Nyáron Sartiba készülünk a családdal autóval. Július végén vagy augusztus elején mennénk, 10 napra, vagy 2 hétre. Ha valaki ebben az időtájban jönne kocsival, csatlakozhatna hozzánk, hogy ne kelljen egyedül lemenni. Ezen az útitárskereső honlapon találjátok a részleteket.
Szia! Köszönöm a válaszodat! Hát ekkor tudunk mindannyian (7-en) elmenni!!! Egy baráti trásaság vagyunk/leszünk ott és a narancspartot meg a görög estet semmi kép nem akarjuk és nem is fogjuk kihagyni!!!:). Az a jó ha meleg lesz ha már nyaralni megyünk....:P!
Szia! Autó csak "normál" van,vagy van motor esetleg quad:-) Autó nem tudom mennyi motor nekünk egy 80 cm3 Sassosnál 8€/nap szokott lenni ez persze 10-13 nap bérlésnél igaz és szezon végére:-)) Augusztus 18??Nem a legjobb időpont(szerintem) 15-én van a nagy ünnepük akkor szintem minden dugig van Görögökkel + főszezon erősen+olyan hőség,hogy nem nagyon akarsz majd kimenni a partra napközben:D Így szerintem eléggé megnyomja ez az ottani árakat....
Nem ismerek itt senkit (ez meglepő), de Sarti Beachen dolgozok apartmmanok értékesítésével immár harmadik éve. Internetes szálláskatalógusunk címe www.kulfoldiszallasok.hu . Magyar kolléganőmmel dolgozok együtt aki egy Sarti Beach-i hotel vezetője. Az biztos sok magyar van Sartiban, de a jó nyaralás érdekében óvatosnak kell lenni a foglaláskor. Remélem mindenkinek szép nyara lesz, ha szállás kell akor keresetek; info@kulfoldiszallasok.hu
új vagyok ebben a topicban. 2009. augusztus 18-25ig megyünk a grand tourssal sartira a holiday apartmanba. az lenne a kérdésem, hogy a motorokon kívűl kisautót(golfkocsihoz hasonlót) lehet e bérelni Sartin, és ha igen akkor mennyibe kerül kb? (a motor ára is érdekelne) előre is köszönöm.
Szia! Ha jól tudom kiadnak csak szállást is.(bár nem mindenhol,mert Lefkadán csak busz+apartmant lehet bérelni) Az árak per fő-re értendők,és a frist minute árban már a busz ára is benne van:-))
Az Ibuszt is érdemes megnézni, mert náluk van csak szállás is és január 31-ig tavalyi áron foglalható. Velük voltam tavaly a Spanos apatmanban. Szuper, 2008-ban adták át, jó helyen van, kétfelé van a ki-bejárás. Egyik a fő utcára, a másik a tenger felé és csak az autó út van, és ott a tenger.
Véletlenűl nem tudod, hogy az apollon kiad e szállást, ha nem busszal, hanem egyénileg kocsival megyünk? Láttam az árlistád és az apartman árak egy apartmanra, vagy per főre értendők? Válaszod köszi üdv: Greace
Mi siman atjottunk a hataron, nem volt semmi fennakadas. Ezt a hozzassolast is Sartirol irom. Eddig nem volt valami jo ido, de ma mar csodalatos volt, ragyogott a Nap es a tenger is jo meleg volt:-))))
A beszámolómat a hellasz.hu és a vandorfoto.hu -n is olvashatjátok, ez utóbbin képekkel illusztrálva.
Kedvcsinálónak: Sithonia félsziget strandjait jártuk be, így rövid leírás készítettem a strandokról, illetve a Meteoráknál tett kirándulásról van benne bővebben szó.
Labaszatotto! Ha kész van a teljes leírás, te is tedd fel nyugodtan a fenti oldalakra, képeket is tölthetsz fel oda is!