Látom ,nem mertétek még beírni ,hogy melyik csapat nyert. hogy mindenki tudja Nagyi baráti köre(Macska,Paksa Milán ,Mania Norbi, Marton Krisztián ,Zsolti(Macska szomszédja) és TUJI) megverte 4-8-ról 10-9-re A nagyképű ingyenélő tanárok csapatát(Bálint ,Vili ,Beni,Hóbor Bálint, Charlie és Antal Gyuri).
Tuji gratulálok. De mi ez a lila nyakkendő?????? Nem is tudtam, hogy Újpest szimpatizáns vagy! :-) Ha Bálint is felveszi, akkor nem veszem fel a holnapit meg az azutánit! És hol a kokárda? :-) Jó, tudom, hogy felvételről ment!!!!!!
Tegnap beszéltem Macskával és Bolla Lacival(kint voltak a Somlón ,mert fáziskiesés volt) ,már nagyon készülnek a holnaputáni derbire.Macska lesz a kapus, Lacus pedig a szurkoló. Holnap március 15.-én leszek az ATV Benke Laci bácsi féle főzős műsorban!Dél körül kezdődik, valaki legyen szíves felvenni videóra!
Valóban nem sokszor nyúltam a honlaphoz, Te kb. 5x annyit dolgoztál vele egy hét alatt, mint én 1,5 év alatt...
Ezért elismerésem! (Ez komoly.)
Viszont, amit én hozzátettem, az ha kevés is volt, de legalább esztétikus...
:-)
Nem kell túlszinezni a szöveges mezőket (max. 1-2 szín), elég egy féle betűtípust alkalmazni, és nem kell 2-3 féle betűméret sem!
Ez most kivételesen nem a szokásos b*szogatás, meg okoskodás, hanem szerintem így tényleg nem olyan szép. Majd belejössz! Ezeket egyébként én se magamtól mondom, sogórom magyarázgatta, hogy mi a "trendi". Hajrá!
Az építő jellegű kritikát azt bírom, de faszfej tanárok okoskodását azt nem! Jelzem a többiek sem bírják, csak ők nem merik a szemedbe mondani te pöcs. Szerintem jobb ha most befejezed.....