fürdőszoba teljes vízkőtelenítése és teljeskörű fertőtlenítése
  • ablakok, üvegfalak tisztítása
  • függönyök leszedése, mosása, vasalása, felrakása
  • por és pókhálótlanítás
  • a konyha teljes körű zsírtalanítása, és fetőtlenítése
  • pincék, padlások, garázsok rendbentartása

Igény szerint egyéb feladatok elvégzése!

Végzettségemet tekintve((vendéglátós) főzést (családi ebédek) és sütést (tortákészítését) is vállalok, családi rendezvényekre is.

Az érdelődéseket: bogar001@citromail.hu vagy 30/4995033-as telefonszámon várom!

Terka79 Creative Commons License 2012.05.14 0 0 877

13 éves szakmai tapasztalattal rendelkező 33 éves nő vagyok.Magánlakásoknál vállalok kisebb,nagyobb vagy teljes körű nagytakarítást,megbeszélés szerint.Korábbi munkahelyeimről referencialevelekkel rendelkezem,leinformálható,megbízható vagyok.

Állandó takarítást hétközben 4,6,8 órában vállalok,igény szerint hétvégén is.

Fizetési igényem 1000 Ft/óra.

Hívjon bizalommal,

Köszönettel,

Lakatos Teréz

06706140524

pompomka66 Creative Commons License 2012.05.12 0 0 876

Szadára keresek nagy tapasztalattal rendelkező, megbízható, diszkrét, leinformálható, és alapos és  hölgyet, családiház (kb 100 m2, jómagam és 4 éves lányom lakjuk, háziállat nincs) takarítására, rendrakásra és vasalásra heti rendszerességgel. Előny a vasárnap vagy a hétfői nap. Az ablaktisztítás havonta 1x végzendő. Nagyjából negyedévente 1 nagytakarítással kellene számolni. Esetenként a bevásárlásban is szívesen vennék segítséget.

Kérem, hogy a jelentkező vegye figyelembe, hogy segítséget keresek, így nem szeretném, ha további problémáim generálódnának.

Várom jelentkezését fényképpel és díjazásra vonatkozó elképzeléssel a pompomka66@citromail.hu címre.

Köszönöm!

zzzxz Creative Commons License 2012.05.10 0 0 875

Kedves segítség keresők!

Lakások, házak alkalmi és rendszeres takarítását, nagytakarítását vállalom.

Az elvégzendő feladatok és az ár megbeszélés szerint. Elsősorban Budapesten és környékén:Érden, Törökbálinton, Diósdon, Budaörsön.

Elérhetőségeim: szepenjol@gmail.com 70/397-5027

marcsi 1954 Creative Commons License 2012.05.09 0 0 874

Heti 1-2 alkalommal, takarítást, vasalást vagy gyermekfelügyeletet vállalok a III.ker-ben!

Tomsics Ferencné

Tel:306038960

Dan620726 Creative Commons License 2012.05.09 0 0 873
Takarítást,vasalást,gyermekfelügyeletet vállalok Budaőrs,
Törökbálint,Biatorbágy,esetleg Budapest budai oldalán.
Szorgalmas,referenciával rendelkező 40-es nő vagyok!
Bérezés megegyezés szerint
maresz9515 Creative Commons License 2012.05.09 0 0 872

Üdvözlök Mindenki!

Édesanyámnak keresek Takarítói vagy konyhai állást. Jelenleg most munkanélküli, 57 éves, de dolgozni akaró, tisztességes, becsületes. Szívesen besegít a Hölgyeknek a a háztartási munkákba, (vasalás, takarítás) amíg ön ki tud kapcsolódni a családjával. Bátran rá lehet bízni mindent, nagyon rugalmas, IV. kerületben lakik Újpest-központnál. Édesanyám 6 gyermeket nevelt föl egyedül (édestestvérek), így akár alkalmankét gyermekére is tud vigyázni. Amennyiben eme hírdetés felkeltette érdeklődését, az alábbi e-mail címen vagy telefonszámon elérhető. További szép napot.

Üdvözlettel: Gyurkovics Mária

Email: maria.gyurkovics@gmail.com

Telefonszám:06-30-655-0289

margó35 Creative Commons License 2012.05.09 0 0 871

Háztartási munkát keresek! Takaritás,főzés, gyermekfelügyelet, idősgondozás stb.

Ottlakással is. 51 éves, nemdohányzó, szorgalmas nő vagyok. 

eletszinvonal@citromail.hu

zetor54 Creative Commons License 2012.05.08 0 0 870

Jó napot kívánok!

Középkorú hölgy, nagy gyakorlattal családi házak, lakások takarítását vállalja - heti 1-2 alkalommal - Budapesten. Leginkább Üröm, Borosjenő, Óbuda és vonzáskörzete érdekelne. Referenciát tudok adni.

Munkámra igényes vagyok, precízen dolgozom, és rám is vonatkozik, hogy 6-8 órát megállás nélkül képes vagyok dolgozni. Jelenleg 13OO Ft-ért dolgozom óránként.

Ha hírdetésem felkeltette a figyelmét, érdeklődni lehet, Nagyné Betty O6-7O2258146-os telefonszámon.

Köszönöm szépen!

Erzso (zso) Creative Commons License 2012.05.07 0 0 869

Kedves Edyna!!hirdetését olvastam,hogy takarító Nőt keres,és kis gyerek is van.én 37 év Nő vagyok. egyedül élek,így rugalmas. bármit meg egyezhetünk. én úgy gondolom szívesen vállalnám ,és tudnék önnek segíteni. ha Ön is így gondolja hívjon Bizalommal.le írni bár mit le lehet. én inkább nem írok.GYözödjön meg.
többi fontos ínformáciot,reszleteket,telefonon meg tudjuk beszélni,vagy akár személyesen is:
Tef:07-70 6345842. hívjon. előre is Köszönöm!!!
ÜdV:  Erzso.

Előzmény: edyna78 (867)
Timike27 Creative Commons License 2012.05.07 0 0 868

Üdvözlök mindenkit!

Tímea vagyok,6 éve rendelkezem bejárónői tapasztalatokkal,mely idő alatt egy családnál be is jelentettek.Szeretnék időszakosan további takarítást is elvállalni.Munkadíjam 1200Ft/óra.Gyors,szép és precíz munkámat referenciákkal tudom alátámasztani.Szívesen vállalok a ház körüli teendőkben bármit,amire szükségük van.

A vasalás különösképpen a kedvemre való munka,természetesen a többi ellátnivalóval együtt!Amennyiben napi 4 vagy 6 órát kell takarítani,megállás nélkül dolgozom!

Kérdés esetén személyesen állok rendelkezésükre:06702723634.

edyna78 Creative Commons License 2012.05.05 0 0 867

Heti 2 alkalomra keresünk takarítónőt újpestre, néha gyermekekre(2) kellene felügyelni.

Akit érdelkelne a munka küldjön fényképes levelet az edyna@indamail.hu email címre, fizetési igény megjelölésével.

Edina

Bleeding heart Creative Commons License 2012.05.03 0 0 866

Takarítást, gyermekfelügyeletet vállalok Csömör környékén. Munkámra igényes, precíz, megbízható 40 éves nő vagyok. Elérhetőségem: fantomlany@tvn.hu

Köszönöm

MAndrás888 Creative Commons License 2012.05.01 0 0 865

Tisztelt Hölgyek,

Sok jelentkezés érkezett, így egyelőre nem szeretnénk kérni többet.

Köszönöm!

Előzmény: MAndrás888 (862)
marcsi 1954 Creative Commons License 2012.04.29 0 0 864

Heti 1-2 alkalommal lakástakarítást, vasalást, vagy gyermekfelügyeletet vállalok a III.ker-ben!                                Tel:30 6038960     Tomsics Ferencné

KATALINC Creative Commons License 2012.04.28 0 0 863

AZONNALI KEZDÉSSEL FŐLEG A BELVÁROSBAN KIS ÉS NAGYTAKARÍTÁST VÁLLALOK 26 ÉVES 7.KERÜLETI LEINFORMÁLHATÓ LÁNY SZEMÉLYÉBEN

TEL:0630 316 9924

MAndrás888 Creative Commons License 2012.04.28 0 0 862

A XI. és a XXII. kerület határán található családi házunkba keresünk bejárónőt/takarítónőt.

A feladat főleg rendrakás, portörlés, porszívózás, felmosás, szaniter tisztítás, valamint néha ablakmosás, veszélytelen helyeken.

Várom fényképes, 8 óra munkavégzést tartalmazó, vagy órabéres árajánlatát abban az esetben, ha a következő feltételeket el tudja fogadni:

-          Ön nem dohányzó

-          Pénteki munkavégzést vállal

-          Elfogadja, hogy segítséget keresünk a házimunkához és nem újabb problémát, így kölcsön adni nem 

tudunk, sem egyéb módon segíteni. A munkája után járó, előre kialkudott összeget fizetjük ki, minden

munkával töltött nap végén.

-          A házunk BKV-tól 600 méteres sétával érhető el, csekély szintkülönbséggel, vagy 300 méteres sétával,

jelentős szintkülönbséggel

-          Az épületben belül is folyamatosan rögzítő kamerarendszer üzemel, korábbi betörés miatt

-          Ebéd, telefonálás, stb. nem számít bele a munkaidőbe

34/35éves, mindketten egyetemet végzett házaspár vagyunk, két kis gyermeket nevelünk.

Nap közben jellemzően van valaki a családból a házban.

Az épületet több, mint egy éve magunk takarítjuk, így tudjuk, hogy mennyi idő alatt, mi végezhető el. Ennek megfelelően kérem, hogy személyes találkozó esetén csak arra fókuszáljon, hogy elvállalja-e a feladatot, vagy sem. Amennyiben igen, akkor próbanapot kérünk, amely nap minden ledolgozott óráját természetesen kifizetjük, be nem fejezett nap esetén részarányosan.

Jelentkezését a puranaturakft@gmail.com e-mail címre várjuk.

Köszönöm szépen!

bogar001 Creative Commons License 2012.04.28 0 0 861

Dinamikus, fiatal, nemdohányzó, rendmániás hölgy vagyok.  Lakások és házak rendszeres és alkalmi takarítását, illetve komplett nagytakarítását vállalalom. Rugalmas időbeosztásomnak köszönhetően lehetővé válik, hogy a hét báemly napján bármely szakában dogolgozhassam.

Órabér: 1000 Ft (illetve megegyezés alapján)

Mi foglaltatik ebbe: takarítás, mosás, vasalás, ablakpucolás, szőnyegtisztítás,

bevásárlás, főzés, gyerekfelügyelet, állatgondozás. Valmint kertgondozás: virágültetés, gyomtalanítás.

Ezen felül nagytakarítást is vállalok, melynek díja: 6000-7000 Ft

Mi foglaltatik ebbe:

• fürdőszoba teljes vízkőtelenítése és teljeskörű fertőtlenítése
  • ablakok, üvegfalak tisztítása
  • függönyök leszedése, mosása, vasalása, felrakása
  • por és pókhálótlanítás
  • a konyha teljes körű zsírtalanítása, és fetőtlenítése
  • pincék, padlások, garázsok rendbentartása

Igény szerint egyéb feladatok elvégzése!

Végzettségemet tekintve((vendéglátós) főzést (családi ebédek) és sütést (tortákészítését) is vállalok, családi rendezvényekre is.

Az érdelődéseket: bogar001@citromail.hu vagy 30/4995033-as telefonszámon várom!

boroszlanboroszlan Creative Commons License 2012.04.26 0 0 860

Köszönöm a jelentkezéseket, már nem aktuális a hirdetés!

Előzmény: boroszlanboroszlan (857)
parfumeden Creative Commons License 2012.04.24 0 0 859

XVII. kerületbe bejárónőt / takarítónőt keresek magánlakás rendben tartásához havi 2 alkalomra, rendszeres, hosszútávú munkára.

Feltételek: nagy tapasztalat, precizitás, referencia, megbízhatóság

Előnyök: közeli lakhely, tisztaságmánia, rugalmas beosztás

Fizetés: megegyezés szerint

Jelentkezéseket az alábbi e-mail címen várom: parfumeden@gmail.com (céges e-mail cím)

parfumeden Creative Commons License 2012.04.24 0 0 858

XVII. kerületbe bejárónőt / takarítónőt keresek magánlakás renbentartásához havi 2 alkalomra, rendszeres, hosszútávú munkára.

Feltételek: nagy tapasztalat, precizítás, referencia, megbízhatóság

Előnyök: közeli lakhely, tisztaságmánia, rugalmas beosztás

Jelentkezéseket az alábbi e-mail címen várom: parfumeden@gmail.com (céges e-mail cím)

boroszlanboroszlan Creative Commons License 2012.04.23 0 0 857

Budaörsre keresek lakástakarításra havi 1-2 alkalomra napközbenre megbízható, tapasztalt, nem dohányzó 30-50 közötti takarítónőt.

A bemutatkozó leveleket árajánlattal és fényképpel a boroszlan@yahoo.com címre várom.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!