Keresés

Részletes keresés

_mirasorvino_ Creative Commons License 2005.05.13 0 0 75

törölted a nem odavaló megjegyzéseket.

ez szerintem elég lett volna.

a tegnap éjjel a topikban mindenről szólt, csak nem politikáról.

bizonyos emberileg komoly helyzetekben lehetne kicsit felnőttebben viselkednetek, és nem a nagyhatalmú delgombvezér szerpéhez ragaszkodni.

de te tudod.

én nem értek vele egyet.

szabad ország. szabad egyet nem érteni. 

Előzmény: Törölt nick (70)
Mr. Tajfel Creative Commons License 2005.05.13 0 0 74
Rendben.
Előzmény: Törölt nick (72)
Mr. Tajfel Creative Commons License 2005.05.13 0 0 73
Igen, kösz.
Előzmény: panellakó (71)
panellakó Creative Commons License 2005.05.13 0 0 71

CE 0124

Mr. Tajfel, erre gondoltál?

_mirasorvino_ Creative Commons License 2005.05.13 0 0 69

tisztelt moderátorok!

kérlek benneteket, hogy a mától nem iszom topikot nézzétek át. a személyeskedő megjegyzéseket töröljétek, (mers) és engedjétek vissza muntefloaret, aki az ég világon semmilyen vétséget nem követett el. sőt.  (végig követtem az eseményeket még a moderálás előtt is)

ha látjátok a topikban folyó komoly emberi küzdelmeket, inkább drukkoljatok, és örüljetek annak, hogy egy fórum ilyen komoly segítséget tud adni bizonyos nehéz helyzetekben. az ilyen igazságtalan kitiltásokkal inkább ártotok, semmint szolgáljátok azok gyógyulását akik ehhez az eszközhöz fordulnak.

muntefloare jelenléte a mostani helyzetben nagyon fontos lenne. mert alighanem ő tud valamelyest hatni arra a topiktársunkra, aki bajban van.

mindamellett, hogy semmilyen okot nem adott arra, hogy kitiltsátok.

jó munkát

köszönettel

mirasorvino

Deibler úr Creative Commons License 2005.05.12 0 0 68
Jó. Majd egy hónap múlva folytassad.
Előzmény: Állományjavító (67)
Állományjavító Creative Commons License 2005.05.12 0 0 67
Úgyhogy vond vissza, szépcica. Máskor meg olvass és okulj.
Előzmény: Törölt nick (65)
Állományjavító Creative Commons License 2005.05.12 0 0 66

Muntefloare egy hétre kitiltva?

Átgondoltad te ezt a dolgot?

Mire?

Ha megerősítesz és lehetőség szerint indokolsz is, akkor természetesen nem fogok a renddel szembeszegülni. Azazhogy nem használok álnevet. Merthogy én úgy gondolom, hogy a szabadon választott közösségek szabályait köteletző betartani, legalábbis úriembereknek. És én az vagyok.

Szóval szerintem hülyeséget csináltál. És vissza kell vonnod. Mert azt gondolom, vagy valaki és nem csak egy kis delgombos senki vagy.

Vagy indokolj.

Előzmény: Törölt nick (65)
Mr. Tajfel Creative Commons License 2005.05.12 0 0 64
Nincs problémám: kérlek, fordíts meg egy általad forgalmazott szép lámpát, keresd meg rajta a CE jelzést, és az utána szereplő négy számot kérlek, írd be ide.
Előzmény: panellakó (62)
Állományjavító Creative Commons License 2005.05.12 0 0 63

Tisaztelt Moderátor!

Kérlek, látogass el az Addiktológia "Mától nem iszom" fórumába, és töröld a 2650-est és a rá feleselő 2657-est, mert  az alap-hozzászólás nem odaillő és fölösleges kíváncsiságokat gerjeszthet, a 2657-es meg reagál rá, tehát nyomát hagyja.

Köszönöm.

A hozzászólás szerzője - mint olvashatod - felhatalmazott a közbenjárásra.

Bízom benne, hogy teljesíted kérésemet, azaz kérésünket.

panellakó Creative Commons License 2005.05.12 0 0 62

somi, hogy Valakit hazugnak nevezz, ugy látszik itt etikus!

Mi az ami hazugság?

Tajfel, konkrétan mi a problémád?

Mr. Tajfel Creative Commons License 2005.05.12 0 0 61
Kedves panellakó, egyetlen dolgot adj csak meg, kérlek, amelyik a Bioptron-lámpára vonatkozik. Mi az a négy szám, ami a CE után szerepel?
Előzmény: panellakó (59)
somi Creative Commons License 2005.05.12 0 0 60
hogy koszorus koltonkkel szoljak: hazudni csak pontosan, szepen...
Előzmény: panellakó (59)
panellakó Creative Commons License 2005.05.12 0 0 59

Először is, ami egészségügyi tanácsot adtam, (méregtelenítés, immunerősítés, nem csak a külső tüneteket kezelni,  hanem a belső kiváltó okot is figyelembe kell venni, stb.) nem kell hozzá még egészségügyi végzettség sem, elég, ha tájékozott vagy. Egy olyan termék használatáról beszéltem. amit világszerte elismernek használnak, és folyamatosan bővül a használati területe.

Természetesen nem a Te hibád, ha nem ismered, ezért van rám szükség.

A Bioptron lámpa, engedélyeztetett orvostechnikai eszköz, az Unióban (93/42 EEC)

számos tanusítvánnyal rendelkezik:  minőségbiztosítési t.(DEKRA), minőség biztosítási rendszer t. SQS tanusítvány, IQNET t.

A használata, illetve tanácsadás, tájékoztatás, ismertetés területén nincs egészségügyi végzettséghez kötve, mivel mi nem gyógyítással foglalkozunk, hanem a termék használatának területeivel ismertetjük meg az embereket, de természetesen az  egészségügyben dolgozók is foglalkoznak a Bioptron lámpa értékesítésével. Tehát az eddig ismert nemzetközi és magyar orvosi tapasztalatokat adjuk tovább. Ami még fontos, a betegektől is sok hasznos visszajelzést kapunk, ami nekünk is segítség. Ami a végzettségem illeti, abban nincs hiány:).

Az orvosokkal kapcsolatban írt megjegyzéseddel vitatkoznék. Abban egyetértek, hogy az orvos ismeri legjobban a betegét, betegségét, Tehát az orvosé  a felelősség.

De elfogadható indok nélkül, általánosítva, hogy a psoris betegeknél a Bioptron lámpa használata ellenjavalt, na ez az, amivel nem értek egyet. Aki ismeri a Bioptron lámpa használatát, müködési elvét, tanult sejtbiológiát, diplomás orvos

az ilyet nem mond. Ha meg nem ismeri, akkor miért nem azt mondja, nem ismerem az eddigi tapasztalatokat, ezért én nem ajánlom. SZERINTEM IGY LENNE ETIKUS

Mit értesz azon, hogy valamit reklámozni csak írásos engedéllyel lehet? Amikor a gyógyszerekről írnak, az nem reklámozás? Azt honnan tudod, kit takar a nicknév? Én legalább egyenes vagyok. Felajánlom a segítségem. Itt a segítségen van a hangsúly. Tanácsot adok a használatához, és segítek, ha Valakinek szüksége lenne a termékre.

Ha elolvastad a hozzászólásokat, akkor láthatod, sok embernek van szüksége segítségre.

Sajnálom, hogy rossz tapasztalataid vannak, de most tévedtél.

Ha szeretnéd megismerni Te is a terméket, szívesen segítek.

Előzmény: Deibler úr (58)
Deibler úr Creative Commons License 2005.05.12 0 0 58
Nem jó hozzáállás. Egészségügyi tanácsot (pláne üzletszerűen) olyan ember adhat, akinek szakirányú végzettsége van. A Zepter (MLM) az nem tartozik csípőből oda. Hamarosan publikus lesz az itteni etikai szabályzat, amiben nincs semmi új. Összhangban van az egészségügyben érvényben levőkkel. Mivel a honlap alapján a terméknek nem látom a magyar tanusíványait, ezért nem rajongok érte. Van? Hol lehet megtalálni? Milyen egészségügyi végzettséged van?

További problémám: egy másik embernek mondott valamit egy orvos. Ezt te meg megcáfoltad megfelelő mennyiségű információ nélkül. Ez kompetencia kérdés, orvosnak betegre vonatkozó véleményét csak maga a beteg fogadhatja el, harmadik fél, főleg nem orvos, ebbe ne szóljon bele, mert nem etikus. Ilyenkor a harmadik fél hozzárétését is meg szokás kérdőjelezni.

További problémám: az Indexnek van egy szabályzata. A Tudnivalók alatt lehet olvasni. eszerint valamit reklámozni csak írásos engedéllyel lehet. Van ilyen?
Előzmény: panellakó (57)
panellakó Creative Commons License 2005.05.12 0 0 57

nyuszitap, nyuszitapp, és a többiek, valóban nagyon bátor és kitartó. Sajnálom, hogy nem ismersz jobban. Engem a segítőszándéknál is ez motivál. Láthatod, milyen nagy szükség lenne a tanácsaimra, miért fosztanánk meg a betegeket a lehetőségtől?

Akkor most megkérdezem, mit kellett volna kérdeznem Tőled?

Deibler úr Creative Commons License 2005.05.11 0 0 56
nyuszitap, nyuszitapp, próbálkozhatsz ugyan, de a moderátorok jó vadászok. Hasonló kísérlezetőből már van olyan, akinek több tíz nickjének hullája szárad a napon. Ahhoz, hogy valaki egészségügyi területen mozogjon, illendő, ha előtte pár dolgot megtanul. Nekem mindegy, hogy milyen ügynököket sejtesz a háttérben, tőlem a gyóygszer ügynök mellett a CIA, a MOSZAD, a KGB is lehet, bár ezekkel inkább a polidiliben próbálkozz. Próbálj meg juszt is bejutni, de tisztességesen. Hogy errefelé tereljelek, most meg is hirdetem rád a vadászidényt itt is, és a moderálás topikban is. Egyébként nem érdekeket, hanem etikai normákat sértesz, de azokat tényleg nagyon.
Deibler úr Creative Commons License 2005.05.10 0 0 55
A renaulthungaria nicket a Modusba ütköző nickválasztás miatt felfüggesztettem. Kérem, hogy 72 órán belül jelentkezzen itt. Ellenkező esetben a szabályok szerint törlöm a nickjét.
Törölt nick Creative Commons License 2005.05.09 0 0 54

Köszi, modi, gyors voltál, mint a villám!

üdv: Mocorgó

Előzmény: Törölt nick (53)
Törölt nick Creative Commons License 2005.05.09 0 0 53

tisztelt moderátor,

kérem kukkantson be ide:

http://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9122225&la=44108677

titecs nick hsz-eire gondoltam.... nem a témához kapcsolódnak és sértőek is.

Köszi: Mocorgó

Deibler úr Creative Commons License 2005.05.08 0 0 52
Töröltem.
Előzmény: Nemugyvana (51)
Nemugyvana Creative Commons License 2005.05.08 0 0 51
mániás depresszió
Előzmény: Nemugyvana (50)
Nemugyvana Creative Commons License 2005.05.08 0 0 50

Tiszelt Moderátor!

Kérem, h. törölje a 10381-es hozzászólásom!

Köszönöm.

Deibler úr Creative Commons License 2005.05.07 0 0 49
Töröltem.
Előzmény: augusztusi_lany (48)
augusztusi_lany Creative Commons License 2005.05.07 0 0 48

Kedves moderátor,

Légyszíves töröld az epekő topicból a 472-es hozzászólásomat!

Köszönöm!

Deibler úr Creative Commons License 2005.05.06 0 0 47
nyuszitap kicsit elvetette a sulykot. Idézem: "Az a bőrgyógyász, aki kijelenti, hogy a Bioptron lámpa használata a psoris betegnél nem ajánlott, az vagy nincs tisztában a lámpa (a polarizált fény) hatásával, vagy CSAK lelkiismeretlen." Tiszta lelkiismerettel tiltottam ki a fórumról örökre.
Deibler úr Creative Commons License 2005.05.05 0 0 46
Attól függ, hogy hol keresed. Az egészésgügyi részleg a nagyjából a helyére került. Itt van: http://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9091211&la=44031996
A fórumstruktúrában pedig itt: Fórum » SOS Fórumcsoport » Egészségügyi fórumok » Addiktológia » Mától nem iszom! Bejelölted kedvenc topik gyanánt?
Előzmény: _mirasorvino_ (44)
Deibler úr Creative Commons License 2005.05.05 0 0 45
Megnézem.
Előzmény: _mirasorvino_ (44)
_mirasorvino_ Creative Commons License 2005.05.05 0 0 44
kérdezném, hogy miért nem frissül rendesen a fórum? még munka alatt van? a mától nem iszom topik pl. sosem jelenik meg, pedig működik, de csak a részletes keresővel tudom előszedni.
Deibler úr Creative Commons License 2005.05.05 0 0 43
Mormogi7, ide kellett volna nekem üzenni, ez a dolgok menete, mert akkor látom is. Ez a fórum nem az üzletszerzés támogatását tekinti elsőrendű céljának, adott problémákról folytatnak benne eszmecserét. A tiltás elrendelése a moderatúra kompetenciájába tartozik.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!