Keresés

Részletes keresés

Üzemszünet Creative Commons License 2014.10.21 0 0 300

CARRARO TEAM HUSKY 480 alu full XTR szettel .

Mal924 Creative Commons License 2014.10.16 0 0 299

No most találtam ezt a topicot.

Tessék felpörögni. :)

Egy 95-ös Bianchi NTH, XT szettel, és egy 96-os Kettler szintén XT,XTR szettel jelen. :)

henngergely Creative Commons License 2014.10.07 0 0 298

"Kicsit" modernebbek a mai kerékpárok, azért.

Előzmény: NeomatiK (296)
maczkohathy Creative Commons License 2014.10.07 0 0 297

Szervusztok!

Nekem van egy 1991-es Scott Montana-m, tökéletes állapotban, eredeti kiépítésben, 500LX szerelékkel. 

Kb. ilyen:

Klipsz nincs rajta, nem is volt, továbbá az ülése nem ilyen. Majd, ha el nem felejtem, lefényképezem, a garázsomban árválkodik sötétben.

Azt hiszem eléggé retró már.

NeomatiK Creative Commons License 2014.09.16 0 0 296

Miért nevezik ezeket a bringákat retronak? Mintha valami 40 éves biciklik lennének. Aztán meg nem is. Azért mert vannak újabb alkatrészek, vagy dizájn, azért még túlzás retronak hívni szerintem.

punk sr26 Creative Commons License 2014.09.10 0 0 295
Kár,hogy ez a topic behalt:-(.
rf944 Creative Commons License 2014.08.15 0 0 294

Ja elérhetőség: rfr171@gmail.com. tel: 209472545

rf944 Creative Commons License 2014.08.15 0 0 293

Sziasztok! Keresek megvételre Votec, Első villát vagy alkatrészeit, vázat, Porsche fs alkatrészeket . Ha kis törődést igényelnek az nem gond.

kiberpara Creative Commons License 2014.07.16 0 0 292

üdvök

tök jó hogy van ez a fórum! '90-es évek mtb fotókat kerestem, így találtam ide. annó egy vastagított vázas Esperia montim volt 200gs-el, imádtam, volt vagy 18kg de nekem sokat jelentett, apránként vásároltam hozzá Altus meg Alivio alkatrészeket. A következő bicikli egy Acera-val szerelt zöld Gepida Sirmium volt, csoda egy masina volt. Sajnos egy buliból ellopták, utána hosszú évekig nem is volt saját hegyigépem.

Pár éve kattant be, hogy retro mtb-éket keresek ebay-en és itthoni oldalakon is - olyan 40-50e huf felső határig - néha elképesztően jókat lehet látni, Tavaly aztán vettem is egy Gepida Asgard Position-t, full (!) STX-el, hibátlan az egész gép, egy mese monti :) majd töltök fel róla fotókat is

régen rengeteget olvastam a Mountain Bike Action Hungary-t, úgy vártam az új lapszámot mint a messiást, kívülről tudtam a cikkeket (Dave útja, Teszt stb). a poszterek mint pl. karbon Trek 9800, GT RTS3 sötét színű STX-el, Specialized Stumpjumper, nem is folytatom mert miközben alább csatolom a linket a fotókhoz könnybe szökik a szemem :) szóval ezek mind kinn voltak a falon, azóta is elérhetetlen kategóriát jelentve :)

http://foto.testbike.hu/index.php?p=foto&gid=2420&id=92&cat=5

http://foto.testbike.hu/index.php?p=foto&gid=2420&id=94&cat=5

http://foto.testbike.hu/index.php?p=foto&gid=2420&id=102&cat=5

közvilágítás Creative Commons License 2014.01.07 0 0 291

Eladóvá vált két retro MTB.

TREK 8000 USA Easton E9 aluminium 44 cm (17") váz , full Deore DX szettel( váltók , fékváltókarok , hajtás , kerékagyak) , Deore XT fékekkel , Sakae fém pedálok , kormány , Matrix kiegészítők , duplafalú 26"-os felnikkel nagyon jó állapotú retro MTB kerékpár eladó . Ár: 29000 Ft

SCOTT Super American (Performance series) 48 cm (19")-os T6 Heat Treated aluminium váz , Forks SRP Cr-Mo elsővilla , full Shimano Deore XT szettel , még a pedál is, Mavic duplafalú szegecselt 26"-os felnikkel , Vetta nyereggel , jó állapotú retro( kb. 1991-es) mountain bike kerékpár eladó.  Ár: 37000 Ft

Tel: 06 306 893 674  Móron

Nagyobb Képek:  http://ezmegaz69.mlap.hu/

Fehérpárduc Creative Commons License 2013.09.20 0 0 290

Ez az első átdobó megoldás de komoly :P

Fehérpárduc Creative Commons License 2013.09.16 0 0 289

Elfekvő '92-'93 körüli XTR alkatrészei vannak eladók valakinek? 31.6-os első átdobót, fékeket keresek első sorban.

Törölt nick Creative Commons License 2013.09.10 0 0 288

Sziasztok!

Keresek 1990-2000 között gyártott jó állapotú GT kerékpárt.

E-mail gt.tempestkukacgmail.com

Gyula Erdesz Creative Commons License 2013.06.06 0 0 287

Üdv!

Kihasználatlanság miatt megválnék szeretett bringámtól, amit két éve építettem. Főbb paraméterek:

Marin Bear Walley 17-es acélváz, hibátlan lakkfekete festéssel

Teljes 1994-es XTR szett, hibátlan működés, megkímélt állapot
Dura-Ace lánc
Mavic X 221 felnik
DT küllők és alu DT küllőanyák
Shimano DX pedál (nem pár, eltérő széria)
Syncros nyeregcső
Velo titánpálcás nyereg
Specialized stucni és kormány
Ritchey Logic Pro fejcsapágy
Ritchely logic pálcás fékpofák
CST kevláros gumiköpenyek

Irányár: 130 000 forint.

Pár kép:
http://www.flickr.com/photos/kuxamv/sets/72157628187418299/

Megtekinthető: Baján. Kérésre további képeket is szívesen küldök. Nagyon ritkán nézem a fórumot, e-mailben várom az érdeklődőket.

Üdv,

Erdész Gyula

joebikes2 Creative Commons License 2013.05.20 0 0 286

csak egyesével.

joebikes2 Creative Commons License 2013.05.20 0 0 285

ha már lehet én is megmutatom pár kincsem :) így hirtelen pár darab, de ha valakit érdekel teszek még fel érdekességeket :)

joebikes2 Creative Commons License 2013.05.20 0 0 284

sziasztok!

eddig csak aolvasgattam a topicot, de most egy kis segítséget kérnék. keresek egy garnitúra panaracer dart-smoke kombinációt ha valaki tudna segíteni. falra aksztós bringába kellene, szóval nem gáz ha öreg mint az országút :) csak ne legyen szakadt, és halálba kopva.

Törölt nick Creative Commons License 2013.02.05 0 0 283

Üdv mindenkinek!

Egy órával ezelőtt az Újpesten megszabadítottak a képen látható Cheyenne Wovoka bringámtól.
Én voltam a hülye, csak egy kiló kenyérért ugrottam be a sarki kisboltba, a bringát az ajtóba támasztva, kb. 2 m-re tőlem.
(Mondjatok el mindennek, nem lakatoltam le, pedig az U-lakat ott volt a hátizsákban)
A 3 másodperc, amíg kifizettem a kenyeret, éppen elég volt az elkövetőnek, hogy a hátam mögül elvigye a kerékpárt.
Néhány szó a jószágról: 1995 körüli évjárat, bordó váz, fekete első villa, fekete acél sárvédők, hátul kontrafékes Shimano Nexus 7 agyváltó, elöl Shimano agydinamó, Csepel duplafalú felnik, Continental Contact külsők.

(A kép 2005-ben készült, a felsorolt cuccok azóta kerültek rá.)

Hobbiciklis Creative Commons License 2013.02.03 0 0 282

Nocsak... egész jól megőrzött bringa... Egyébként a topik nyitója is nagy GT rajongó.

Remélem tavasztól feléled egy kicsit a topik...

Előzmény: zsuri (281)
zsuri Creative Commons License 2013.01.03 0 0 281

Sziasztok!

Most találtam meg ezt a topicot, bár ahogy látom nagy aktivitás nincs itt :-) Eddig a retrobike.co.uk-t nézegettem sokat. Én is nagyon szeretem az igényes régi kerékpárokat, elsősorban GT és Kona rajongó vagyok. Magam is rendelkezem egy 94-es GT Karakoram-mal, tavaly tavaszig ez volt a fő bicajom. Így 18 év után azért elérkezettnek éreztem az időt egy kis modernizálásra, de még most is szívesen használom a GT-t, főleg így télen, amikor nem annyira a teljesítmény és a zúzás, hanem inkább a friss levegő és a hangulat a fontos.

A GT-n elég sok régi alkatrész van, igazából csak a féket modernizáltam V-fékre illetve a skorpió-kormányt cseréltem le hajlított kormányra (a hátam már nem a régi, kellett egy kis emelés). Guminak most 2.1-es Continental Traffic van fenn, ami a súlyát leszámítva nagyon bevált, terepen is lehet vele boldogulni és aszfalton is jól gördül nagyobb zaj nélkül.

Két dologban talán tudnátok segíteni:

- a Judy telóm már elég gyengén muzsikál. A rugózása inkább csak "beülés" (ezen még lehetne rúgóval javítani), de ami rosszabb hogy elkezdett kotyogni. Nem nagyon találtam csúszóperselyt semerre - gondolom azt kellene cserélni. Ha ez nem sikerül akkor valószínűleg merev villát fogok bele tenni, bár a minőségi merev villák elég drágák

- nagyon csorgatom a nyálam valami 1995 körüli crmo Kona vázra. A Kona a kevés márka egyike, ami már 95 előtt is ejtett vázat csinált. Ráadásul jó könnyűek és nekem nagyon tetszenek a szép vékony csövek. Elsősorban középkategóriás double-butted Lava Dome vagy Cinder Cone érdekelne (Explosif-ról nem is merek álmodni), de végső esetben Hahanna vagy Fire Mountain is szóba jöhet. Nem tudtok esetleg eladó 18-19-es vázat? Ha nagyon kell egész bicajt is veszek. 

Egyébként találtam is egy 18-as Hahanna-t elég jó árban, csak jobban szeretnék double butted vázat illetve olyan kicsinek tűnik a 18-as váz. Nem vagytok járatosak benne, hogy 176cm-es magassághoz jó a 18-as régi Kona váz?

Thewatchmaker Creative Commons License 2012.04.04 0 0 279

Megmutatom Nektek két kincsemet ami egy 1996-os Gary Fisher Hoo Koo E Koo, a másik pedig egy 2009-es Gary Fisher Paragon 29er.

Hobbiciklis Creative Commons License 2012.03.30 0 0 278

...ezek lemaradtak:

Előzmény: Hobbiciklis (277)
Hobbiciklis Creative Commons License 2012.03.30 0 0 277

Egy mbk monti (lomisná fotóztam) :

szilkó Creative Commons License 2012.03.28 0 0 276

Jó fityegő:-)

Előzmény: Hobbiciklis (275)
Hobbiciklis Creative Commons License 2012.03.28 0 0 275

Nekem napi 18km jön össze...régebben asszitem, hogy 24, de utánna néztem a googlemapson....

Egyébként az én régi outi váltómból ez lett:

Előzmény: szilkó (272)
szilkó Creative Commons License 2012.03.28 0 0 274

Így nagyjából 300km-er jön össze egy héten,ez egy középtávos topmaratonon a középmezőnyre jogosít,a száz körüli helyért sokkal többet kéne tekernem.

Előzmény: szilkó (273)
szilkó Creative Commons License 2012.03.28 0 0 273

Nem tikok:-))))cirka 20 oda-vissza,de a szabadnapjaimon elkísérem és hazakísérem páromat a melóhelyére,az 52 km-er 1 napra.Sajnos hosszabbakat ritkán tudok menni a meló miatt.

Előzmény: Hobbiciklis (271)
szilkó Creative Commons License 2012.03.28 0 0 272

Az első bringám egy svájci országúti bringa volt,lomtalanításvéget került hozzám.Régi simplex váltókkal volt szerelve.Talán 2ezer forintért vettem meg,mondjuk sok mindent cserélni kellett rajta.A váltókat,váltókart egyből kukázni kellett,hátulra végül egy suntour radius,előre pedig egy alap shimano váltó került,váltókar alap fém suntour lett.Fékkarok is újak lettek rajta,asszem alap shimano,kormányt meg megfúrtuk mert bújtattuk a bowdent,kormány kapott zsír új szivacsot.Újra fényeztük,tiszta szívás volt smirglivel kapargatni:-))))villa metálkék lett,hátsó támvillák pedig zöldek,köztes váz mattfekete,na meg a hátsókerék felniét is cserélni kellett.Aztán idővel eladtam egy havernak........jó nagy marhák voltak,évekkel később elvitték a vastelepre.....kár azért a suntour h.váltóért és a 3ttt kormányért.

Előzmény: Hobbiciklis (259)
Hobbiciklis Creative Commons License 2012.03.28 0 0 271
Hány km-ert tekersz a melóig, ha nem titok?
Előzmény: szilkó (270)
szilkó Creative Commons License 2012.03.28 0 0 270

Meg jó az a sötétpadlizsán szín:-)Sajnos már elég sok felverődés díszíti,múltkor meg a szél borította fel a munkahelyi kerékpártárolónál,na az adott a váz felsőcsövének fényezésére.

Előzmény: szilkó (269)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!