World of Warcraft rajongók fóruma. Mesélj, kérdezz bátran, minden elfér ami Azeroth világával kapcsolatos. DE Tört szerverekről ne itt keress infót! Itt mindenki az eredetivel játszik és nem fog segíteni!
Na kis szabiról back! Még szerdán esett a Brutalizer, ez tök fasza cucc :) Raktam rá executionert, igen sokat procol és jól megdobja az aggrót, tetszik! [image1]
mert ugye kellett mamihoz az addon, és épp akkor volt náluk valami baszakodás a reklámokkal vagy mi a szósz....
én meg nem voltam képben
e lemg azért transzferelték el, mert volt 3 70es karakterem, azzla összesen 30k goldot meg cuccokat lehet átvinni oda, ahol jobb ára van a goldnak/cuccoknak
Anachronos, Nighfall battlegroup es alli mindketto
van egy horda shammy-m de az szegenyke megrekedt meg ugy 19 nel :))
a warrior pvp guildben van, a druud meg a "neveloegyesuletemben" maradt, ot szinte halabol csinaltam nekik, mert egy kis casual guild, igy nagyjabol megvagyunk a 10 fos raidekre, a 25osokre esely sincs egyedul, majd vmi kooperacio lesz valszeg
amugy 80% korul a warr-t eroltetem, a druud csak a raideken jatszik inkabb
( kozben elolvastam meg vagy 10 oldalt a regebbi termesetekbol, gondolom a fonokom orulne ha tudna rola lol)
melyik szerver, melyik oldal? hátha valakivel egy helyen vagy innen, bár ezt nem tudom jó-e :D Vagy ha legalább Cyclone battlegroupban vagy és horda oldal, akkor összefuthatunk ellenfélként :)
szevasztok, epp most talaltalak titeket, tetszik amit eddig vegigolvastam, ugy latom van itt 1-2 komoly raidelo
magamrol annyit van 2db70es karim, egy arena warri es egy pve feral druud, o meg friss 70es, eddig karaig jutott, a warri meg persze pve-ben addig sem, ugyhogy sok-sok ujdonsagot latok itt :)
konkretan semmit sem akartam kerdezni, csak gondoltam bekoszonok
914K feletti id-vel nem nagyon mondogatnam hogy a moderator ugy is torli...;> ha elolvastad volna a odus moderandit tuydand, h a moderator azt torli amire felhivjak a figyelmet...;>
ha meg igenyes es erdekes lenne a blogod, olvasnank....de nem az...
A Diablo tényleg primitív játék, de ez volt benne a jó már eredetileg is. Mész és irtasz és reméled h esik valami tápos cucc :) Én nagyon szerettem, megnézem a 3ast is az biztos, de hogy évekig toljam az kizárt. Arra számítottam, hogy ebből is MMOt csinálnak, de ennek sok nyomát nem látni.
Az h milyen guild-ben van, gondolom mellékes, értékesítés után gondolom úgyis kibasszák és mehet a Hungarian Horde Killersbe vagy a horrornyuszikba :-D
Hello! 70 es human male priestemtöl szeretnék megvállni! Bs-en található, kíválló guildben, bt-t tolják ill. sunwellben a 4. bossig jutottunk!, full epices kari, holy, disc talenten van most 2147 healing uppal, de shadowpapként 1200 spellupja van, epices tailoring receptje van egy csomo, alkemisként az összes flaskot tudja gyártani, 3k gold van épp nála, blood elf trinket, blood elf madár ( nagyon ritkán esik ), jul 26- ig fel van töltve!!!! Érd.: msn--->> sztropy@hotmail.com irányár: 20-30 k Ft vagy irj pü-t
Miért van az hogy a Diablot mindig primitív játéknak tartottam?:-S Pedig mindkettő megvan szép eredeti korongokon csak azt nem tudom miért... Próbáltam battle.neten is, 0 szintes senkiként a köcsög chaterek állandóan kinyírtak... Biztos bennem van a hiba.
Nézzük ugy hogy Twins az első igazán nehéz boss Sunwellben. (ha a gear megvan) Nekünk ugy kb. 100+ try kellett hozza. Időben pont a 1. és a 2. kapu közötti különbség.
van vki aki lenyomta SWP-ben twinst? kivancsi volnek mennyi "munkaora" kellett hozza ottan tartunk csak most ugye itt a nyar es a 4 raidnightbol 2 ramegy arra eljussunk oda masik 2 meg MH+BT.