A drágám ma tojta le az elsőt azért mondtam hogy gyanusan kotlani fog de amíg tojik addig nem kotlik! amint meg lesz a 8 szólok vagy itt vagy emailben
Tapasztalatok: rendkívűl hálás kis tyukocskák...nem nehéz őket tartani, szinte teljesen igénytelenek! amit eléjük rakok kaját mindet megeszik nem válogatnak (legalábbis az enyémek) kezdőknek rendkivűl jó fajta!!! relatív kis helyen is megférnek (2mx2m)! egyre kell figyelni hogy egész jól repülnek szóval semmi fedetlen hely nem jó számukra én levágtam a szárnyukat csak 5 evezőt hagytam meg de mostmár mivel fedett helyen vannak nem vágom a szárnyukat! ezek csak az én tapasztalataim
Szia leghorn! nem sajna még nem kotlott meg csak néha úgy viselkedik mint egy kotlós! szerintem ez a színváltozat a kék-fehér és a kendermagos keveréke lehet! de ez csak tipp szerintem szép
Szépek nagyon! Érdekes, hogy bár nekem a kendermagos a mániám, de a törpe cochin kakasokból inkább a fehérek tetszenek (bár lehet, hogy nem fehérnek mondják).
Na itt vannak a nagyokról képek a kicsikről nem rakok föl majd csak akkor amikór már tényleg jelentős a változás! Ezek a képek nem lettek olyan jók de a Dísztyúkok és egyéb kapirgálók topikban jobb képek vannak!
Szia leghorn! még nem tudom egyenlőre nincs kotlósom de ha esetleg úgy alakul hogy sikerül szerezni egyet akkor lehet róla szó! amúgy gyanus nekem a fekete mert napok óta kotyog meg amikor közel megyek akkor felfujja magát és 2-3 naponta tojik csak, de ülni nem ül (kisérleteztem vele: elé raktam egy tojit azt magaalá vette de leszált róla) Ha sikerül megültetni akkor persze szivesen!
Nekem is van törpe cochinom:1 kakas és két tyúk. A kakas kendermagos, az egyik tyúkja is az, a másik tyúk meg pettyes (ő most épp gyengélkedik). Azon kívül van még nálam megörzésre 4 kakas, ami az unokatestvéremé. 2 kendermagos, 1 fehér és egy fogolyszínű. Ezekből 3 eladó, a fogolyszínűn kivűl.