különböző béla válasz erre | adatok | e-mail 2000-03-22 19:16:58 (0)
(A topic eredendő címe "Minden, ami nem bosszant, avagy Paulinamartinez Fánk Lub" lett volna, de sajnos nem fért be az egész.)
A Paulinamartinez Fánk Lub azon szerencsétlen nyomorultak gyűjtő- és megsemmisítőhelye, akik pmb hálójába kerültek. Ezidáig egy áldozatról tudunk, de VIGYÁZZ, TE IS SORRA KERÜLHETSZ !!
Hogy miért a kultúrrovatban? Egyrészt, mert már annyira megszoktam a sok kifinomult és kiművelt kultúrember társaságát, aki ide ír, másrészt pedig, ha zámbójimmynek van kultúrfánklubja, akkor mér ne lehetne pmb-nek? További nyomatékos érvek, hogy mér szeressük martinezt, kinek előnyei számosak:
a, pmb jobbakat szól, mint zámbójimmy
b, remélhetőleg valamivel szebb is (minimálprogram)
c, pmb jobban smacizik (sajnos eddig csak jimmyvel próbáltam...)
Azé valljuk be az őszintét, bármily hihetetlen, pmb-nek is vannak árnyoldalai, pl. beteges vonzódása Fernando Colungához és Alföldi Robihoz, de nézzük el neki életének eme sötét foltjait, még fejlődésben van, hátha kinövi.
Most pedig kérnék egy önkéntes vállalkozót, aki volna szíves kifejezni zámbójimmy eddigi zenei teljesítményének numerikus végösszegét.
(Segítségül: természetes egész számról van szó, tehát pl. a mínusz öt és a pí nem jó megoldások)
van egy rossz hírem. amig te krakkóban mulattál, addig itthon megrendezésre került a freshfabrik koncert, amire olyan jól együtt akartunk menni. nade persze azért most biztos nem sírsz :)))...merthogy lesz még freshfabrik, aztán azon jól ottleszünk, juhiiii!!!
footbag rulez, gondolom krakkóban már belőled is profi vált, szal csak én fogok égni a legközelebbi edzésen... na mindegy, majd te adsz nekem magánórákat a spanyol meg az etika között a d1 dohányzóban :)))
ezek a koedukált szobák nagyon vonzóak, szal asszem a következő útra benevezek :) bár nem biztos, hogy együtt aludnék veled, azok után, ami a véradáson kiderült rólad...mire is írtál igent? talána arra, hogy volt e ideiglenes vagy külföldi partnere, akivel nem védekezett, vagy talán arra, hogy volt e homo- vagy biszexuális kapcsolata? :))))))) na jó, csak viccelek, tudod, hogy imádlak!
aztán ha még erre jársz a szünetben, akkor írhatnál egy kicsit többet is, mint két sor.
ha meg nem, akkor hétfőn találkozunk spanyolon!
A szabadsagom alatti jo magaviseletemert(es termeszetesen kimagaslo teljesítmenyeimert) ket nap off-ot kaptam, ugyhogy viszlat szombaton, bar nem biztos, mert az csak ollan telefonos ugyelet lesz, ágyban, parnak kozt, arra az esetre, ha valaki neagyisten elhalál. OZ.
Ja, és azzal csak rontasz a helyzeteden, hogy Dead-nek szólítasz, amit utálok, ha már rövidítesz, hívj Zednek. Különben már küldtem is a három bepipázott niggert...
Dead, nem lesz ez így jó, engem itt tele szájjal fenyegetsz, hogy elüt a kukásautó, csak azért, mert getomon számonkérem azokat az izgalmas fotókat, most meg megvádolod mindennel? vagy te vagy a maffia, s szelektíven döntöd el, kinek szabad nemszeretni getomot?
Te figyu, a fórumos jelszavadat még tudod, vagy kénytelen vagy éjjel is 30 percenként felkelni és kattintani egyet, hogy ne legyél kilépve?
Csak azért, mert kértem tőled egy pár sorral lejjebb...
A lexeb topikcím pedig szerintem az, hogy...nemtom, ennek utána kell gondolni. Nyisd meg azt a topikot, ne habozz.
Egyszer nyitni akartam egy topicot, aminek az lett volna a címe, hogy a legszebb topiccímek. Csak úgy eszembe jutott, semmi köze semmihez, sz'al azt a mud vezetné:
1, Jimmy tennap John Lennont énekelt (annyira, nemistudom, kifejező)
2, "getom boldog családja"
3, Zorán - a parókás pancser (szerző getom)
4, művészfilmek helyett (szerző cornelius)
...
78, Paulinamartinez Fánk Lub, avagy... (szerző, mittoménki)
Sz'al ez lenne a toplista. Más. Komolyan elkezdtem gondolkodni azon, hogy frissítsem a hompédzsemet. Ezt a lelkesedést látva. Meg minden. Uhh, kb. egy éve kész van az anyag, csak ez a nexus, ez egy seggség, és kb. két óráig tartana, míg felrakom. Már regisztráltattam magam az swi-n is e célból, de ott meg elfelejtettem a jelszavamat.
getomka, télleg a floodolás eddig kimaradt, besegítsünk egy kicsit? Mi a jelszavad?
Egyébként neked köszönhetjük a moderátori kör legszebb mondatát is, valami olyasmi volt, hogy ne legyetek offtopikok akkor se, ha viccesek vagytok. Milyen kár, hogy nem tudom fejből.
marani, a getomot nem adom, nem, nem soha. Annyira csipáztam azt is a honlapján, hogy még arra se vette a fáradságot, hogy az AltaVistával kikeresett képek körül lévő szürke négyzetet leollózza, inkább egy eccerű szév ez, aztán föl a hápéra. Amúgy télleg könyvelő vagy? Hát az rulez. Mondj egy mulatságos tizedestörtet! (by MAD)
mud pajti, csak ezt ne mondtad volna...
Rhada, aki a getomot nem szereti, csak rossz ember lehet, de amint látom, te még mindenféle képekre is ácsingóznál a virtuáljegyesemtől, ráadásul anélkül, hogy megkérdeznél - sebaj, felkerült a neved egy bizonyos listára, ne csodlkozz, ha néha meglepő dolgok történnek majd itt-ott az életedben, nem fékeznek előtted a zebrán, a kidobóemberek egy kicsit ferdébb szemmel néznek rád, a foncsoros napszemüvegekben visszatükröződik a rémült arcod, meg ilyesmik. Csak hogy www.tudd.hu.
jajajaj, getom, ne emlegesd a konyvelot, mer' megin' napokig nem tudok aludni, csak kiskoru pakolásokkal az arcomon....
Ket honapja uldoz a zapeh, en meg ezt a konyvelonek nevezett istencsapását, aki (reszben) felelos mindezert! De hétfon elkapom, tutira...
Megnéztem, ja, ja, helyes, de meglehet, egy kicsikét vénecske, igaz.
Sokat segítene még, mondjuk, ha rá lehetne kattintani a fürdőruhás képekre is, ez nagyon fontos szempont.
Ami még engem izgat, speciel, az az, hogy ez a marani valami könyvelő-féle lehet. Vazze, egy könyvelő. Na, most tudjuk, mifélék ezek a könyvelők. Számok, számok. Én meg a szorzótáblát is már csak az 5-ösig tudom. 5x10=50. Idáig. Már úgy értem, fejben. Sz'al, nem hiszem, hogy működne ez a dolog egy izé ... könyvelővel. Egy könyvelővel, bahh.
Hy Zsófika! Szexbébi! Tegnap reggel értem haza Krakkóból, de csak most keltem föl. Nagggggyon fullos volt. Kár, hogy nem jöttél. Akkora partikat csaptunk, hogy az csak na. Ráadásul koedukált szobák voltak, lehettél volna nálunk :)
ÉS MOST:
Ez ITT A REKLÁM HELYE:
paulinamartinez nagy jó fej. és jár footbagre velem.