Keresés

Részletes keresés

zsömi06 Creative Commons License 2012.06.06 0 0 902

Ha megbízható, munkájára igényes takarítónőt keres otthonába, hívjon bizalommal,ha kell főzök is!Ajánlok egy személyes találkozót,próbanappal egybekötve,amikor mindent megbeszélhetünk,jelenleg napi 10.000 ft. - ért dolgozom / 8 óra.

zsömi06 Creative Commons License 2012.06.06 0 0 901

Tc.!Szerettem volna írni önnek , de nem jó az emailcím!Kérem adjom meg egy létező elérhetőséget!

Előzmény: adraka.dabra (899)
Kattyca Creative Commons License 2012.06.06 0 0 900

Segítséget keres a háztartási munkák elvégzéséhez? 1000 Ft/óra díjazásért főzök, mosok, takarítok hétköznap délután vagy a hétvégén. Jelentkezését a kattyca@freemail.hu címen várom vagy küldjön sms-t a 06 (30) 670-9383-as számra és visszahívom.

adraka.dabra Creative Commons License 2012.06.05 0 0 899

Budai, XI. kerületi otthonunkba megbízható, referenciával rendelkező, munkájára igényes takarítónőt keresek heti rendszerességgel. Fényképes jelentkezéseket a bérigény megjelölésével a segitseget.keresek@gmail.com címre várom.

Timike27 Creative Commons License 2012.06.04 0 0 898

Üdvözlök mindenkit!

Tímea vagyok,6 éve rendelkezem bejárónői tapasztalatokkal,mely idő alatt egy családnál be is jelentettek.Szeretnék időszakosan további takarítást is elvállalni.Munkadíjam 1000Ft/óra.Gyors,szép és precíz munkámat referenciákkal tudom alátámasztani.Szívesen vállalok a ház körüli teendőkben bármit,amire szükségük van.

A vasalás különösképpen a kedvemre való munka,természetesen a többi ellátnivalóval együtt!Amennyiben napi 4 vagy 6 órát kell takarítani,megállás nélkül dolgozom!

Kérdés esetén személyesen állok rendelkezésükre:06702723634

linuci Creative Commons License 2012.06.02 0 0 897

Sziasztok!

Én is takarítást vállalok Érden és környékén illetve Budapesten.28 éves vagyok van egy 2,5 éves kislányom.Debrecenből jöttem,ott jártam családokhoz takarítani 4 évig.

800.-/óra vagy 5500.-/alkalom (8-16 óráig)

bővebb információ:takarit83@freemail.hu

Timike27 Creative Commons License 2012.05.28 0 0 896

Üdvözlök mindenkit!

Tímea vagyok,6 éve rendelkezem bejárónői tapasztalatokkal,mely idő alatt egy családnál be is jelentettek.Szeretnék időszakosan további takarítást is elvállalni.Munkadíjam 1000Ft/óra.Gyors,szép és precíz munkámat referenciákkal tudom alátámasztani.Szívesen vállalok a ház körüli teendőkben bármit,amire szükségük van.

A vasalás különösképpen a kedvemre való munka,természetesen a többi ellátnivalóval együtt!Amennyiben napi 4 vagy 6 órát kell takarítani,megállás nélkül dolgozom!

Jelenleg csak a hétfői napom szabad,a belvárosban és környékén szívesen vállalok munkát.

Kérdés esetén személyesen állok rendelkezésükre:06702723634

orso.borso Creative Commons License 2012.05.26 0 0 895

Takarítás gyorsan és olcsón

Nincs ideje és ereje takarítani, de szereti a rendet és a tisztaságot?

Mi pillanatok alatt tisztává és rendezetté varázsoljuk lakását, mindössze pár ezer forintért.

Két megbízható, precíz egyetemista lány, takarítást vállal XIV kerületben és környékén.

-          függöny leszedés mosás, vasalás felrakás

-          ablaktisztítás

-          portörlés

-          fürdőszoba takarítás

-          mosás

-          főzés

-          bevásárlás

-          egyéb ház körüli munkák elvégzése gyorsan és olcsón

Elérhetőségek: 0630-546-8616                                E mail: orso.borso kukac freemail.hu

0630-729-5447

bogar001 Creative Commons License 2012.05.24 0 0 893

Dinamikus, fiatal, nemdohányzó, rendmániás hölgy vagyok.  Lakások és házak rendszeres és alkalmi takarítását, illetve komplett nagytakarítását vállalalom. Rugalmas időbeosztásomnak köszönhetően lehetővé válik, hogy a hét bármely napján bármely szakában dogolgozhassam.

Órabér: 1000 Ft (illetve megegyezés alapján)

Mi foglaltatik ebbe: takarítás, mosás, vasalás, ablakpucolás, szőnyegtisztítás,

bevásárlás, főzés, gyerekfelügyelet, állatgondozás. Valmint kertgondozás: virágültetés, gyomtalanítás.

Ezen felül nagytakarítást is vállalok, melynek díja: 7000-8000 Ft (nap/ 8h)

Mi foglaltatik ebbe:

• fürdőszoba teljes vízkőtelenítése és teljeskörű fertőtlenítése
  • ablakok, üvegfalak tisztítása
  • függönyök leszedése, mosása, vasalása, felrakása
  • por és pókhálótlanítás
  • a konyha teljes körű zsírtalanítása, és fetőtlenítése
  • pincék, padlások, garázsok rendbentartása

Igény szerint egyéb feladatok elvégzése!

Végzettségemet tekintve((vendéglátós) főzést (családi ebédek) és sütést (tortákészítését) is vállalok, családi rendezvényekre is.

Az érdelődéseket: bogar001@citromail.hu vagy 30/4995033-as telefonszámon várom!

eszter_sz Creative Commons License 2012.05.24 0 0 892

Kedves Háziasszonyok! 

Precíz, megbízható, munkájára és önmagára igényes lány takarítást vállal Budapest egész területén!

Vállalok: 

-takarítást

-mosást

-vasalást

-ablakpucolást

-bevásárlást

-főzést

-gyerekfelügyeletet

-állatgondozást

Kérem írjanak bizalommal!

takaritobudapest@gmail.com

Telefonszámot valamint igény szerint önéletrajzot, fényképet e-mailben küldök!

vlilu Creative Commons License 2012.05.24 0 0 891

A hozzászólásból lemaradt, hogy legyenek kedvesen megírni, milyen óra- vagy napibér fejében vállalnák a takarítást. Köszönjük!

vlilu Creative Commons License 2012.05.23 0 0 890

Tisztelt Hozzászólók!

16. kerületi (Sashalom) lakásunk rendszeres takarítására keresünk egy megbízható takarítónőt. A lakás kb. 75 nm, 2 szoba, amerikai konyhás nappali és fürdő, hárman osztozunk rajta férjemmel és 6 hónapos kisfiammal. Elképzelésünk szerint kéthetente, fix napon szeretnénk takarítást kérni, vasalással (férfi ingek), bizonyos időközönként ablak pucolással, a fürdő teljes vízkötelenítésével (csempe). Amennyiben Ön a megfelelő ember számunkra, kérem küldjön egy pár sort (lehetőleg fényképpel) a takaritoker@gmail.com címre.

csapó ági Creative Commons License 2012.05.23 0 0 889

Kedves segítséget keresők!

Két kisgyermek anyukájaként, és tapasztalt takarítónőként keresem leendő munkahelyem, ahol segítséget nyújthatok takarításban, főzésben, vasalásban, bevásárlásban, ügyintézésben vagy bármilyen segítségben, amire Önöknek kevés idő jut, vagy nem bírják egyedül!

Hétfői, keddi(kéthetente), szerdai(kéthetente), csütörtöki(13:30- tól), illetve pénteki napokra szeretnék munkát vállalni 1000 forintos órabérrel, vagy fixen 5000 forintos napi bérrel(max. 6 órás munka) Budapesten!

Minden érdeklődést szívesen fogadok a csapoagi24@freemail.hu e-mail címen,

vagy a 0630/5935038 - as telefonszámon.

Mindenkinek szép napot!Ági

Butterfly73 Creative Commons License 2012.05.23 0 0 888

Tisztelt munkát keresők!

Takarítónőt/bejárónőt keresek, heti minimum 3 alkalomra, hosszú távra, tapasztalattal. Mivel hosszú távra gondolkozom, rendszeres munkát adok, 800 ft/óra bérezésre gondoltam. Fontos számomra a megbízhatóság, leinformálhatóság (referencia), alaposság, igényesség, és az önálló munkavégzés. Leendő takarítónőm legyen kedves, de határozott, tudja a dolgát, ne nekem kelljen megmondani, mikor mit kell tenni. Szeretek szabad kezet adni, a lényeg, hogy a munka rendben legyen. Kérem, csak olyanok jelentkezzenek, akik hosszabb távra terveznek, akik szeretik és megbecsülik ezt a fajta munkát, és a gondjaikat - mert kinek nincsenek - nem viszik be a munkába.

Elérhetőségem: 30/6133-833

marcsi 1954 Creative Commons License 2012.05.22 0 0 887

Leinformálható, középkorú nő, heti 1-2 alkalommal, lakástakarítást, vasalást vállal a III.ker-ben!       Tomsics Ferencné    Tel:30 603 8960 

eszter_sz Creative Commons License 2012.05.22 0 0 886

Kedves Háziasszonyok! 

Precíz, megbízható, munkájára és önmagára igényes lány takarítást vállal Budapest egész területén!

Vállalok: 

-takarítást

-mosást

-vasalást

-ablakpucolást

-bevásárlást

-főzést

-gyerekfelügyeletet

-állatgondozást

Bizalom1 Creative Commons License 2012.05.21 0 0 885

Bizalom1 válasz | vissza a topikba 2012.04.23 13:20:50 © (856)

Tisztelt takarítónő keresők!

Nem vagyok se szép, se fiatal, de gyors, fiatalos, agilis .6 éve járok lakások-házak takarítására.Nagy tapasztalatom van.Munkám precíz, alapos..Ennél a fajta munkánál, alapszabály a becsületes hozzáállás, diszkréció, alázat.Ezt én egész életemre vetitve , bátran merem mondani.Keresek heti rendszerességgel, hosszútávú bejárást, /vasalással is/ komlett, vagy részleges nagytakarítást, mindent vállalok, és bírok.Értek a kerthez, állatokhoz, szeretem a gyerekeket, tisztelem az időseket, mindenben segítséget nyújtok. A XV-kerületben lakom, környező kerületek előnyösebbek, de elmegyek bárhova természetesen. Köszönettel wg48@freemail.hu

Timike27 Creative Commons License 2012.05.21 0 0 884

Üdvözlök mindenkit!

Jelenleg csak a hétfői napom szabad,a belvárosban és környékén szívesen vállalok munkát.

Kérdés esetén személyesen állok rendelkezésükre:06702723634.

eszter_sz Creative Commons License 2012.05.21 0 0 883

Kedves Háziasszonyok! 

Vállalok: 

-takarítást

-mosást

-vasalást

-ablakpucolást

-bevásárlást

-főzést

-gyerekfelügyeletet

-állatgondozást

pompomka66 Creative Commons License 2012.05.19 0 0 882

Kedves Hirdető!

Kérédsem, hogy Szadánra is hajlandó eljönni, vagy sem, emrt ez a hirdetéséből sajnos nem derül ki.

Köszönöm!

Előzmény: bogar001 (878)
kkesi Creative Commons License 2012.05.19 0 0 881

Kedves keresgélő!
Heti egy alkalommal segítségére lennék otthonának tisztántartásában. Főállásban takarítok, ennek megfelelően egy szabad időpontom van.
Amennyiben fontos Önnek a megbízhatóság, a precizitás, a mindenre kiterjedő alaposság, és megfelel Önnek minden héten a keddi nap, 15.00-tól állok szíves rendelkezésére.
Részleteket e-mail-ben egyeztethetünk, a kkesiar@citromail.hu e-mail címen várom megkeresését.

Tisztelettel, Kriszta

cld.szp Creative Commons License 2012.05.18 0 0 880

Nagy tapasztalattal, erkölcsi bizonyítvánnyal rendelkező, megbízható, diszkrét, leinformálható, és alapos hölgyet keresek 22. kerületi (Rózsavölgy) családi házamba takarítására, rendrakásra és vasalásra heti 2 alkalomra rendszeresen.
Csak hosszú távra gondolkodunk.

Érdeklődni, jelentkezni a 06.30.954.8001-es telefonszámon lehet.
Fényképes önéletrajzot szakmai tapasztalattal megjelölve a cld.szp@gmail.com és a szeles.szegedi.g@freemail.hu e-mail címekre legyen szíves küldeni.

Erzso (zso) Creative Commons License 2012.05.16 0 0 879

KEDVES OLVASOK!!!

TAKARITÁST VÁLALLOK,CSALÁDOKNÁL,AKÁR BEJÁRO NŐ TENDÖKET IS! GYEREKFELÜGYELETET IS SZIVESEN VÁLALLOK. MEGBISZHATO,RUGALMAS CSALODÁST NEM OKOZO 37 ÉVES  BUDAPESTI NŐ VAGYOK. EGYEDÜL ÉLEK,IGY MINDEN TOVÁBBI MEGBESZÉLHETÖ A MUNKÁVAL KAPCSOLATOSAN. LEIRNI MINDENT LE LEHET,IGY NEM IROK TÖBBET. GYÖZÖDJÖN MEG INKÁBB!!!

HIVJON BIZALOMAL!! 06-706345842 SZ. ELÖRE IS KÖSZÖNÖM!!!

ÜDV: ERZSO.

bogar001 Creative Commons License 2012.05.16 0 0 878

Dinamikus, fiatal, nemdohányzó, rendmániás hölgy vagyok.  Lakások és házak rendszeres és alkalmi takarítását, illetve komplett nagytakarítását vállalalom. Rugalmas időbeosztásomnak köszönhetően lehetővé válik, hogy a hét báemly napján bármely szakában dogolgozhassam.

Órabér: 1000 Ft (illetve megegyezés alapján)

Mi foglaltatik ebbe: takarítás, mosás, vasalás, ablakpucolás, szőnyegtisztítás,

bevásárlás, főzés, gyerekfelügyelet, állatgondozás. Valmint kertgondozás: virágültetés, gyomtalanítás.

Ezen felül nagytakarítást is vállalok, melynek díja: 7000-8000 Ft (nap/ 8h)

Mi foglaltatik ebbe:

• fürdőszoba teljes vízkőtelenítése és teljeskörű fertőtlenítése
  • ablakok, üvegfalak tisztítása
  • függönyök leszedése, mosása, vasalása, felrakása
  • por és pókhálótlanítás
  • a konyha teljes körű zsírtalanítása, és fetőtlenítése
  • pincék, padlások, garázsok rendbentartása

Igény szerint egyéb feladatok elvégzése!

Végzettségemet tekintve((vendéglátós) főzést (családi ebédek) és sütést (tortákészítését) is vállalok, családi rendezvényekre is.

Az érdelődéseket: bogar001@citromail.hu vagy 30/4995033-as telefonszámon várom!

Terka79 Creative Commons License 2012.05.14 0 0 877

13 éves szakmai tapasztalattal rendelkező 33 éves nő vagyok.Magánlakásoknál vállalok kisebb,nagyobb vagy teljes körű nagytakarítást,megbeszélés szerint.Korábbi munkahelyeimről referencialevelekkel rendelkezem,leinformálható,megbízható vagyok.

Állandó takarítást hétközben 4,6,8 órában vállalok,igény szerint hétvégén is.

Fizetési igényem 1000 Ft/óra.

Hívjon bizalommal,

Köszönettel,

Lakatos Teréz

06706140524

pompomka66 Creative Commons License 2012.05.12 0 0 876

Szadára keresek nagy tapasztalattal rendelkező, megbízható, diszkrét, leinformálható, és alapos és  hölgyet, családiház (kb 100 m2, jómagam és 4 éves lányom lakjuk, háziállat nincs) takarítására, rendrakásra és vasalásra heti rendszerességgel. Előny a vasárnap vagy a hétfői nap. Az ablaktisztítás havonta 1x végzendő. Nagyjából negyedévente 1 nagytakarítással kellene számolni. Esetenként a bevásárlásban is szívesen vennék segítséget.

Kérem, hogy a jelentkező vegye figyelembe, hogy segítséget keresek, így nem szeretném, ha további problémáim generálódnának.

Várom jelentkezését fényképpel és díjazásra vonatkozó elképzeléssel a pompomka66@citromail.hu címre.

Köszönöm!

zzzxz Creative Commons License 2012.05.10 0 0 875

Kedves segítség keresők!

Lakások, házak alkalmi és rendszeres takarítását, nagytakarítását vállalom.

Az elvégzendő feladatok és az ár megbeszélés szerint. Elsősorban Budapesten és környékén:Érden, Törökbálinton, Diósdon, Budaörsön.

Elérhetőségeim: szepenjol@gmail.com 70/397-5027

marcsi 1954 Creative Commons License 2012.05.09 0 0 874

Heti 1-2 alkalommal, takarítást, vasalást vagy gyermekfelügyeletet vállalok a III.ker-ben!

Tomsics Ferencné

Tel:306038960

Dan620726 Creative Commons License 2012.05.09 0 0 873
Takarítást,vasalást,gyermekfelügyeletet vállalok Budaőrs,
Törökbálint,Biatorbágy,esetleg Budapest budai oldalán.
Szorgalmas,referenciával rendelkező 40-es nő vagyok!
Bérezés megegyezés szerint
maresz9515 Creative Commons License 2012.05.09 0 0 872

Üdvözlök Mindenki!

Édesanyámnak keresek Takarítói vagy konyhai állást. Jelenleg most munkanélküli, 57 éves, de dolgozni akaró, tisztességes, becsületes. Szívesen besegít a Hölgyeknek a a háztartási munkákba, (vasalás, takarítás) amíg ön ki tud kapcsolódni a családjával. Bátran rá lehet bízni mindent, nagyon rugalmas, IV. kerületben lakik Újpest-központnál. Édesanyám 6 gyermeket nevelt föl egyedül (édestestvérek), így akár alkalmankét gyermekére is tud vigyázni. Amennyiben eme hírdetés felkeltette érdeklődését, az alábbi e-mail címen vagy telefonszámon elérhető. További szép napot.

Üdvözlettel: Gyurkovics Mária

Email: maria.gyurkovics@gmail.com

Telefonszám:06-30-655-0289

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!