Keresés

Részletes keresés

Boss666 Creative Commons License 2008.03.09 0 0 171
Kedves apca ! A "szösszenetre " nem vesztegetek szót, mert aki az ott leírtak alapján gondolkozik és cselekszik az tegye nyugodtan, szíve joga. A Karinthy féle megközelítés már szimpatikusabb, de egyet nem kellene elfelejteni : NEM VAGYUNK EGYFORMÁK !! Ha van rá lehetőségem, segítek az arra rászorulóknak, nem pedig a "felsőbbrendűségemet" hirdetem...
Előzmény: apca (170)
apca Creative Commons License 2008.03.09 0 0 170
Pro príimo:
Ajánlom figyelmedbe a hogyan kérdezzünk okosan? c.-ü kis szösszenetet.

Pro secondo:
Van egy japán közmondás, mi szerint "Ne halat adj, hanem tanítsd meg halászni".

Pro tercio:
Karinthy írt valami olyasmit, hogy:
"...nem lehet ezt bírni,
nem olvastam,
'sz nem is tudok
olvasni, csak írni
"
Előzmény: Boss666 (169)
Boss666 Creative Commons License 2008.03.09 0 0 169
Nevelj még... :)
Előzmény: digicat (168)
digicat Creative Commons License 2008.03.09 0 0 168
Már ne haragudj, de miért kellenének órák ahhoz, hogy nyomjon egy page down gombot, és elolvassa a 147. hozzászólást, plusz előzményeit és a későbbi válaszokat?
Ha a kérdezőnek nincs ideje a _saját_ problémájára, akkor milyen alapon várja el, hogy másnak legyen rá ideje? A fórum nem arról szól, hogy valakik a nap 24 órájában a kérdéseket lesik, és egyből ugranak a válasszal, ami sok esetben a korábbi válaszok ismétlése lenne, lásd ezt a konkrét kérdést is, ami eléggé körbe lett járva nem is olyan régen.

"Egyébként azzal az energiával, amellyel kioktatnak, meg is válaszolhatták volna a kérdésed."
Nem nevezném kioktatásnak, inkább útmutatásnak. Ha már ennyire jártas vagy a fórumokban, akkor azt is tudhatnád, hogy kérdezés előtt _illene_ visszaolvasni. Továbbá megválaszoltam a kérdését, hiszem megírtam, hogy itt a válasz a topikban.
Másrészt azzal az energiával, amit itt elpazarolt a kérdező, akár kétszer is elolvashatta volna mind a 160 hozzászólást, az utolsó 50-ről nem is beszélve. Nemde?
És ha már annyire nagyokos vagy, akkor te is bemásolhattad volna neki a korábbi válaszokat, nehogy másvalakinek is gondot okozzon a szkrollozás. Esetleg küldd el neki emailben, vagy hívd fel telefonon, ha ennyire segítőkész vagy, hogy ne kelljen neki további időt töltenie ezzel.
Előzmény: Boss666 (167)
Boss666 Creative Commons License 2008.03.09 0 0 167
Sajnos mostanában én is sűrűn találkozom bizonyos topicokban olyan hozzászólásokkal, (lásd KONYHA-TRÜKKÖK), ahol a fórumosok nevelni akarnak, nem segíteni ! Van aki el sem tudja képzelni, hogy nem minden embernek van lehetősége arra, hogy naponta órákat üljön a gép előtt. Egyébként azzal az energiával, amellyel kioktatnak, meg is válaszolhatták volna a kérdésed. Dobd fel ezt a témát a "mindennapi kenyerünk"-ben, és ott segíteni fognak. Anélkül, hogy letépnék a fejed...
Előzmény: magdy70 (165)
digicat Creative Commons License 2008.03.07 0 0 166
Ne haragudj, de szükséged van valamire és mégis megsértődsz ha arra kérnek tegyél is érte valamit? Lusta vagy visszaolvasni, de elvárnád, hogy más megtegye helyetted?
Még ha 1000 hozzászólást kellene olvass akkor is megérné ha igazán kell, de még 100-ról sincs szó, hiszen az utóbbi 50 (igen, ötven) hozzászólásban van minden amit kérsz: "cím....elérhetőség... esetleg Valaki hasonló helyzetben járt már".
Előzmény: magdy70 (165)
magdy70 Creative Commons License 2008.03.06 0 0 165

Elnézést mert nem olvastam vissza  160 hozzászolást...

Már nem kérem a segítségeteket...sőt ...

Úgy gondoltam a topikok segítő szándékkal jönnek létre... mielött még félre értenétek.. nem konkrétan a kenyérsütö lapátra gondoltam... hanem cím....elérhetőség... esetleg Valaki hasonló helyzetben járt már.. stb...

Jó pár topikban jártam... de MÁS Emberekkel találkoztam .....mint itt.De semmi gond....

Problémámat megoldom...

Minden jót!!!

Előzmény: digicat (164)
digicat Creative Commons License 2008.03.06 0 0 164
Te is olvashatnál figyelmesebben, ugyanis vannak címek a topikban. Láttam, hogy nem vagy budapesti, de egy telefont megér, hátha postázzák, vagy van üzletük a közeledben is.
Előzmény: magdy70 (163)
magdy70 Creative Commons License 2008.03.06 0 0 163

Tudod nick nevet MINDENKI szabadon választhat!!!

Hál 'Istennek sok ilyen nevü van... igy simán a magdi foglalt volt ... ezért döntöttem e nick név mellett...bár nem hiszem hogy meg kellene magyarázzam....

Köszönöm a hasznos tanácsod.... én is szeretnék egy tanáccsal kedveskedni Neked.... figyelmesen olvasd el a hsz. -ket mielött választ írnál rá.... ugyanis én tanácsot kértem ... hol lehet kapni külön lapátot....nem pedig "háznál" kuncsorogtam.

Eszemben sem jutott hogy VALAKI keverő lapátját kérném el... az pedig világos elöttem ,hogy nem adnak pót lapátot a géphez.

Bizom benne jól telik a napod... ami a hsz. illeti ugy tünik igencsak vicces kedvedben vagy.... drága konyhabubus

Előzmény: konyhabubus (162)
konyhabubus Creative Commons License 2008.03.06 0 0 162

Nem csodálkozom, hogy nem találod a kenyérsütőd másik keverőlapátját. Hogy is nevezed magadad - Magdy-nak?

Vedd elő a géphez kapott leírást és abban keresd ki a forgalmazó elérhetőségét (vagy a szervizét) és nekik írj.

Csak nem hiszed, hogy otthon van bárkinek is kenyérsütő pót-keverőlapátja?

Legfeljebb egy Gizy-nek, aki elvesztette a gépet, de megmaradtak a lapátjai.

üdv.

konyhabubus

Előzmény: magdy70 (161)
magdy70 Creative Commons License 2008.02.16 0 0 161

Sziasztok !!!

Nekem nagy gondom van... kenyérsütöm lapátja az egyik eltünt...:(((

Technostar 2 lapátos kenyérsütőgépem van. Valaki tudna segíteni hogy honnan tudom beszerezni??? Pécs környéki vagyok..

Nagyon megköszönném segítségeteket.. mert nagyon hiányzik!!!!! Mindennap használtam...:(((

Magdy

Ágica33 Creative Commons License 2008.01.18 0 0 160
Sziasztok! Karácsonyra kaptam egy HauserBM800-s kenyérsütő gépet.Már többször próbálkoztam ,de nem igazán vagyok megelégedve a sütési tudományommal.Először is csak 5 receptet kaptam a géphez.Kevesebb folyadék kell mint más géphez.Volt hogy nem kelt meg,vagy negatív lett a teteje,és miért kemény mindig a kenyér héja (körben).Hol lehet ízfokozót kapni?Ha valakinek ilyen gépe van és nagyobb gyakorlata mint nekem,kérem segítsen.Előre is köszönöm.
rejtey Creative Commons License 2008.01.17 0 0 159
Köszönöm előre is
Előzmény: brmmm (158)
brmmm Creative Commons License 2008.01.17 0 0 158

Nekem ugyanez kell, felhívtam a lentebb megadott Thököly úti szervizt, és azt ajánlották, hogy üsttek együtt menjek el hozzájuk és hátha pont illik rá az egyik lapát. A jövő héten megyek vmikor, majd megírom, hogy melyik lapáttal kompatibilis.

Előzmény: rejtey (157)
rejtey Creative Commons License 2008.01.12 0 0 157
Sziasztok.    Segitség kellene.Trion comfort TR-7492.es kenyérsütő lapátot hol lehet beszerezni?
digicat Creative Commons License 2008.01.05 0 0 156
Kb. 10 hozzászólást kellene visszaolvass, hogy legyen egy címed. Ha ott nincs, akkor olvass még tovább ;-)
Előzmény: csiki1970 (155)
csiki1970 Creative Commons License 2008.01.05 0 0 155

kenyér sütőgéphez keresek , lapátot . tud valaki segiteni. köszi

csm2@fremail.hu

Mrs. Danny D Creative Commons License 2007.12.30 0 0 154

Nálunk egy nagyon gáz Bomann vétel után egy kb. kétszer annyiba kerülő, de tízszer jobb minőséget produkáló Morphy Richards vált be. Nem tudom, lehet-e még kapni, mi a Corában vettük, kb. két éve.

Üdv.

DD

gyuri600 Creative Commons License 2007.12.30 0 0 153

Sziasztok!

Az alábbi problémával kapcsolatosan szeretnék kérni segítséget.

Van egy SolingMeyer Mx-543 típusú két lapátos kenyérsütő gépem, aminek a lapát tengelye kikopott, és a szimeringje is ereszt.

Valahol lehet szerintetek javító szetet, vagy komplett sütőformát kapni?

Előre is köszi:

Gyuri

Zsolti2003 Creative Commons License 2007.12.16 0 0 152
Sajnos nincs érdekeltségem. November 30-án jártam a szervízben üstvétel miatt. Elég sok féle kapható (tán közel 20 féle), vagyis, ha neked ilyenre volna szükésged, akkor az eredetit tanácsos bevinni, hátha van hozzá hasonló. Ott voltak az árak kiírva. Most amúgy az üstök akcióban kaphatók náluk. (3-4.000 Ft körüliek, amúgy meg 7.000 Ft körüli lenne a becsületes ára. Én is tartaléknak vettem, mert 2-3 évnél nem jósolnak többet élettartamnak. Igaz, az előző Severin gépem üstjét 5 évig használtam.)
Előzmény: Mauzliman (151)
Mauzliman Creative Commons License 2007.12.16 0 0 151
Zsolti2003,

Neked van ott érdekeltséged? Csak mert vágtad a lapát árát:-))

A 132-es hsz-ra tudnál valamit mondani?:-)

Köszi
M
Előzmény: Zsolti2003 (147)
fmorgana Creative Commons License 2007.12.15 0 0 150

:) Már amikor leírtam,már akkor rájöttem,hogy baromságot írtam.Köszi mégegyszer! :)

Zsolti2003 Creative Commons License 2007.12.15 0 0 149
Beszerelni? Csak rá kell húzni a tengelyre.
Előzmény: fmorgana (148)
fmorgana Creative Commons License 2007.12.15 0 0 148
Kedves Zsolti,köszönöm szépen az információt.A lapátokat és betudom "szerelni"?Magdi
Zsolti2003 Creative Commons License 2007.12.15 0 0 147

S. E. C. Kft.

1146 Budapest

Thököly út 46.

Telefon: 06 1 422 1545

Előzmény: fmorgana (144)
Zsolti2003 Creative Commons License 2007.12.15 0 0 146
S. E. C. Kft. helyesen.
Zsolti2003 Creative Commons License 2007.12.15 0 0 145

S. Eudapest, Thököly út 46.

Telefon: 06 1 422 1545

1200 Ft darabja a lapátnak

fmorgana Creative Commons License 2007.12.15 0 0 144

Sziasztok!

Ha valaki tudna segíteni azt nagyon megköszönném.

Vettem egy Hauser BM800 típusú kenyérsütőt a vaterán és hiányzik a keverőlapát.

Estleg nem tudja valaki,hogy ezt hol tudom beszerezni és ha ez sikerül akkor fog működni a gépet.Bocsi a buta kérdésért de nem volt még kenyérsütőgépem soha.Ha vakinek van esetleg ilyen típusú gépe, megírhatná a személyes véleményét.

Köszi!

Törölt nick Creative Commons License 2007.12.09 0 0 143
Ha átmész a Mindennapi kenyerünkbe, onnan a topikleírásból a linket végigkövetve Margit oldalán lesz.
Előzmény: edocska75 (142)
edocska75 Creative Commons License 2007.12.09 0 0 142
sziasztok!
tegnap vettünk kenyérsütőt, elég régi álmom volt :)
kipróbáltam és mostanra már el is fogyott a kenyér! nagyon fincsi :)
de van egy nagy baj! csak olyanok vegyenek kenyérsütőt akik nem féltik az alakjukat!
ezt azért mondom mert én nagyon ritkán szoktam kenyeret enni,és hát ma semmi mást nem ettem,csak gyűröm magamba a kenyeret :(
nagyon finom!
Lenne egy kérésem!
szeretnék a gépben kalácsot sütni jó sok mazsolával...de sehol sem találok receptet :(
ha van valakinek olyan amit már kipróbált,kérem írja le nekem!

nagyon köszi!

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!