Keresés

Részletes keresés

Árpi Creative Commons License 2006.09.08 0 0 4240
Adrenalint? Érdekes. Én úgy tudtam, az nem undort okoz.
Előzmény: gizike (4237)
sevallona Creative Commons License 2006.09.08 0 0 4239
gyerekemet
Előzmény: sevallona (4238)
sevallona Creative Commons License 2006.09.08 0 0 4238

Kérdezd meg erről a közvetlen FŐNÖKÖDET is.

Válaszát a tévé is közvetíttette. Megvan a felvétel. Ez a hülye p...

A gyerelemet meg én vígasztaltam.

Előzmény: gizike (4234)
gizike Creative Commons License 2006.09.08 0 0 4237
Nem tartalak annak, de szoktál hülyeségeket írni. Jó érzéssel tölt el, hogy ebbe az egyoldalú, unalmas tócsába sikerült egy kis adrenalinnövelő színt vinni.  Reggel útrakelek egy kis tiszta legvegőt szívni! Továnni jó belterjes dumálást.
Előzmény: Árpi (4235)
Árpi Creative Commons License 2006.09.08 0 0 4236
Rossz helyre címzed a hülyeségeidet.
Előzmény: gizike (4234)
Árpi Creative Commons License 2006.09.08 0 0 4235
Megtisztelő számomra, ha egy magadfajta hülyének tart.
Előzmény: gizike (4233)
gizike Creative Commons License 2006.09.08 0 0 4234
Nem csodálom, hogy tiszta a lelkiismereted, mert beleférnek a tisztaságodba az általad is megzavazott törvénytelennek kikiáltott határozatok.
Előzmény: sevallona (4232)
gizike Creative Commons License 2006.09.08 0 0 4233

Miért? Itt nem szabad beszélni? Szerinted aki hülyeséget mond, a hülye? Mert akkor te is az vagy.

Előzmény: Árpi (4230)
sevallona Creative Commons License 2006.09.08 0 0 4232

Minden véleményen, kritikán el szoktam gondolkodni, de soha nem hátrálok meg.

Olyan emberből faragtak, aki nem esik kétségbe, ha valami nem sikerül. Vannak s mindig lesznek céljaim is: pl. szeretnék már unokát.

Különben igazad lehet: az a baj velem, hogy emberül nézem a dolgokat, nem politikus szemmel. De Te sem rendelkeztél érettségi bizonyítvánnyal, amikor beirattak első osztályba.

Mennyire kampányduma, amit az előzőekben írtam, kérdezd meg azokat, akiket felsoroltam. Nekem tiszta a lelkiismeretem. 

Előzmény: gizike (4229)
Árpi Creative Commons License 2006.09.08 0 0 4231
Nem hülyézted le, csak azt írtad, hogy hülyeségeket beszél. Tudod mit? Én se hülyézlek le. Csak azt írom, hogy értelmetlen, rosszindulattól csöpögő baromság, amiket írkálsz. Nem írom, hogy értelmetlen vagy. Meg azt sem, hogy barom.
Előzmény: gizike (4226)
Árpi Creative Commons License 2006.09.08 0 0 4230
Te most milyen minőségedben beszélsz? Mint valakinek a talpnyalója, vagy mint ...
Előzmény: gizike (4219)
gizike Creative Commons License 2006.09.08 0 0 4229
Jó kampányduma. A lényeg, pártpolitikus (SzDSzÖ vagy, süketelsz. Ezt a gyerekdumát meg mintha hallottam volna már a fórumon. Öleld át a világot, de hagyd békét a politikának. A szélmalmokat (példul a pártoknak eleve elkötelezetteket) kelllene a politikai életből kiebrudalni, és akkor még a civilek, függetlenek dumája is  hihetőbb volna.
Előzmény: sevallona (4228)
sevallona Creative Commons License 2006.09.08 0 0 4228

Nem fog tetszeni amit írok, mert más választ adok, mint amit vársz.

Első a hivatásom! Gyerek, gyerek, gyerek és minden, ami gyerekből van. Tehát:

a két saját gyerekem is, de nagyon fontosnak tartom az érdiek életét, annál is inkább, mert volt benne részem 1968 óta ("tehát ő is gyerek"). 

S leges legfontosabb a férjem, aki támogatott abban, hogy őszinte ember maradhassak, hogy gyermekeinknek anyja lehessek, hogy hivatásomnak élhessek, s édesanyjának megköszönhessem azt, hogy közel 25 évi voldog, kiegyensúlyozott házasságban élhessek. A szüleim? Mindazt a szeretet próbálják átadni családomnak, amire én is törekszem. Tudod? Átölelni az egész világot.

Nekem ebben van részem.

Az SzDSz- nek két hónapja vagyok tagja. 8 éve a "csapaté".

Tudod mit? Ezek után döntsd rel magad!

Előzmény: gizike (4224)
gizike Creative Commons License 2006.09.08 0 0 4227

Válaszolnál a kérdésemre is, vagy szokásod szerint kisiklasz az egyenes válasz elől?

És ha megint SzDSz-MSZP koalíció lesz, s bekerülsz, hová ülsz? Az SzDSzhez, a civiles vagy fideszes barátaidhoz?

Előzmény: gizike (4226)
gizike Creative Commons License 2006.09.08 0 0 4226
Találgathatsz nyugodtan. Nem hülyéztelek le, nem is haraptam le a fejedet, így egyszerűen gagyi a hozzászólásod. Tudsz valami okosabbat is?
Előzmény: sevallona (4225)
sevallona Creative Commons License 2006.09.08 0 0 4225

Én is találgatok. Ha megsértelének, elnézést kérek. Putyere Nóra vagy?

De bárki. Kettönk között a különbség: én soha senkit nem hülyézek. A véleményem a másik szemébe mondom. Egyébként véleménye mindenkinek lehet, ettől még nem kell leharapni a fejét.

gizike Creative Commons License 2006.09.08 0 0 4224
Ahhoz képest elég jól elvagy négy éve a koalíció padsoraiban. És ha megint SzDSz-MSZP koalíció lesz, s bekerülsz, hová ülsz? Az SzDSzhez, a civiles vagy fideszes barátaidhoz?
Előzmény: sevallona (4223)
sevallona Creative Commons License 2006.09.08 0 0 4223
MSZP- SzDSz koalícióról  Érden már több hónapja nem beszélhetünk. Az probléma, ha nem pártállástól függetlenül választom meg a barátaimat?
sevallona Creative Commons License 2006.09.08 0 0 4222

Nem.

A közalkalmazottakról volt szó és az iskolákról. Mellesleg, Sacival több mint 20 éve vagyok nagyon jó munkakapcsalotban, a FIDESZES képviselő társam az ő közvetlen munkatársa. Jó mi?

Tudod a jó munkakapcsolat pártoktól független. Ok?  

Előzmény: gizike (4221)
gizike Creative Commons License 2006.09.08 0 0 4221

Értem már, csak úgy beszélsz hülyeségeket, ahogy szoktál.

Előzmény: sevallona (4220)
sevallona Creative Commons License 2006.09.08 0 0 4220
Csak úgy!
gizike Creative Commons License 2006.09.08 0 0 4219
Te most milyen minőségben beszélsz? Mint az MSZP-SZDSZ koalíció képviselője, vagy az ellenzékieké? Piha!
Előzmény: sevallona (4218)
sevallona Creative Commons License 2006.09.08 0 0 4218

Felháborító!

Így, hogy mondod, a költségvetéssel kapcsolatban  (létszámok) lett volna némi kérdésem a műv. osztály vezetőjéhez. Azt mondta illetékes munkatársának, hogy az első kjétnapirendi ponthoz nem jön le. Lehet, hogy őt előre figyelmeztették? Mindenesetre egy FIDESZ-es képviselőtársammal meg- (fel)kerestük. Nem tudott választ adni. Az első két napirendi pont után már nem a munkatársa, hanem ő maga ülte végig az ülést. Úgy látszik nemcsaK Sacira jár rá a rúd.

Előzmény: kiscowboy (4217)
kiscowboy Creative Commons License 2006.09.08 0 0 4217
igen, Büki Sacira
Előzmény: sevallona (4215)
sevallona Creative Commons License 2006.09.08 0 0 4216
gondolsz - helyesen
Előzmény: sevallona (4215)
sevallona Creative Commons License 2006.09.08 0 0 4215

Sacira gfndolsz? Sajnálom, hogy nem vettük észre (már mint a kiküldést)! Putyera Nóra tényleg sokat sürgött-forgott.

Csöröghettél volna.

Előzmény: kiscowboy (4213)
tomorrow Creative Commons License 2006.09.08 0 0 4214

A város/önkormányzat honlapján már egy jó ideje van egy álláshirdetés. A pü-i osztályra keresnek helyettest leglább 2 hónapja.

Ennyire nincs szakember, hogy megoldották volna? Az eddigi helyettes önként távozott?

kiscowboy Creative Commons License 2006.09.08 0 0 4213
tegnap a Közgyűlésen furcsa eset történt.

Mivel a napirenden volt olyan pont is, amely a sport témát érintette, a sportreferens, Büki Sarolta is természetesen jelen volt az ülésen-hisz ez többek között az ő feladata.

"Sajnos" elkövette azt a hibát, hogy mellém ült. Nem tudom, hogy ezzel függ-e össze, hogy az első napirendi pontok egyikénél a polgármester utasította a jegyzőt, hogy küldje ki a teremből. A jegyzőasszony ezt meg is tette, közölve, hogy a munkáltatója (a polgármester) azt kéri, menjen fel ki a teremből. Szerinte a Hivatalban dolgozók közül csak az lehet jelen a Közgyűlésen, akit meghívnak.

A Közgyűlésen egy másik referens (Putyera Nóra) zavartalanul jelen lehetett, őt nem küldték el.

Sajnálatos, hogy már itt tartunk, hogy a polgármester ilyen kicsinyes módon próbál nyomást gyakorolni politikai vetélytársaira.
vargailles Creative Commons License 2006.09.08 0 0 4212
Koncepcionális bizony. A jogszabály ugyanis azt mondja, hogy saját telkén belül kell elszikkasztani a csapadékvizet, szennyvízcsatornába bekötni tilos. Nos, ez általában tartható is, de számos helyen nem. Mert a földrajzi helyzet, geológiai viszonyok, domborzat, beépítés mértéke, stb. ezt nem teszi lehetővé. Boldogabb országokban ezért van külön csapadékvíz-csatorna is. (No meg nem ivóvíz vezeték is ...)

Ezek végiggondolása és megvalósítása koncepcionális kérdés. Amig ez nem történik meg, addig csak kötelezni és bírságolni lehet - értelmetlenül, mert az esetek nagy részében nem tudod biztosítani az előírások betartását.

A szennyvizek patakba történő eregetése kicsit más eset. Jogszabályi háttér van, már csak büntetni kell. Csak hogy a felderítéshez ember és eszköz kell (a felderítést legfőképpen hétvégén ill. éjjel lehet eredményesen végezni), amit a testületnek kell(ene) biztosítani.

Ezt leszámítva is: ha valami a polgármesteri hivatal rossz hatékonysággal működik, akkor a testület dolga a jegyzőn azt számon kérni, elszámoltatni, javítani, netán új jegyzőt hozni.
Előzmény: Ertet Lenke (4206)
kuchen Creative Commons License 2006.09.08 0 0 4211
Geológiait is, mert van az ún. relief energia, magyarán a dimbes-dombos Érden a csapadék a lejtő írányába viszi a hordalékot. Ez az 1x1. A másik, bonyolultabb, hogy ezért kell az árkokat takarítani. Mit ne mondjak kialakítani. Nem elgátolni, leszűkíteni, netán betemetni. Azután meg panaszkodni. Pedig csak egy-két konténer kellett volna hozzá, mikor az alapot ásták a háznál. Ahol nincs árok ott topográfiai térképek alapján tervezni és nem kibetonozni (ld. SztIstván út). Mert az a víz, a hülye gravitáció miatt mindig a lejtőirány felé folyik. Most a mérnök kevés, vagy a pénz? Helyben, a Földrajzi Múzeumban, Pesten a Stefánián a Földtani Intézet térképtárában részletes térképek és légifotók alapján a problema megoldható. És egy olyan műszer, mint a szintező, vagy pláne a teodolit. Persze ezekhez kell egy geodéta és egy figuráns, aki a lécet tartja. Állítólag már többször is elkészültek a geodéziai tervek. Azok most melyik fiókban pihennek az Önkormányzatnál?
Előzmény: Ertet Lenke (4210)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!