Keresés

Részletes keresés

division by zero Creative Commons License 2000.03.06 0 0 29
ha már itt ilyen különvonatos "ötletroham" van:
amikor az Árpád híd környékén járok, mindig az jut eszembe, hogy milyen jó lenne egy különvonatot az Árpád hídtól indítani, az egykori vízafogói pályaudvarra vezető vágány végétől...
izgalmas látvány lenne ott egy Nohab vagy egy Púpos...
lazar Creative Commons License 2000.03.06 0 0 28
Na ja, a kulonvonatok dijszabasai meg kiszmithatalanok a menretrendbeli taejkoztato alapjan. Na meg a hozzaallas is olyan amilyen. Ha nem vagy egy kicsit sem bennfentes, akkor szoba se lannak veled, tanu ra Leho, meg jomagam, mind a ketten megprobaltuk es befurodtunk vele.

Armand

Előzmény: marslakó (27)
marslakó Creative Commons License 2000.03.06 0 0 27
Na, én szívesebben mennék olyan nem fejtámlás, vagy csak kicsit fejtámlás kocsival, mint a Bmx, mint a Bx. De nem ettől fog függeni, hanem a MÁV hozzáállásától.

Egyébként nekem nem tetszik a NOHAB piros kocsikkal, inkább legyen csíkos, vagy sima kék. De ez megint a MÁV áraitól fog függeni.

A kocsik továbbítása és üresfutási díjai elég egyszerű/bonyolult rendszert képeznek. Erről jut eszembe, jó lenne, ha a MÁV üzletszabályzata és díjszabásai elérhetők lennének az INterneten. Nem a menetrendben lévő kivonatra gondolok, hanem a teljes egészre! Ezt mingyá felvetem a vonatbuzulósban is.

Előzmény: Lehoczki Gabor (26)
Lehoczki Gabor Creative Commons License 2000.03.06 0 0 26
Én továbbra is maradok a Bx-nél, a legjobb kilátás abból van (nem zavar be a fejtámla...), de a Bh sem rossz ötlet... A Bx mindenesetre közelebb van (nagykanizsán ki kell soroztatni 2-szer - db. Bx-et két MD szerelvényből 1 napra, ennyi az egész.
Előzmény: division by zero (25)
division by zero Creative Commons License 2000.03.06 0 0 25
Bx szerintem se lenne rossz...
esetleg Ax?
a régi Bh meg pláne nem, már vagy egy éve vadászok olyanra, hogy megörökítsem...

de végül is mindegy, csak Nohab legyen!

Előzmény: BahnScorper (24)
BahnScorper Creative Commons License 2000.03.06 0 0 24
marslakó!

A Bx azért a By-nál meg a régi Bhv-nál csak komfortosabb vagy inkább kultúrosabb... Sokakat szerintem nem izgatna a kényelem, a fotótéma a lényeg...
Inkább az, hogy a Bx kocsik kissé messze vannak a célhelyektől, húzós ügy lehet azokat odarendelni...
Milyen lenne a régi, osztatlan ablakú Bh kocsi?...

Előzmény: marslakó (22)
Ifjuindy Creative Commons License 2000.03.06 0 0 23
Na végre egy tök jó topic! Feri, csak így tovább, remélem tényleg leszünk elegen, mert a tavaly májusi azért felemás volt! Neked az nagyon deficites lett?
Azt lehettudni, hogy hanyas NOHAB lesz? Szerintem is nagyon király lenne Bx kocsik!!! Vörös vonat! :) Csak legyen jó idő!

Frissíts Feri, + állomásokra nem lehetne plakátot kitenni? Jó lenne, ha küldenél, és kitennénk modell boltokban, stb.

Üdv: Pali

marslakó Creative Commons License 2000.03.05 0 0 22
Lehó:

Bx kocsi nem valami kényelmes. 3-4 különböző kocsitípust vizsgálunk, a Bmx is közöttük van. Kérdés, hogy a) milyen van a MÁV-nak, ami akkor szabad; b) mit hajlandók odaadni (és mennyiért).

Körmend felé sajnos elég hosszú lenne az út, sohase érnénk vissza Bp-re. Emellett a pálya sem alkalmas ekkora mozdonyra, különösen Zalalövő és Körmend között. Sajna ez van. De majd ha megnyílik a "szlovén vasútvonal", akkor lehet hasonlón gondolkodni, kisebb géppel.

Előzmény: Lehoczki Gabor (21)
Lehoczki Gabor Creative Commons License 2000.03.05 0 0 21
Feri!

Tudom, hogy egy ilyen különvonat nem kívánságműsor, de azért azt meglérdezem, hogy a Zeg-Szhely szakasz tekintetében nem gondoltatok-e Zalalövő-Körmend útirányra? Másik kérdés: milyen kocsik lesznek? Szépen mutatna egy Nohab piros Bx vagy frissen mosott Bmx kocsikkal...

marslakó Creative Commons License 2000.03.05 0 0 20
OFF ON
Basszus, egy másodperc, és már el is ment, hiába állítottam (volna) le még egy fél mondatot beletenni. De akkor miért kell utána fél percig várni?
OFF OFF
Sorry a duplázásért!
UFF!
Előzmény: marslakó (19)
marslakó Creative Commons License 2000.03.05 0 0 19
Sziasztok!

Feltettem a honlapomra egy kis magyar/angol ismertetőt a május 13-i tervekről.
Megtalálható a http://www.zpok.hu/~fjoo/majus13.htm címen. Lehet rá linkelni!!!

Lenne azonban egy kérésem: megy valaki szombaton (11-én) a Lángba modell börzére? Én nem tudok ott "plakátot" kirakni az útról, mert külföldön leszek. Ha valaki megy, adnék neki pár papírost. Előre is kösz,

marslakó

marslakó Creative Commons License 2000.03.05 0 0 18
Sziasztok!

Feltettem a honlapomra egy kis magyar/angol ismertetőt a május 13-i tervekről.
Megtalálható a http://www.zpok.hu/~fjoo/majus13.htm címen.

Lenne azonban egy kérésem: megy valaki szombaton (11-én) a Lángba modell börzére? Én nem tudok ott "plakátot" kirakni az útról, mert külföldön leszek. Ha valaki megy, adnék neki pár papírost. Előre is kösz,

marslakó

division by zero Creative Commons License 2000.03.04 0 0 17
OFF
" ezexerint magától nem frissül, ügye?"
de, pár percenként magától is frissül...
Előzmény: marslakó (16)
marslakó Creative Commons License 2000.03.03 0 0 16
OFF ON
Bocs, hogy máris offozok, de végeredményben a jobb "szolgáltatásért" (mihamarabbi válaszadási lehetőség miatt) van. lazar: ezexerint magától nem frissül, ügye? Magyarul az egyik fórumot le kell újból hívjad ahhoz, hogy a kedvencek frissüljön. A reload nyomogatás praktikus, ha az ember folyton on-line van, de ha csak egy órát, amíg elolvassa és válaszol, aztán legközelebb másnap este, akkor tök mindegy, úgy gondolom. Azért köszi az infót, ma sok mindent tanultam!
OFF OFF
Előzmény: lazar (13)
marslakó Creative Commons License 2000.03.03 0 0 15
Köszi. Majd én is rakok fel megint egy különvonatos oldalt, de csak a hétvége után, most levonulok 29-esre.
Előzmény: gyurmosz (14)
gyurmosz Creative Commons License 2000.03.03 0 0 14
Feltettem egy ide mutató linket a honlapomra.
lazar Creative Commons License 2000.03.03 0 0 13
Rakjad be a kedvenc topicjaidat a Kedvencekbe, ott mindig latod, hogy mikor volt az utolso, es, hogy ki csinalta. Amugy az egyetemrol nyomulok, es idonkent ranyomok, az reload gombra a Netscapen.
Meg most olvasom a kedvenc topicjaimat, es amig az egyiket nezem, addig latom, hogy tortent-e valami mashol. Amugy melo kozben is van egy Netscape ablakom, barmikor hozza tudok szolni.
Amugy a kero itt van nem messze az egyetemtol, bent lehet maradni sokaig.
Armand
Előzmény: marslakó (10)
marslakó Creative Commons License 2000.03.03 0 0 12
Köszi divi, én nem mászkálok más topicokban, de így már értem. Azért mégsem volt olyanjó pojjén, mert pont ellenkező értelmű üzenetet küldött, mint amiról a topic szól. De hát ez az ő baja, mi megyünk!
Előzmény: division by zero (11)
division by zero Creative Commons License 2000.03.03 0 0 11
Előzmény: marslakó (6)
marslakó Creative Commons License 2000.03.03 0 0 10
Az a jó, hogy most van több, mint két hónapunk a meghirdetésre. Nem hiszem, hogy gond lesz a létszámmal, de azért meg kell dolgozni érte. lazar: van valami program, ami jelzi a frissítést? Hogy tudsz ilyen gyorsan válaszolni? És ilyen későn is még benn vagy, avagy otthonról netezel?
Előzmény: lazar (7)
gyurmosz Creative Commons License 2000.03.03 0 0 9
Ha minden jól megy, én is megyek és megpróbálok vinni valakit.
marslakó Creative Commons License 2000.03.03 0 0 8
Ja, az időpontra elfelejtettem reagálni. Természetesen marad a szombat, ez a legfixebbaz egészben! Meg az, hogy NOHAB és Zegre, Szhelyre, 20-ason. Holnap-holnapután megyek 29-re vonatozni, jön valaki 001-et fotózni?
Előzmény: Lehoczki Gabor (4)
lazar Creative Commons License 2000.03.03 0 0 7
Ha hazamentem, akkor megprobalok besegiteni a toborzasba, van itt az ELTE-n eleg ember, csak leesik nehany jelentkezo!

Armand

Előzmény: marslakó (6)
marslakó Creative Commons License 2000.03.03 0 0 6
A cél min. 100 ember. Ez most így soknak tűnhet, de a németeknél is már indul a gépezet.
Évekig tart, amíg rátalálok egy témára, divi, tudnál segíteni 0 témában? Remélem nem az a célzás, hogy szerinte nem fog vonat indulni...
Előzmény: lazar (5)
lazar Creative Commons License 2000.03.03 0 0 5
Akkor mar negyen leszunk, sot ha az asszonyt is tudom hozni,akkor mar oten :-)))
Hany embert kell meg osszetoborozni?
Armand
Előzmény: Lehoczki Gabor (4)
Lehoczki Gabor Creative Commons License 2000.03.03 0 0 4
Természetesen én is jelentkeznék, feltéve, ha marad a szombati időpont.
division by zero Creative Commons License 2000.03.03 0 0 3
előreláthatólag én jelentkeznék
Előzmény: marslakó (-)
division by zero Creative Commons License 2000.03.03 0 0 2
úgy gondolja, hogy ő most nullázik...
nézz utána a nullásozás témának a törzsasztalon...
Előzmény: marslakó (1)
marslakó Creative Commons License 2000.03.03 0 0 1
Ezt kifejtenéd kicsit bővebben is, hogy gondolod?
Előzmény: Underworld (0)
Underworld Creative Commons License 2000.03.03 0 0 0
0 vonat fog indulni
Előzmény: marslakó (-)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!