Which, over the changing keys of Dave's guitar, worked really nicely.
The first half of the song is very epic, like a cross of Hangar 18 and...something very 80s, I dont know...Highway To The Danger Zone. But aside from strong vocals and a catchy riff, James caught my eye - he was playing with his fingers instead of the pick, and hitting all strings in arpeggios. Very complicated bass work and definately the highlight of the first half.
The second half is what made people say it was an old school type song. Shawn pummeled into on-beat snare, an inverted beat (he was playing this in the studio clip you can watch on the fan club page). The drumming was really fast, over which Glen and Dave were solo dueling. I have to say that this was by far the best playing I have seen or heard Glen do, including last year's tour and his work with Eidolon. It was also perhaps the fastest and most technical Megadeth has been since Rust in Peace.
Hate to beat a dead horse but - needless to say, the song fucking destroyed, obliterated, and shit in the mouth of the 2 new Metallica songs. If it is anything to represent the new album, it will be both thrashier (more technical solos over faster riffs/drumming) and more melodic (catchy hooks and choruses).
Elsősorban egy feldolgozást tartanék meglepetésnek. Esetleg valami régebbi számuk folytatását. Anno még a Cryptic (vagy a risk?) idején tervbe volt véve a Tout Le Monde II, a Spice Girls (nem vicc!) közreműködésével. Na az lett volna egy igazi "meglepetés".
Én is erre az esetre szavazok. Viszont kiváncsi vagyok arra, hogy mit jelent az a bizonyos 1-2 meglepetés, amiről Mustaine beszélt. Lehet, hogy valamiféle feldolgozásra utal ezzel? Mindenestre nem lenne rossz dolog...
még lehet a borító is változik, nem csak a megjelenés dátuma... ki tudja? lehet, csak bedobták Mustaine-ék szondáztatni az új borítót és várják a reakciót a fórumosoktól. kicsit ugyanis furcsálom, az annyira titok övezte új albumról, h ezt a borítót is kiszivárogtatták...
Úgy látszik, mégsem múlt el nyomtalanul a Vic-design verseny. Bár az ellen semmi kifogásom, hogy a csontvázra húst és bőrt húztak, hiszen manapság a koponya már nem nagyon menő, meg különben is...
De arra már én sem emlékszem, hogy mikor láttam utóljára rózsaszínt egy Megadeth-borítón. Engem leginkább ez borít ki.
Úúúúúúúú. Ez valami ritka béna egy alkotás. Ha tényleg ez lesz a borító, akkor nyugodtan rá lehet akasztani a "minden idők legbénább Megadeth-borítója" címet. Atyaég!
Azért ha van időd, írj le nekünk egy-két ütős belemagyarázást! Megöl a kiváncsiság.
nagy valószínűséggel ez lesz az új album borítója. lehet értelmezni, ki hogyan látja. a megadeth fórumon ovastam egy-két olyan cifra belemagyarázást, hogy inkább le sem írom. :)
csak annyit, h sztem az új Vic egy kicsit mókás számomra is. főleg, hogy hajat is növesztett... a régi Vic meg állítólag megtalálható a képen, mondjuk nekem eddig még nem sikerült felfedezni...
hát a voivod valahogy nekem kimaradt az életemből, de ha ez a legnagyobb hiányossága metál zenei műveltségemnek, azt hiszem megbocsájtható... egyébként meg azóta pont belefutottam a nevébe a legújabb MH-ban és olvastam szerencsétlenről, h vastagbél rákban hunyt el. így utólag is: R.I.P.
Emlékszem, 2000 év végén vált elérhetővé a Napsteren az akkor még "Capitol Punishment" címet viselő TWNAH. Azkkor még szerepelt rajta a "Coming Home", amit a "Moto Psyco" követett. Akin leszedte akkor, az tudja, hogy a Moto Psycho a vége átalakult Coming Home-á, ami nekem legalábbis nagyon tetszett. Viszont amikor 2001. májusában megjelent hivatalosan is a TWNAH, a Moto Psycho-ra már nem ismertem rá, ugyanis egy kissé át lett mixelve a dolog, talán ezért nem is tetszik a mai napig. Gondolom nagyobb terveik voltak azzal a számmal (azért csináltak hozzá klippet is) s így függetlenítették. Csak azért írom ezt le, mert remélem, hogy az új albumra ez a hosszabbítás nem lesz negatív hatással.
Dave Mustaine Megadeth főnök úgy nyilatkozott a Billboard.comnak, hogy az új, United Abominations című lemez csak 2007 elején jelenik majd meg a Roadrunnernél. "A végső simításokat végezzük a lemezen, de még lesz rajta meló, így csak valamikor jövő év elején jelenik meg" -mondta Megadave. A gitáros-énekes, aki a Jeff Baldinggal együtt producerkedett a lemeznél még azt is elmondta, hogy "sokféle téma van rajta, köztük meglepőek is, de mégis old-schoolnak nevezném." A csapat nem siette el a lemez elkészítését, hisz már az év eleje óta dolgoznak rajta Londonban, Los Angelesben és Nashville-ben. "Jelenleg ezzel a lemezzel töltjük az időnket- mondta még Dave. - Jó érzés úgy készíteni lemezt, hogy közben nem szorít a határidő. Az egyik nagy kedvencem, a Kiss szinte minden évben muszáj volt lemezt kiadni. Ez engem mindig frusztrált, nem tudom miért csinálták így. Én inkább a 18 illetve 24 hónapos ciklusokat kedvelem, nem tudnám csak azért minél előbb kiadni a lemezeket, hogy utána kényelmesebben érezzem magam."
sztem azt is fognak játszani! :-) Mustaine ismét be fogja bizonyítani, h nem felejtett el trash nyelven beszélni! :-) valami olyasmit nyilatkozott, hogy ennek az új albumnak, valamikor a rust előtt vagy a countdown után kellett volna kijönnie... hogy ezzel pontosan mire céloz, azt majd úgyis csak akkor tudjuk meg, amikor kiadják és meghallgattuk már egy párszor. viszont olyan szinten védi Mustaine, h nehogy kiszivárogjon róla valami, h még az ősz eleji gigantour-on sem fognak róla játszani... mindegy, most már nem egész két és fél hónapot kell rá várni... hú, de sok az még bassza meg! :-P