Keresés

Részletes keresés

NTL-979 Creative Commons License 2021.02.09 -2 2 540

Zsigának lefújta az ékezetet az Á betűről a HATÁRŐRSÉG feliratról:

GPS Creative Commons License 2021.02.09 -2 3 539

amit itt előad, az eleve olyan, mintha egy Gálvölgyi Show-ból látnánk egy rendőrparódia részletet

Igen, bizony - nagyon szánalmas amit művel az öreg .

Kezdem azt hinni, hogy ő már ki sem tud lépni ebből a szerepből, ez a komfortzónája, mást már nem is tudna.

Janibácsinak az a szerencséje- hogy ez a szánalmas, idejétmúlt, avítt alakítás - megfelel a fő-fő istenkirály-asszony ízlés(telenségének) - ezért zöld utat kap az ilyen színvonalú színészi ámokfutás is a sorozatban.

.

Előzmény: Mazsola0070 (536)
Ilhilla Creative Commons License 2021.02.09 -3 0 538

Miért ne lehetne egy eredetileg közlekedési rendőrből őrsparancsnok? Pláne Makkosszálláson! :D

Előzmény: Mlle. Grenelle (533)
Ilhilla Creative Commons License 2021.02.09 -3 0 537

Most jutott eszembe, hogy a tűzoltó"laktanyában" Jóska által talált Macik legalább háromszor annyian voltak, mint ami belefért a dobozba! Unalmukban tuti klónozódtak! :D

Mazsola0070 Creative Commons License 2021.02.09 0 0 536

Az biztos, amit itt előad, az eleve olyan, mintha egy Gálvölgyi Show-ból látnánk egy rendőrparódia részletet, paródiát parodizálni meg nem tudom, hogyan lehet. 

Előzmény: máregyszerkirugottnikk (534)
Mazsola0070 Creative Commons License 2021.02.09 0 1 535

Nem tudták kihagyni, hogy Tivi ne szóljon be Tibinek, valami frenetikus poén volt (bár aki nem látta a DÖ-t, nem biztos, hogy érti, a Tibi miért taxis név)...

Előzmény: Mlle. Grenelle (533)
máregyszerkirugottnikk Creative Commons License 2021.02.08 0 0 534

Azért Gálvölgyi szarban lenne ha felkérnék hogy csináljon egy paródiát a sorozatról.......

Mlle. Grenelle Creative Commons License 2021.02.08 0 0 533

Tibitivi eredetileg közlekedési rendőr volt - de akkor hogyan lett belőle rendőrkapitány (?) Makkosszálláson?

GPS Creative Commons License 2021.02.07 -1 1 532

Legyél ontopic, "vagy ukrán"... pl. Salo, vareniki, kijevi csirke, stb... 

Háát, a kijevi csirkével is kicsit kilógnék a sorból - mert az nagyon nem ukrán, még ha kijevinek is becézik.

Ugyanis még az 1800-as évek végén, orosz nemesi szolgálatban álló francia szakácsok találták ki - Oroszországban - a francia konyha stílusában. Nem is így nevezték a fogást.

Csakhogy egy kijevi luxusétterem jóval később felvette az étlapjára - és onnan közismert lett szélesebb körben is.
És mivel ilyet inkább csak Kijevben ehettek - a publikum (jobb híján) hamar elnevezte "kijevi csirkének" ezt a voltaképpen francia fogást - és ez rajta is maradt  :-))))

Egyébként a román konyha is egy jó nagy keverék - első sorban francia, de van benne kevés orosz de főleg török beütés is.

Ugyanis ott is voltak törökök bőven (a délekeleti és tengerparti részeken) - de oda nem annyira balhézni mentek (mint Magyarországra) - hanem sokkal inkább bizniszelni.

A hegyekben még javában folytak a török-román csaták - amikor már a déli végeken sorra nyíltak a török kávézók,  fogadók és cukrászműhelyek  -amelyek nagyon hamar közkedveltek lettek a helyiek körében.

A törökök rendkívül jó kereskedők és alkalmazkodó tehetségűek - például rekordidő alatt megtanultak románul - cserébe átadták egy csomó szavukat a román nyelvbe is.

A hadsereg elvonult nyugatra (pl. a magyarokat boldogítani 150 évig)  - a török üzletek viszont maradtak a románoknál. Annyira, hogy a románok nagyon sokmindent ellestek tőlük és be is építették a saját gasztro-kultúrájukba.

Persze, ettől az addig domináns ottani görögök tüzet okádtak - de nem volt mit tenni, mert a török töltöttkáposzta meg a török mézes sütemények finomabbak voltak - mint a görög, ízetlen, faggyús, magában-sült ürühús :-)))

.

Előzmény: TonyBrasco (531)
TonyBrasco Creative Commons License 2021.02.07 -1 0 531

Legyél ontopic, "vagy ukrán"... pl. Salo, vareniki, kijevi csirke, stb... 

Előzmény: GPS (529)
TonyBrasco Creative Commons License 2021.02.07 0 0 530

"mert neki csak a férje kell..."

Persze ahhoz, hogy megtartsa már hülye, mert biztos veszekedéssel meg ordibálással kell.. na de az megint más kérdés, hogy ez a szerencsétlen, sótlan Jóska megérdemli e.

Előzmény: bk_barát (528)
GPS Creative Commons License 2021.02.07 -3 0 529

hanem határzottan elutasította a srácot, mert neki csak a férje kell...

Én is alapvetően a magyar (magyaros) kajákat szeretem... de néha jól esik egy kis kínai, vagy román kaja is :-))))

.

Előzmény: bk_barát (528)
bk_barát Creative Commons License 2021.02.07 0 0 528

Igor okos gyerek, de nem zsebtolvajnak született... Hogy jutott eszébe az asztal alatt elölről, vaktában próbálkozni? Ez még egy profinak se jött volna össze... Ahelyett, hogy vmilyen ürüggyel mögé kerül, és hátulról veszi ki... Viszont Timike most kimondottan szimpatikus volt.. Nem vette a lapot, mondván, ha Jóskának lehet, neki mért ne, ahogy pl. BK Aliz tette volna, hanem határzottan elutasította a srácot, mert neki csak a férje kell...

Előzmény: GPS (524)
Apádfüle Creative Commons License 2021.02.06 0 0 527

OFF: Most olvastam, hogy autószerelő Jani és Vikike civilben jegyespár, együtt is élnek. :)

Mazsola0070 Creative Commons License 2021.02.06 0 0 526

"Én egyáltalán nem csodálkoztam, hogy az ukránok "akcióztak" a műhelynél, hiszen első esetben a magyarok is elkövették azt a hibát, hogy intézkedtek ukrán területen."

Ez is csak azt támasztja alá, amit írtam: Hámori megalapította az egyesült ukránmagyar rendőrséget, ezért nem csinál az ilyenekből senki gondot ott, se itt.

(A valóságban olyan nemzetközi bonyodalom lenne, hogy Tibitivit úgy rúgnák ki a rendőrségtől egy ukrajnai akciózásért, hogy még a "A sörvedelő és virslizabáló verseny I. díja" és a "Rendőrség legnagyobb felfuvalkodott pöcsfeje" kitüntetéseit sem lenne ideje levenni a falról...)

"Sőt, azt sem tartottam furcsának, hogy a magyaroknak "dossziéjuk" van azokról az ukrán személyekről, akikkel közösen őrzik a határt (ilyen a valóságban is létezik, csak nem kötik az orrunkra)."

Én nem tudom, hogy az elhárítás a valóságában vezet-e ilyen dossziét, de itt nem csak dossziéról volt szó, hanem magyar nyelvű "Állományi adatlapról" Vikikéről, aki akkor ezek szerint a magyar rendőrség állományába (is) tartozik.

Előzmény: Ilhilla (517)
Mlle. Grenelle Creative Commons License 2021.02.06 0 1 525

Ők kéznél vannak, olcsón/ingyen vannak, nem kell vacakolni a szerződésükkel - és amilyen sóher lett újabban az RTL, csak ez számít.

Előzmény: TonyBrasco (514)
GPS Creative Commons License 2021.02.06 0 0 524

Itt látható minden magyar sorozat védjegye - csak itt nem az ajtó alatt, hanem a tetején.

Vajon túl sokba kerülne egy igazi asztalost alkalmazni - vagy az egész stábból senkinek nem tűnik fel, hogy soha-sehol nem záródnak a sorozati bejárati ajtók?

Bár ha nyáron veszik fel....

TonyBrasco Creative Commons License 2021.02.06 0 1 523

Szerintem a végén kiderül a fél környék attól a faszitól van, és a végén majd mindenki karöltve féltestvérként fog fiesztázni haverként rendőr-határőr-csempész egy össznépi nagy buliban.. 

Előzmény: bojsziwww (519)
bojsziwww Creative Commons License 2021.02.06 0 0 522

És ha ez a Gálvölgyi Sótonyi ekkora kujon, akkor még lehet neki is gyereke valaki Makkoszálláson , vagy Vologyában.

Előzmény: bojsziwww (521)
bojsziwww Creative Commons License 2021.02.06 0 0 521

Mármint fiú testvér.

Előzmény: bojsziwww (520)
bojsziwww Creative Commons License 2021.02.06 0 0 520

Esetleg Bonifác?

Előzmény: bojsziwww (519)
bojsziwww Creative Commons License 2021.02.06 0 0 519

Szerintem a sok lány testvér,  féltestvér után lesz még fiú is.

A Vikinek a nagyapja ismert. De ki az apja?

Apádfüle Creative Commons License 2021.02.06 -1 2 518

A Szappanos házból átalakított rendőrség bemutatásánál mutatták a fogdát is, ami akkor még egészen tűrhető állapotban volt. Ezek szerint később, direkt kenték rá azt a sok sz@rt és koszt a falra, nem egy elhanyagolt, ócska épületet "hagytak úgy". Nevetséges. Talán lélektani oka van, a fogva tartott mindent bevall, csak hogy szabaduljon abból a lepusztult környezetből.

Előzmény: Törölt nick (511)
Ilhilla Creative Commons License 2021.02.06 -4 1 517

Én egyáltalán nem csodálkoztam, hogy az ukránok "akcióztak" a műhelynél, hiszen első esetben a magyarok is elkövették azt a hibát, hogy intézkedtek ukrán területen.

Sőt, azt sem tartottam furcsának, hogy a magyaroknak "dossziéjuk" van azokról az ukrán személyekről, akikkel közösen őrzik a határt (ilyen a valóságban is létezik, csak nem kötik az orrunkra).

Nekem is egyből az ugrott be: a csokigyáros "nagypapi" lesz a végén Róza mama elszökött férjecskéje és tőle származik a női szereplők többsége! :D

Annyira összeforr a végén ez a két település, összevegyül a lakossága, még az is lehet, hogy népszavazás lesz a határrendezésről és végül Vologya beolvad Makkosszállásba, vagy fordítva! :D

Előzmény: Mazsola0070 (515)
Mazsola0070 Creative Commons License 2021.02.06 0 3 516

"Jó nagy csődör lehetett apuka, nehogy kiderüljön, hogy a végén még Vikike is tesó vagy valami rokon"

Pedig szerintem ráhibáztál, én arra tippelek, hogy az Árpa Attila testőrrel megjelenő Kovács Gazsi honvéd dandártábornok, katonai bíróság vezető, Babikaférj és thai kettősügynök Pálinkás úr lesz a papa, aki valószínűleg jelenleg Gálvölgyi Sótonyi Budapesti Rendőrfőkapitánnyal kavar a Makkosszállás-Vologya közötti 500 méteres, kétszer ötsávos autópálya megépítésével kapcsolatban. 

Ami biztos Pálinkásné Kovács Rózának Pálinkás úrtól született Mariann.

Ezek után Pálinkás úr lelépett, és egy másik anyától megszületett Timike (azt nem tudni, hogy melyik országban mert Timikét eddig nem ukránozták).

Ugyanakkor az biztos, hogy ezek után Pálinkás úr disszidált az USÁ-ba idilli Szovjetúnióba (Ukrajna csak 30 éve önálló állam, Gina viszont 35 éves), ahol egy ukrán nemzetiségű anyától megszületett Gina. 

Ezek után semmi különleges nem lenne abban, ha (az azóta nyilván ukrán nevet felvevő) Pálinkás úrnak (aki közben csokigyáros lett Ukrajnában) egy negyedik anyától lenne egy negyedik gyereke, akinek a gyereke pedig Vikike.

Előzmény: TonyBrasco (513)
Mazsola0070 Creative Commons License 2021.02.06 0 2 515

Szerintem a magyar és az ukrán rendőrség Hámoriéknél összeolvadhatott. (Végül is náluk létezett a DÖ-ben 1974-ben az önálló Szerbia is, miért ne?)

Megtudhattuk ugyanis, hogy a magyar rendőrségnek "Állományi adatlap"-ja van az ukrán rendőrökről (Vikiét mutatták, de volt ott három nagy kék dosszié), így vélhetően az ukrán rendőrök a magyar rendőrség állományában (is) vannak.

Úgyhogy ezek után nem lehet csodálkozni azon sem, hogy az ukrán, bocsának, az ukránmagyar rendőrök magyar területen akcióznak és bilincselnek meg magyar állampolgárokat.

Szerintem lnagy üzlet lenne indítani egy tanfolyamot "Államismereti alapok elgurult gyógyszerű sorozatkészítőknek - általános iskola alsó tagozat szint" címmel...:)

Előzmény: TonyBrasco (513)
TonyBrasco Creative Commons License 2021.02.06 0 1 514

Mirella meg remélem nem áll neki énekelni, mert már unom, hogy majd minden RTL produkció mindig tele van ex-X-faktorossal... 

TonyBrasco Creative Commons License 2021.02.06 0 2 513

A pénteki részhez, kissé érdekes, hogy mi a búbánatot csinál az ukrán rendőrség magyar területen, pontosabban a makkosszállási autószerelő műhelyben?! Az még egy dolog ha lehallgatnak valakit, de már az is kissé necces, de hogy még bármi jogalapjuk is legyen intézkedni is, kissé nevetséges...

Timike akkor féltesója nemcsak Ginának, hanem akkor Mariannak is?! Jó nagy csődör lehetett apuka, nehogy kiderüljön, hogy a végén még Vikike is tesó vagy valami rokon, mert a csokigyáros csempész nagypapi az apuka.. :) 

TonyBrasco Creative Commons License 2021.02.06 0 0 512

Lehet ehhez is Rába Jenő és brigádját bízták meg.. :)

Előzmény: Mazsola0070 (509)
Törölt nick Creative Commons License 2021.02.05 0 0 511

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!