Kísérletezünk, vagy egyszerűen valamiből nincs elég, vagy egyáltalán nincs, ezért mással pótoljuk. Természetesen soha nem írjuk le mi módosult, ezért később már nem tudjuk mitől lett jó vagy rossz :-)
"Na majd holnap módosítok rajta, csak még nem tudom, hogy mit." Az ilyenekből születnek nálunk a fura kenyerek :-) Sajnos amelyik nagyon jó lesz azt sem tudjuk megismételni :-(
Egy picikét nedves belül. Tudom, hogy szivacsosnak kell lennie, de egy hangyányit lehetne kevésbé "nyirkosabb". Na majd holnap módosítok rajta, csak még nem tudom, hogy mit.
OFF Húú emberek! Elolvastam két és fél oldal hozzászólást, megtudtam hogyan topikoljak, mit szokás és mit nem szokás, közben felállt a szőr a hátamon a hangnemtől, csak annyi a gond, hogy nem ezért jöttem ide. Azért jöttem ide, mert a topic címe keltette fel az érdeklődésem, marhára kiváncsi voltam, hogy a kenyérsütőgép miért csuda klassz dolog. Erre kaptam az arcomba egy jó adag kioktatást, minősíthetetlen stílust, okoskodást, arcoskodást és bevallom: két és fél oldal ebből töményen...khm...besokalltam.
Két és fél oldal fröcsögés elolvasása után úgy döntöttem, inkább máshol kutatok tovább. De azért érezzétek jól magatokat!
Csak azt nem értem, miért nem a dühöngőben csináljátok ezt egymással?!
Arról nem is beszélve, hogy ha visszaolvas, akkor nem csak a kérdésére találhatja meg a választ, hanem sok olyan okosságot is felfedezhet, amit -esetleg- csak később kérdezett volna meg.
Nem szoktam és nem is fogok nevelni. Ha valaki tanul magától jó, ha nem, akkor maradjon olyan, amilyen, nem életcélom mások életének javítása. Ha valakinek megerőltető utánanézni valaminek, főleg ha eligazítják merre keresse, akkor így járt. Én nem látom értelmét, hogy egy valahol már meglévő információt átmásoljak egy újabb helyre, főleg ha az a másik hely az előzőhöz képest csak fél képernyőnyi távolságra van. Egyébként komolyan úgy gondolod, hogy jobb segítség az általad ajánlott "kérdezd meg egy másik topikban", mint az általam ajánlott "olvass vissza a topikban, mert lehet neked is jó az a válasz"? Az újabb kérdés biztos sok időt megspórol egy olyannak, akinek nincs "lehetősége arra, hogy naponta órákat üljön a gép előtt", és átolvasson 50 hozzászólást.
Kedves apca ! A "szösszenetre " nem vesztegetek szót, mert aki az ott leírtak alapján gondolkozik és cselekszik az tegye nyugodtan, szíve joga. A Karinthy féle megközelítés már szimpatikusabb, de egyet nem kellene elfelejteni : NEM VAGYUNK EGYFORMÁK !! Ha van rá lehetőségem, segítek az arra rászorulóknak, nem pedig a "felsőbbrendűségemet" hirdetem...
Már ne haragudj, de miért kellenének órák ahhoz, hogy nyomjon egy page down gombot, és elolvassa a 147. hozzászólást, plusz előzményeit és a későbbi válaszokat? Ha a kérdezőnek nincs ideje a _saját_ problémájára, akkor milyen alapon várja el, hogy másnak legyen rá ideje? A fórum nem arról szól, hogy valakik a nap 24 órájában a kérdéseket lesik, és egyből ugranak a válasszal, ami sok esetben a korábbi válaszok ismétlése lenne, lásd ezt a konkrét kérdést is, ami eléggé körbe lett járva nem is olyan régen.
"Egyébként azzal az energiával, amellyel kioktatnak, meg is válaszolhatták volna a kérdésed." Nem nevezném kioktatásnak, inkább útmutatásnak. Ha már ennyire jártas vagy a fórumokban, akkor azt is tudhatnád, hogy kérdezés előtt _illene_ visszaolvasni. Továbbá megválaszoltam a kérdését, hiszem megírtam, hogy itt a válasz a topikban. Másrészt azzal az energiával, amit itt elpazarolt a kérdező, akár kétszer is elolvashatta volna mind a 160 hozzászólást, az utolsó 50-ről nem is beszélve. Nemde? És ha már annyire nagyokos vagy, akkor te is bemásolhattad volna neki a korábbi válaszokat, nehogy másvalakinek is gondot okozzon a szkrollozás. Esetleg küldd el neki emailben, vagy hívd fel telefonon, ha ennyire segítőkész vagy, hogy ne kelljen neki további időt töltenie ezzel.
Sajnos mostanában én is sűrűn találkozom bizonyos topicokban olyan hozzászólásokkal, (lásd KONYHA-TRÜKKÖK), ahol a fórumosok nevelni akarnak, nem segíteni ! Van aki el sem tudja képzelni, hogy nem minden embernek van lehetősége arra, hogy naponta órákat üljön a gép előtt. Egyébként azzal az energiával, amellyel kioktatnak, meg is válaszolhatták volna a kérdésed. Dobd fel ezt a témát a "mindennapi kenyerünk"-ben, és ott segíteni fognak. Anélkül, hogy letépnék a fejed...
Ne haragudj, de szükséged van valamire és mégis megsértődsz ha arra kérnek tegyél is érte valamit? Lusta vagy visszaolvasni, de elvárnád, hogy más megtegye helyetted? Még ha 1000 hozzászólást kellene olvass akkor is megérné ha igazán kell, de még 100-ról sincs szó, hiszen az utóbbi 50 (igen, ötven) hozzászólásban van minden amit kérsz: "cím....elérhetőség... esetleg Valaki hasonló helyzetben járt már".
Elnézést mert nem olvastam vissza 160 hozzászolást...
Már nem kérem a segítségeteket...sőt ...
Úgy gondoltam a topikok segítő szándékkal jönnek létre... mielött még félre értenétek.. nem konkrétan a kenyérsütö lapátra gondoltam... hanem cím....elérhetőség... esetleg Valaki hasonló helyzetben járt már.. stb...
Jó pár topikban jártam... de MÁS Emberekkel találkoztam .....mint itt.De semmi gond....
Te is olvashatnál figyelmesebben, ugyanis vannak címek a topikban. Láttam, hogy nem vagy budapesti, de egy telefont megér, hátha postázzák, vagy van üzletük a közeledben is.
Hál 'Istennek sok ilyen nevü van... igy simán a magdi foglalt volt ... ezért döntöttem e nick név mellett...bár nem hiszem hogy meg kellene magyarázzam....
Köszönöm a hasznos tanácsod.... én is szeretnék egy tanáccsal kedveskedni Neked.... figyelmesen olvasd el a hsz. -ket mielött választ írnál rá.... ugyanis én tanácsot kértem ... hol lehet kapni külön lapátot....nem pedig "háznál" kuncsorogtam.
Eszemben sem jutott hogy VALAKI keverő lapátját kérném el... az pedig világos elöttem ,hogy nem adnak pót lapátot a géphez.
Bizom benne jól telik a napod... ami a hsz. illeti ugy tünik igencsak vicces kedvedben vagy.... drága konyhabubus