Ha megbízható, munkájára igényes takarítónőt keres otthonába, hívjon bizalommal,ha kell főzök is!Ajánlok egy személyes találkozót,próbanappal egybekötve,amikor mindent megbeszélhetünk,jelenleg napi 10.000 ft. - ért dolgozom / 8 óra.
Segítséget keres a háztartási munkák elvégzéséhez? 1000 Ft/óra díjazásért főzök, mosok, takarítok hétköznap délután vagy a hétvégén. Jelentkezését a kattyca@freemail.hu címen várom vagy küldjön sms-t a 06 (30) 670-9383-as számra és visszahívom.
Tímea vagyok,6 éve rendelkezem bejárónői tapasztalatokkal,mely idő alatt egy családnál be is jelentettek.Szeretnék időszakosan további takarítást is elvállalni.Munkadíjam 1000Ft/óra.Gyors,szép és precíz munkámat referenciákkal tudom alátámasztani.Szívesen vállalok a ház körüli teendőkben bármit,amire szükségük van.
A vasalás különösképpen a kedvemre való munka,természetesen a többi ellátnivalóval együtt!Amennyiben napi 4 vagy 6 órát kell takarítani,megállás nélkül dolgozom!
Kérdés esetén személyesen állok rendelkezésükre:06702723634
Én is takarítást vállalok Érden és környékén illetve Budapesten.28 éves vagyok van egy 2,5 éves kislányom.Debrecenből jöttem,ott jártam családokhoz takarítani 4 évig.
Tímea vagyok,6 éve rendelkezem bejárónői tapasztalatokkal,mely idő alatt egy családnál be is jelentettek.Szeretnék időszakosan további takarítást is elvállalni.Munkadíjam 1000Ft/óra.Gyors,szép és precíz munkámat referenciákkal tudom alátámasztani.Szívesen vállalok a ház körüli teendőkben bármit,amire szükségük van.
A vasalás különösképpen a kedvemre való munka,természetesen a többi ellátnivalóval együtt!Amennyiben napi 4 vagy 6 órát kell takarítani,megállás nélkül dolgozom!
Jelenleg csak a hétfői napom szabad,a belvárosban és környékén szívesen vállalok munkát.
Kérdés esetén személyesen állok rendelkezésükre:06702723634
Dinamikus, fiatal, nemdohányzó, rendmániás hölgy vagyok. Lakások és házak rendszeres és alkalmi takarítását, illetve komplett nagytakarítását vállalalom. Rugalmas időbeosztásomnak köszönhetően lehetővé válik, hogy a hét bármely napján bármely szakában dogolgozhassam.
Órabér: 1000 Ft (illetve megegyezés alapján)
Mi foglaltatik ebbe: takarítás, mosás, vasalás, ablakpucolás, szőnyegtisztítás,
16. kerületi (Sashalom) lakásunk rendszeres takarítására keresünk egy megbízható takarítónőt. A lakás kb. 75 nm, 2 szoba, amerikai konyhás nappali és fürdő, hárman osztozunk rajta férjemmel és 6 hónapos kisfiammal. Elképzelésünk szerint kéthetente, fix napon szeretnénk takarítást kérni, vasalással (férfi ingek), bizonyos időközönként ablak pucolással, a fürdő teljes vízkötelenítésével (csempe). Amennyiben Ön a megfelelő ember számunkra, kérem küldjön egy pár sort (lehetőleg fényképpel) a takaritoker@gmail.com címre.
Két kisgyermek anyukájaként, és tapasztalt takarítónőként keresem leendő munkahelyem, ahol segítséget nyújthatok takarításban, főzésben, vasalásban, bevásárlásban, ügyintézésben vagy bármilyen segítségben, amire Önöknek kevés idő jut, vagy nem bírják egyedül!
Hétfői, keddi(kéthetente), szerdai(kéthetente), csütörtöki(13:30- tól), illetve pénteki napokra szeretnék munkát vállalni 1000 forintos órabérrel, vagy fixen 5000 forintos napi bérrel(max. 6 órás munka) Budapesten!
Minden érdeklődést szívesen fogadok a csapoagi24@freemail.hu e-mail címen,
Takarítónőt/bejárónőt keresek, heti minimum 3 alkalomra, hosszú távra, tapasztalattal. Mivel hosszú távra gondolkozom, rendszeres munkát adok, 800 ft/óra bérezésre gondoltam. Fontos számomra a megbízhatóság, leinformálhatóság (referencia), alaposság, igényesség, és az önálló munkavégzés. Leendő takarítónőm legyen kedves, de határozott, tudja a dolgát, ne nekem kelljen megmondani, mikor mit kell tenni. Szeretek szabad kezet adni, a lényeg, hogy a munka rendben legyen. Kérem, csak olyanok jelentkezzenek, akik hosszabb távra terveznek, akik szeretik és megbecsülik ezt a fajta munkát, és a gondjaikat - mert kinek nincsenek - nem viszik be a munkába.
Nem vagyok se szép, se fiatal, de gyors, fiatalos, agilis .6 éve járok lakások-házak takarítására.Nagy tapasztalatom van.Munkám precíz, alapos..Ennél a fajta munkánál, alapszabály a becsületes hozzáállás, diszkréció, alázat.Ezt én egész életemre vetitve , bátran merem mondani.Keresek heti rendszerességgel, hosszútávú bejárást, /vasalással is/ komlett, vagy részleges nagytakarítást, mindent vállalok, és bírok.Értek a kerthez, állatokhoz, szeretem a gyerekeket, tisztelem az időseket, mindenben segítséget nyújtok. A XV-kerületben lakom, környező kerületek előnyösebbek, de elmegyek bárhova természetesen. Köszönettel wg48@freemail.hu
Jelenleg csak a hétfői napom szabad,a belvárosban és környékén szívesen vállalok munkát.
Kérdés esetén személyesen állok rendelkezésükre:06702723634.
Kedves keresgélő! Heti egy alkalommal segítségére lennék otthonának tisztántartásában. Főállásban takarítok, ennek megfelelően egy szabad időpontom van. Amennyiben fontos Önnek a megbízhatóság, a precizitás, a mindenre kiterjedő alaposság, és megfelel Önnek minden héten a keddi nap, 15.00-tól állok szíves rendelkezésére. Részleteket e-mail-ben egyeztethetünk, a kkesiar@citromail.hu e-mail címen várom megkeresését.
Nagy tapasztalattal, erkölcsi bizonyítvánnyal rendelkező, megbízható, diszkrét, leinformálható, és alapos hölgyet keresek 22. kerületi (Rózsavölgy) családi házamba takarítására, rendrakásra és vasalásra heti 2 alkalomra rendszeresen. Csak hosszú távra gondolkodunk.
Érdeklődni, jelentkezni a 06.30.954.8001-es telefonszámon lehet. Fényképes önéletrajzot szakmai tapasztalattal megjelölve a cld.szp@gmail.com és a szeles.szegedi.g@freemail.hu e-mail címekre legyen szíves küldeni.
TAKARITÁST VÁLALLOK,CSALÁDOKNÁL,AKÁR BEJÁRO NŐ TENDÖKET IS! GYEREKFELÜGYELETET IS SZIVESEN VÁLALLOK. MEGBISZHATO,RUGALMAS CSALODÁST NEM OKOZO 37 ÉVES BUDAPESTI NŐ VAGYOK. EGYEDÜL ÉLEK,IGY MINDEN TOVÁBBI MEGBESZÉLHETÖ A MUNKÁVAL KAPCSOLATOSAN. LEIRNI MINDENT LE LEHET,IGY NEM IROK TÖBBET. GYÖZÖDJÖN MEG INKÁBB!!!
HIVJON BIZALOMAL!! 06-706345842 SZ. ELÖRE IS KÖSZÖNÖM!!!
Dinamikus, fiatal, nemdohányzó, rendmániás hölgy vagyok. Lakások és házak rendszeres és alkalmi takarítását, illetve komplett nagytakarítását vállalalom. Rugalmas időbeosztásomnak köszönhetően lehetővé válik, hogy a hét báemly napján bármely szakában dogolgozhassam.
Órabér: 1000 Ft (illetve megegyezés alapján)
Mi foglaltatik ebbe: takarítás, mosás, vasalás, ablakpucolás, szőnyegtisztítás,
13 éves szakmai tapasztalattal rendelkező 33 éves nő vagyok.Magánlakásoknál vállalok kisebb,nagyobb vagy teljes körű nagytakarítást,megbeszélés szerint.Korábbi munkahelyeimről referencialevelekkel rendelkezem,leinformálható,megbízható vagyok.
Állandó takarítást hétközben 4,6,8 órában vállalok,igény szerint hétvégén is.
Szadára keresek nagy tapasztalattal rendelkező, megbízható, diszkrét, leinformálható, és alapos és hölgyet, családiház (kb 100 m2, jómagam és 4 éves lányom lakjuk, háziállat nincs) takarítására, rendrakásra és vasalásra heti rendszerességgel. Előny a vasárnap vagy a hétfői nap. Az ablaktisztítás havonta 1x végzendő. Nagyjából negyedévente 1 nagytakarítással kellene számolni. Esetenként a bevásárlásban is szívesen vennék segítséget.
Kérem, hogy a jelentkező vegye figyelembe, hogy segítséget keresek, így nem szeretném, ha további problémáim generálódnának.
Várom jelentkezését fényképpel és díjazásra vonatkozó elképzeléssel a pompomka66@citromail.hu címre.
Takarítást,vasalást,gyermekfelügyeletet vállalok Budaőrs,
Törökbálint,Biatorbágy,esetleg Budapest budai oldalán.
Szorgalmas,referenciával rendelkező 40-es nő vagyok!
Bérezés megegyezés szerint
Édesanyámnak keresek Takarítói vagy konyhai állást. Jelenleg most munkanélküli, 57 éves, de dolgozni akaró, tisztességes, becsületes. Szívesen besegít a Hölgyeknek a a háztartási munkákba, (vasalás, takarítás) amíg ön ki tud kapcsolódni a családjával. Bátran rá lehet bízni mindent, nagyon rugalmas, IV. kerületben lakik Újpest-központnál. Édesanyám 6 gyermeket nevelt föl egyedül (édestestvérek), így akár alkalmankét gyermekére is tud vigyázni. Amennyiben eme hírdetés felkeltette érdeklődését, az alábbi e-mail címen vagy telefonszámon elérhető. További szép napot.