Keresek egy filmet, éspedig: valami templomban van egy nagyobb felületű edényben (?) valami folyadék, ami elkezd fortyogni, meg forogni. Valaki kideríti tudományos mérésekkel, hogy a jelenség a sátán megtestesülésére utal, ami hamarosan be fog következni. Összehívják a világ 5-6 ilyen jelenségekkel foglalkozó tudósát ill. szakértőjét, akik megerősítik a teóriát. A feladat innentől: meg kell akadályozni, hogy a sátán testet öltsön. Dolgoznak az ügyön, de fogy az idő, már a templom körül is halnak az emberek, a víz meg egyre csak forog, míg a végén egy tükör felülete képlékennyé válik, és egy alakot látunk, ahogy éppen kilépne belőle. Az egyik főszereplő nő erre feláldozza magát, beleugrik a tükörbe, és magával rántja a sátánt. A köv. képen látjuk, ahogy a csaj megdermedten, mintegy jégbe fagyva lebeg a tükör túloldalán, a tükör innenső felén pedig a másik főhős már nem tud segíteni, mert a tükör újra kemény.
Valamelyik tévé kétszer is leadta, de régebben. Mi lehet ez? Ötlet?
A Szív Tv nem az eredeti 1974-es FLESH GORDON-paródiát adta, hanem annak 15 évvel későbbi folytatását (remake-jét?): FLESH GORDON MEETS THE COSMIC CHEERLEADERS. Ez nekem angol nyelvű DVD-n van meg, illetve magyar VHS-en. (A kettőt még nem kombináltam össze.)
Keresek pár filmet, amik lementek magyar csatornákon, de nem sikerült felvennem (VHS,DVD), ismétlés meg azóta se... Szóval:
Martin Sulik (szlovák): Orbis Pictus (Duna TV) - lökött-bájos Road Movie. Egy kislány keresi anyukáját, ami a végén átmegy abszurdba - mesés-szomorkás film nagy poénokkal (lásd: A Kertben)
???: Az Ördög (Duna TV) - Lengyel történelmi dráma a nemesi felkelés idején gyilkossá hipnotizált pacifistáról, kb 1973 - én ilyen brutálisat azóta se láttam.. (sajn a vége lemaradt) - de ez nem a Wajda-film (Ördögök, 1988).
Flesh Gordon (Flash G. paródia) - annyira rossz, hogy az már jó.. (Sziv TV)
Goddard - WEEK-END - amikor utoljára lement, még nem volt videóm se..
Én a Prokrusztész-ágy című filmet keresem, esélytelen szvsz, hogy valaha kiadják dvd-n vagy vhs-en, de 1-2 éven belül volt a tv-ben, nem vette fel anno valaki?
Üdv Mindenkinek! Keresem a "<a href="http://port.hu/pls/fi/films.film_page?i_film_id=9587&i_city_id=3372&i_county_id=-1&i_where=2" target="_blank">Sztálin</a>" című 1992-es Robert Duvall filmet magyarul, vagy magyar felirattal. DVD-n biztosan nem jelent meg, VHS-en talán. De ha megvan valakinek TV-ből felvett (esetleg digitalizált) formában, az is tökéletes lenne. Megvenném, másolnám, minden lehetőség érdekel. Nagyon fontos lenne!!! Köszi!
Sajnos tegnap lemaradtam a kedvenc sorozatom, Dr House aktuális részéről. Tudna nekem segíteni valaki hogy megtekinthessem szinkronosan? (feliratosan meg van) Előre is köszönöm. Gib79
helloka.. rem tud vki segiteni..én a stoppos /the hitcher/cimü muvit keresném nem tom megvan e vkinek vagy lehet e egyáltalán kapni.. rotger hauerrel a föszerepben:))
Sziasztok. Az alábbi filmeket keresem szinkronosan, bármilen formátumban:
- Maraton életre-halálra
- Fülem erre fülem arra vili (rajzfilm)
- Dead Heat (1988)
magyar címe nem jut eszembe. Treat Williams játszik benne nyomozót, aki a társával együtt meghal, aztán egy idióta kísérlet során zombiként visszatér. :)
Szia ennyit tudok segíteni (andrási)
Mária, a skótok királynője (Mary, Queen of Scots, 1971)
Az 1550-es években járunk I. Erzsébet angol királynő uralkodása idején. A királynő tart unokatestvérétől s egyben riválisától Stuart Máriától, mivel trónkövetelése nem megalapozatlan. A történelmi filmben Stuart Máriának harcolnia kell Erzsébettel, bátyjával, a skót főurakkal és protestánsokkal, férjével s még önmagával is hogy megóvhassa a koronát fia és örökösei számára... szereplő(k): Nigel Davenport (James Hepburn) Vanessa Redgrave (Mária) Glenda Jackson (Erzsébet királynő)
Patrick McGoohan (James Stuart) Timothy Dalton (Henry Darnley)
a másik lehetséges film Glenda Jackson The Incredible Sarah (1976)
Richard Fleischer rendezte
Nem tudom, ez-e a megfelelő fórum, de hátha tud valaki segíteni. 2 filmet keresek DVD-n:
Egy csodálatos elme
Négy esküvő...
Van valakinek ötlete, honnan lehetne ezeket beszerezni (Budapest, lehetőleg belváros)? Olyan üzlet kellene, ami nem on-line áruház, mert jelenleg mind a kiszállításra való várakozás, mind az átvétel problémás.
Keresek egy filmet, de nem tudom a címét, segítsetek!!!!!!!!!!!!!!!
Elég régi a film, kb a '70-es évek közepén játszották a mozikban, egy kosztümös film, ami egy testvér királynő párról és az ő harcukról szól, hogy kié legyen a trón. Ami még emlék a filmből, hogy valami oroszlánfejes ajtó mögött lévő gőzfürdőbe, vagy sima fürdőbe zárja be egyik a másikat és ott hal meg a konkurencia...
Tudom elég kevés ez így, de talán valaki tudja miről van szó....